BREAKING NEWS

Çfarë do të ndodhë nëse BE nuk ‘na hap dyert’? Rama del me mesazhin e fuqishëm: Ballkani Perëndimor ofron shanse për aktorë që s’kanë qëndrim dashamirës, ja sa rrezikon Shqipëria

Çfarë do të ndodhë nëse BE nuk ‘na hap
x

Ekonomia

Euro dhe paundi në rritje / Ja me sa këmbehet valuta sot

Euro dhe paundi në rritje / Ja me sa këmbehet valuta sot

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, datë 19.11.2020.

Euro dhe paundi në rritje / Ja me sa këmbehet valuta sot