BREAKING NEWS

Pasojat e mëdha të Covid-19 në botë, Robert Kennedy Jr del me mesazhin frymëzues dhe shpresëdhënës (Videoja që po bën xhiron e rrjetit)

Pasojat e mëdha të Covid-19 në botë, Robert Kennedy Jr del
x

Bota

Mbyllen zgjedhjet dyditore në Itali, ja kujt i jep fitoren Exit Poll i parë

Mbyllen zgjedhjet dyditore në Itali, ja kujt i jep fitoren Exit Poll i

Exit Poll i parë jep fitoren 60-64% pro referendumin për shkurtimin e numrit të parlamentareve nga 630 deputetë në 400 e nga 315 senatorë në 200 senatorë.Ndërsa në zgjedhjet rajonale exit polli i parë jep fitoren e qendrës së djathtë në rajonet Veneto, Liguria, Marche , Puglia.

Në Rajonin Valle D ‘Aosta ku votohet me një sistem elektoral ndryshe si rajon i pavarur forca fituese sipas exit poll është Partia Lidhja.

Në rajonet Camoania e Toscana projeksionet e exit poll japin fitoren e qendrës së majtë.

Pjesëmarrja në votime për referendumin është 52.72%.

Për zgjedhjet rajonale pjesëmarrje është 53% e votuesve.