BREAKING NEWS

Këshilli Politik ul siparin, Basha bën lëvizjen e radhës, zbulohet se çfarë do të ndodhë nesër në orën 11:00

Këshilli Politik ul siparin, Basha bën lëvizjen e radhës,
x

Lifestyle

“Corona” mbyt “Corona”-n, ditë të errëta për pijen që u dëmtua më shumë nga pandemia, për një faktor tepër banal

“Corona” mbyt “Corona”-n, ditë të errëta

Meksika ka ndaluar prodhimin e birrës “Corona” për shkak të emergjencës shëndetësore të koronavirusit.

Kompania prodhuese lajmëroi se në zbatim të masave të qeverisë meksikane do të ndalohet prodhimi deri më 30 prill.

Që pas shpërthimit të koronavirusit, birra “Corona”, thjesht për faktin se ka të njëjtin emër me pandeminë, ka qënë objekti kryesor i memeve dhe i barsoletave. Madje një lajm që qarkulloi në SHBA thoshte se shitja e birrës ka rënë me 40 për qind pas pandemisë. Por, ato u përgënjështruan nga kompania prodhuese.

Meksika ka mbyllur të gjitha bizneset jo të domosdoshme dhe ka lejuar vetëm agrobizneset. Në këtë vend ka 1500 raste infektimi dhe 50 vdekje.