Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Socialistët e Tiranës ndezin motorët/ Veliaj merr vendime të rëndësishme, lëviz 20 drejtues, u kërkon të fokusohen në fushatë (Zbardhen EMRAT dhe pozicionet e tyre)

Socialistët e Tiranës ndezin motorët/ Veliaj merr vendime të
x

Ekonomia

Euro nuk njeh rritje, dollari drejt përmirësimit/ Hidhini një sy kursit të këmbimit valutor për ditën e sotme

Euro nuk njeh rritje, dollari drejt përmirësimit/ Hidhini një sy

Në tabelën më poshtë është i pasqyruar kursi i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 10 janar 2020.

Euro nuk njeh rritje, dollari drejt përmirësimit/ Hidhini një sy