BREAKING NEWS

“Po e ndaj me ju këtë ngjarje shokuese”, Sazan Guri zbulon bisedën e ‘frikshme’: Funeral falas dhe mbi 1 milion lekë nëse e regjistron vdekjen me COVID-19

“Po e ndaj me ju këtë ngjarje shokuese”, Sazan Guri zbulon
x

Bota

Të shëruarit prej koronavirusit zbulojnë detajin, pasojë e prekjes nga sëmundja, që deri tani nuk ishte evidentuar

Të shëruarit prej koronavirusit zbulojnë detajin, pasojë e

Javët e fundit të pandemisë u zbuluan se të prekurit nga koronavirusi kishin edhe disa simptoma që nuk ishin evidentuar më parë, humbjen e shijes dhe të të nuhaturit.

Tani, shumë pacientë të shëruar, muaj më vonë, thonë se asnjë nga këto shqisa nuk është kthyer, ose janë shumë, shumë të lehta, thuajse joekzistuese.

Ata u thanë “The Wall Street Journal” se ata s’mund të ndiejnë aromën e parfumit, madje disa prej tyre as nuk e shijojnë ushqimin, si pica p.sh., që u duket si karton.

Doktorët thonë se disa pacientë të shëruar do t’i fitojnë këto shqisa, ndërsa të tjerëve mund mos t’u rikthehen kurrë.

Më të lexuarat