BREAKING NEWS

Aishe e Zylfie Haklaj japin mesazhet tronditëse: Ato para që ka bërë me gjak nuk do i vlejnë atje në gropë. Jam gati të dorëzohen në autoritetet shqiptare nëse Sali Berisha...

Aishe e Zylfie Haklaj japin mesazhet tronditëse: Ato para që ka
x

Ekonomia

Emërohet zv.guvernatori i Bankës së Shqipërisë

Emërohet zv.guvernatori i Bankës së Shqipërisë

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë zhvilloi sot mbledhjen e parë të këtij viti.Sipas njoftimit të publikuar në faqen zyrtare të Bankës së Shqipërisë, një prej pikave të rendit të ditës ishte ai për zgjedhjen e zëvendësguvernatorit.

“Në mbështetje të nenit 44 të ligjit 8269/1997 “Për Bankën e Shqipërisë”, i ndryshuar, me propozimin e Guvernatorit, Këshilli Mbikëqyrës zgjodhi dhe emëroi zj. Luljeta Minxhozi në funksionin e Zëvendësguvernatorit të Parë të Bankës së Shqipërisë”, thuhet në njoftimin e Bankës së Shqipërisë.