BREAKING NEWS

Një humbje e madhe / Koronavirusi i merr jetën aktorit dhe regjisorit të famshëm shqiptar

Një humbje e madhe / Koronavirusi i merr jetën aktorit dhe regjisorit
x

Bota

Pamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan një vit pas pandemisë së COVID që alarmoi gjithë botën

Pamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan një

E ndërsa e gjithë bota po përballet me momentin më të vështirë nga pandemia e koronavirusit, në vendin ku u regjistruan rastet e para pothuajse është kthyer normaliteti.

Wuhani, nga qyteti më i “demonizuar” i vitit tashmë po rikthehet në jetën që kemi njohur; me jetë nate, pa maska dhe pa distancim social.

Dyqanet janë hapur dhe njerëzit lëvizin lirisht pa qenë të detyruar të qëndrojnë të izoluar apo të zbatojnë ndonjë orë policore.

Megjithatë, në Kinë autoritetet kanë vendosur masa shumë të forta në disa rajone, ku janë shfaqur sërish raste të reja të infektuarish me koronavirus.

Pamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan njëPamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan njëPamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan njëPamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan njëPamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan njëPamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan njëPamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan njëPamjet e pabesheshme/ Shikoni çfarë po ndodh në Wuhan një