BREAKING NEWS

Me sytë e përlotur, kryeministri Rama përkujton 4 viktimat e 21 Janarit dhe komunikon vendimin e rëndësishëm (VIDEO-LIVE)

Me sytë e përlotur, kryeministri Rama përkujton 4 viktimat e 21
x

Bota

“Shpejtësia e përhapjes së virusit po bie”, publikohet grafiku shpresëdhënës

“Shpejtësia e përhapjes së virusit po bie”,

Numri i personave të infektuar me koronavirus në Gjermani ka tencencë rritje por, rritja e përqindjes së rasteve të raportuara rishtas po bie!

Nga 16 deri më 17 mars, rritja e rasteve të reja me koronavirus ishte 53.6 përqind. Nga 30 deri më 31 mars ishte vetëm 7.1 përqind.

Kjo do të thotë se ka sërish shumë raste me koronavirus në Gjermani- por shpejtësia me të cilën po përhapet virusi, po bie. Pra ky zhvillim mund të na japë shpresë.

Më 2 prill, nga ora 8 e mëngjesit, rritja në krahasim me një ditë më parë ishte 9.1 përqind- përsëri pak më shumë, por prapë nën 10 përqind dhe shumë më poshtë se rritjet e mëparshme.

Deri tani janë regjistruar 70 mijë raste me infeksione në të gjithë vendin dhe 793 vdekje.

“Shpejtësia e përhapjes së virusit po bie”,