BREAKING NEWS

Sekuestrohet ish-hotel ‘Vollga’ në Durrës, kush është bosi që kishte privatizuar një pjesë të pronës, pritet konferencë nga Agjencia e Administrimit të Pasurive

Sekuestrohet ish-hotel ‘Vollga’ në Durrës, kush
x

Bota

Covid-19 dhe terrorizmi psikologjik që po u bëhet njerëzve/ Doktori Mario Duhan tregon të vërtetat si janë manipuluar shifrat e vdekjeve dhe çfarë pritet në të ardhmen

Covid-19 dhe terrorizmi psikologjik që po u bëhet njerëzve/

"Ne duhet ta marrim jetën përsëri. Duhet të dalim jashtë. Nuk kemi më nevojë të mbulohemi tepër. Virusi COVID-19 mund të na bëjë mirë tani, sepse vetëm mund të na imunizojë. Sidoqoftë, ne duhet të mbrojmë njerëzit më të dobët nga të moshuarit tek pacientët kronikë, kardiopatikë dhe onkologjikë. Le ta qarkullojmë këtë virus edhe në mesin e të rinjve, kështu që ne jemi të imunizuar sidomos me këto temperatura "fjalët e inkurajimit nga doktor Bacchus. Mbiemri i tij ka mbuluar gazeta të ndryshme në kohët e fundit për shkak të deklaratave ndonjëherë të pakëndshme për të thënë për të tjerët, por i vërtetë për mendimin e tij. Preferohej të jepte zë për profesionalizmin e tij për të përvijuar mendimin e tij për Coronavirus me sqarime të mëtejshme për këtë çështje.

Intervistë me Doctor Bacchus

Emri i tij është Pasquale Mario Bacco dhe ai duket si ky "Unë jam një ekzaminues mjekësor dhe studiues në MELEAM, por në thelb e konsideroj veten studiues".

Ne hyjmë menjëherë në meritat.

"Me testet e autopsisë zbuluam se numrat e të vdekurve nuk korrespondojnë me të vërtetën dhe unë mendoj se deri tani të gjithë e kanë kuptuar atë pak .." thotë Dr. Bacchus kur kujton gjetjen e tij të deklaruar për numrin e vdekjeve për shkak te COVID -19. E njëjta sqaron se ajo që është thënë bazohet në "autopsitë e kryera edhe në subjekte që ne nuk e dinim ishin të infektuar nga COVID-19, duke gjetur lezione Covid brenda trupave. Përkundrazi, në shumë subjekte të moshuar, të ardhur nga RSA kemi zbuluar këto mikrotrombi, okluzion i enëve klasike të gjakut të COVID-19 ".

Sipas asaj që Dr Bacchus shumë simptoma tipike të covid, siç janë okluzionet e enëve të gjakut, janë gjetur edhe në subjekte që nuk preken nga COVID-19.

"Atëherë duhet të specifikohet", vazhdon dr. Bacchus ”që nga ekzistimi i Covid, procedura për kryerjen e një autopsie ka qenë e ndryshme, kjo është arsyeja pse shumë infeksione janë gjetur tek ata që janë infektuar tashmë. Ne zbuluam se të njëjtat lezione të Covidit të manifestuara në subjektet e moshuara nuk ishin të dukshme në subjektet e rinj të infektuar dhe të ndjerë ”. Pastaj e njëjta shton me keqardhje të konsiderueshme “gjëja më e rëndësishme është se ky terrorizëm psikologjik që ka ardhur ka sjellë një rritje marramendëse të numrit të vetëvrasjeve në dy muajt e fundit. Pothuajse 18% si dhe 23% e sindromës depresive maniake. Ky është rezultat i një politike terrorizmi të bërë nga subjekte absolutisht jo kompetent. "

Duke pasur parasysh deklaratat e tij në lidhje me paaftësitë e gjetura në menaxhimin e urgjencës, atij i kërkohet të hetojë ato që ka thënë.

"Problemi është se kujdesi shëndetësor deri në këtë emergjencë ishte dhe akoma menaxhohet nga (POLICY APPOINTMENTS, POLICY RECOMMENDED AND SUBJECTS WHO HAVE NO COMPETENCE TO MANAGE HEALTH/ PARIMET E POLITIKËS, POLITIKAT E REKOMANDUARA DHE SUBJEKTET QË NUK KANË KOMPETENCË PËR MENAXHININ E SHËNDETIT). Në këtë rast, kur në situata normale, edhe një anketues mund të menaxhojë  Shëndetin(d.m.th. një subjekt i papërshtatshëm), kur në vend të kësaj situata ka një rëndësi të madhe, kompleksitet siç është urgjenca, zgjedhjet e gabuara çojnë në këtë që kemi përjetuar. Për shembull: mosekzekutimi i menjëhershëm i autopsive që tregojnë virusin në tërësi ”.

Plazma e subjekteve të shëruar

Pastaj, ndërsa flasim, Doktor Bacchus shqipton çrregullimin pasues të krijuar në menaxhimin e urgjencës duke aluduar emrat e pyetur nga transmetuesit televizivë duke supozuar një mungesë profesionalizmi "a ishte aq e rëndësishme të konsultohesh me doktor Capua? I njëjti argumentoi se në vitin 2020 qesat plazmatike mund  të infektohen në Itali.Ky pretendim ka zemëruar shoqatat e dhuruesve të gjakut dhe për pasojë shumë më pak njerëz kanë dhuruar gjakun e tyre. "Ky koment i doktor Baccos i referohet deklaratës së doktor Capua, pas një interviste me të dërguarin, në të cilin me referencë për plazmën ai deklaroi se "funksionon, por ekzistojnë rreziqe të tilla si hepatiti dhe shoku anafilaktik. Dhe nuk mund ta përdorni në shtëpi".

Si një rrëfim i hidhur, Doktor Bacchus gjithashtu pohon se "e vërteta që duhet të thuhet qëndron pikërisht në vetëvrasje, në uljen e numrit të dhuruesve të gjakut, si dhe në sindromat depresive".

Pohimi jo-agresiviteti i virusit

Dëgjimi i konsideratave të tij të hidhura largon për një moment vëmendjen që ishte përqendruar në bërjen e tij më shumë pyetje. Por a është e rëndësishme të njohim gjendjen e njërës nga ato të vërteta të lexuara kudo që kap dhe mbyll shqetësimet e secilit prej nesh, a do të vazhdojë virusi të jetë megjithëse jo agresiv? Në çast doktori Bacchus shpjegon “ne tani kemi mundësinë që të infektohemi me një virus që është i ngadaltë. Njerëzit që janë infektuar dhe krijuar imunitet do të bëhen ekrani. Nëse është e nevojshme plazma, do të jetë e nevojshme të shkoni tek ata njerëz që të marrin plazmën, në mënyrë që të mjekojnë personin e infektuar.

Gjithmonë duhet thënë e vërteta por jo aq shumë sa të krijosh terrorizëm psikologjik mbi gënjeshtra ... ata njerëz që njoftuan numrin e vdekjeve çdo ditë shkatërruan bllokimin. Në Kalabri nuk ka virus në mënyrë agresive. Edhe pse për mendimin tim asnjëherë nuk kam pasur parasysh temperatura të caktuara sikurse në Siçili. Megjithatë, rajone të tilla si Kalabria, Sicilia dhe Campania u mbyllën gjithsesi. Deri para 15 ditësh, megjithë temperaturën 32 gradë, njerëzit ishin të mbyllur në shtëpi. Por ku është virusi me 32 gradë ”. Në lidhje me këtë, mjeku pyetet nëse ndan teorinë se me nxehtësinë virusi asgjësohet. Mjeku përgjigjet me mençuri " pashë virusin së bashku me ekipin në laborator. Me 32 gradë, ju nuk mund t'i mbani njerëzit në ambiente të mbyllura nga frika e ngjitjes. Ajo merr aftësi para së gjithash."

Sidoqoftë, ju duhet të mbroheni, por së pari mjeku përsërit: "vaksina nuk është e nevojshme sidoqoftë dhe unë shpjegoj arsyen. Virusi ndryshon dhe para një mutacioni, siç ndodh për HIV, vaksina e gjetur dhe administruar nuk do të kishte efekt. Unë nuk jam dakord me teorinë e Montagnier në lidhje me fragmentin e HIV-it të futur në Coronavirus në fazën laboratorike, pasi nuk e kam parë, nuk kam qenë në gjendje ta konstatoj atë. Megjithatë, edhe nëse janë krijuar antitrupa ad hoc, virusi nuk njihet më përballë mutacionit. Askush nuk mund të mendojë për një vaksinë dhe ilaçi është i qartë për këtë. Koronavirusët vuajnë nga nxehtësia, temperaturat e larta.

Dihet që familja Coronavirus nuk mund të durojë nxehtësinë. Ashtu siç e dimë se HIV është një virus shumë i ndryshueshëm dhe si çdo familje e viruseve ai ka karakteristikat e veta. Ne shohim mutacione gjenomike në laborator. Tani nuk është e përshtatshme për të bërë një vaksinë sepse nuk ka viruse përreth ose të paktën nëse dikush infektohet tani do të krijonte imunitet sepse virusi nuk është në gjendje të sulmojë ". Dhe "bazuar në atë që mund të pritet që virusi të kthehet në vjeshtë? "," Në laborator është parë që gati gjysma e shtameve rezistojnë. Sars, vëllai i virusit aktual, vdiq nga rritja e temperaturës, megjithatë ata e bënë vaksinën. Por bazuar në gjysmën e shtameve të Coronavirus që rezistojnë, ne e dimë se virusi do të kthehet, por gjithashtu e dimë se shumë njerëz kanë imunizuar veten e tyre. "

Gjithashtu do të ketë terapi. "Virusi nuk duhet të jetë i frikshëm tani, sepse ne kemi prekur përbindëshin për fat të mirë. Ndoshta përbindëshi do të arrijë në 2/3 vjet por kjo tani nuk është një përbindësh. Këtu lind dëshira ime për të vërtetën për njerëzit. Kur e kuptuam që virusi nuk ishte aq agresiv sa menduam, ishte e nevojshme ta komunikonim atë tek audienca të mëdha, por kjo nuk u bë "shpjegon në mënyrë të detajuar Bacchus. Për ta mbrojtur veten, mjeku këshillon" hidroksilklorina duhet të ruhet, ashtu siç është një element i shkëlqyeshëm. Ai nuk shërben si një terapi që nuk ka efekte të shkëlqyera, por si një profilaksi sepse ky ilaç është i aftë të frenojë pikat ku virusi lidhet ".

Hidroksikloria dhe terapitë

“Hydroksilklorina modifikon indirekt receptorët për të cilët duhet të lidhet virusi. Prandaj kur virusi hyn në trup nuk gjen pikat që duhet të lidhen, ose më saktë gjen pak dhe nuk jeton. Ilaçi i mësipërm është i aftë të parandalojë infeksionin me këtë virus. Ndër të tjera, bazuar në një provë klinike amerikane mbi 211 mjekë, ajo ka dëshmuar efektivitetin e saj duke arritur mos ngjitjen e mjekëve. Trump thotë mirë kur rekomandon marrjen e këtij ilaçi është i kufizuar në efekte anësore klasike. Nga ana tjetër, në rast të një infeksioni, plazma përdoret sepse tregon rezultate spektakolare. Për më tepër, do të shtoja se mund të mjekohet edhe duke administruar anti-inflamatorë, pavarësisht faktit se në fillim u këshillua që të mos i merren ato, por sot ne e dimë se ato janë baza e terapisë. Në rastet e subjekteve veçanërisht të ekspozuar të cilëve u mungon ajri, ato duhet të shtrohen në spital menjëherë sepse në atë fazë të të ashtuquajturës uri ajri është një gjendje e pakthyeshme. Do të ishte e mjaftueshme, dhe ne do ta bëjmë atë në tetor në rast, të vendosim një nga ato rrathë që monitorojnë sasinë e oksigjenit në gjak për të parandaluar para se të ekzistojë "uria e ajrit", dispnea. Në një situatë të caktuar, të shtruar në spital duke vepruar me ventilim sipërfaqësor. Kjo e fundit nuk pushton sistemin e frymëmarrjes shumë fuqishëm. Tani ne e dimë atë ".

Më në fund, në mesin e teorive të ndryshme që kanë mbushur faqe dhe faqe portale, është suprem për leximet ato që i atribuojnë famën COVID-19 si një i arratisur në laborator dhe i tillë është komenti i Doctor Bacchus "viruset e prodhuara në laboratorë janë viruse që kanë sekuenca ARN, domethënë sekuenca gjenomike shumë të veçanta. Prandaj viruset e prodhuara duhet të rezistojnë më shumë dhe duhet të modifikohen në mënyrë që të paraqesin karakteristika që i lejojnë ata të jetojnë më shumë jashtë laboratorit. Por Coronavirus nuk i ka ato sekuenca. "