BREAKING NEWS

Ndodh për herë të parë në PD/ Zbardhen emrat e 5 anëtarëve të Komisionit të Vlerësimit të Kandidatëve, nga Bujar Nishani tek Besnik Mustafaj

Ndodh për herë të parë në PD/ Zbardhen emrat e 5
x

Bota

Ky është shteti që heq maskat në ambjente të hapur: S’ka nevojë!

Ky është shteti që heq maskat në ambjente të hapur:

Detyrimi për ta mbajtur atë në ambjente të mbyllura, përfshirë mjetet e transportit, mbetet në fuqi. Urdhri i guvernatorit Attilio Fontana, i vlefshëm deri në 31 korrik, thekson megjithatë se maska duhet mbajtur gjithmonë me vete për çdo përdorim të mundshëm të saj.

Detyrimi i vendosjes së saj jashtë do të qëndrojë për rastet kur nuk është e mundur të garantohet distancimi fizik “mes subjekteve që nuk janë anëtarë të të njëjtit grup familjar ose bashkëjetues”.

Në drejtim të organizimit të punës, matja e temperaturës mbetet e detyrueshme për punëdhënësit dhe punonjësit, si dhe për klientët e restoranteve. Nëse kjo temperaturë është më e lartë se 37.5 gradë, hyrja në zyrë nuk do të lejohet dhe pala e interesuar do të informohet mbi nevojën për të kontaktuar mjekun.