BREAKING NEWS

Autoritetet italiane tregojnë çfarë pritet: Lufta nuk është fituar ende, nuk ka kthim në normalitet. Komisioneri i emergjencës shëndetësore tregon se vendi do të dalë nga kjo dramë vetëm nëse...

Autoritetet italiane tregojnë çfarë pritet: Lufta nuk
x

Bota

Kur do i vijë fundi koronavirusit? Ekspertët japin lajmin që e gjithë bota po e pret

Kur do i vijë fundi koronavirusit? Ekspertët japin lajmin që e

Një lajm i mirë vjen nga Kina, sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, kulmi i infeksioneve të reja është arritur, kështu që ka pasur një stabilizim, dhe tani po shohim një rënie të rasteve të reja.

Kjo u shpjegua të martën më 25 shkurt nga Druce Aylëard, kreu i grupit të punës të 25 ekspertëve të OBSH-së, i cili ishte me një mision në vendin aziatik.

Ky lajm është në përputhje me parashikimet e ekspertëve kinezë që kishin folur për një kulm deri në fund të shkurtit, i ndjekur nga një rënie graduale deri në prill, megjithëse është herët për të thënë.