BREAKING NEWS

“Me hapa të matur”, Rama liron një nga masat shtrënguese dhe zbulon objektivin për muajt e ardhshëm

“Me hapa të matur”, Rama liron një nga masat
x

Bota

Wuhan po ia del, ja se kur qyteti ku shpërtheu pandemia do të nisë dhe lëvizjen e transportit të hapet normalisht

Wuhan po ia del, ja se kur qyteti ku shpërtheu pandemia do të

Prej 8 prillit, Wuhan-i do të rinisë lëvizjen e avionëve komercialë, duke përjashtuar si ato ndërkombëtare dhe ato nga dhe për Pekin. Ky është plani i autoriteteve lokale, ndërsa për Hubein, provinca kineze ku në kryeqendrën e saj shpërtheu pandemia, janë vendosur etapat për rinisjen e transportit.

Prej sot, do të funksionojnë trenat, përveç se në qytetin vatër të koronavirusit. Nga 28 marsi do të nisin punën edhe ardhjet hekurudhore nga Wuhan-i. Prej 8 prillit do të funksionojnë dhe nisjet nga ky i fundit.