BREAKING NEWS

Tronditëse! Krim i dyfishtë në vend, vriten me armë zjarri dy vëllezër (Emrat)

Tronditëse! Krim i dyfishtë në vend, vriten me armë zjarri
x

Bota

Britania jeton në frikë, indeksi i infektimit është ende në nivele shqetësuese, viktimat kalojnë 36 mijë

Britania jeton në frikë, indeksi i infektimit është ende

Britania e Madhe njoftoi 351 vdekje më shumë koronavirus, duke e çuar numrin zyrtar të viktimave në 36.393. Shkencëtarët paralajmëruan se norma riprodhuese është ende duke u përpjekur në prag të spiralizmit të dalë jashtë kontrollit.

Ekspertët zbuluan se R, numri mesatar i njerëzve që preken nga një person i infektuar, ishte ende në mes të 0.7 dhe 1 për javën e dytë radhazi në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Zyrtarët duhet të mbajnë numrin nën 1 përndryshe shpërthimi do të fillojë të rritet përsëri në mënyrë eksponenciale dhe të kërcënojë një për një valë të dytë. Megjithatë, të dhënat e fundit janë tre javë jashtë datës për shkak të një vonesë në modelimin matematik të qeverisë.