BREAKING NEWS

Bien shifrat, MSH publikon bilancin çfarë ka ndodhur në 24 orët e fundit

Bien shifrat, MSH publikon bilancin çfarë ka ndodhur  në 24
x

Ekonomia

ISSH nxjerr listën, ja emrat që do të përfitojnë shtesë pensioni, nga minatorët dhe naftëtarët, te metalurgët

ISSH nxjerr listën, ja emrat që do të përfitojnë

Zbardhet lista e radhës me emrat e naftëtarëve, minatorëve dhe metalurgëve që përfitojnë trajtim suplementar. Ditën e djeshme përmes një njoftimit zyrtar Instituti i Sigurimeve Shoqërore bëri të ditur se tashmë është gati lista me 923 punonjës të nëntokës që përfitojnë nga skema për shtesë në pension. Kjo është lista e 9-të e publikuar dhe sipas të dhënave të ISSH në total nga miratimi i ligjit deri ditën e djeshme listohen rreth 6,600 punonjës.

“Gjatë periudhës 08 deri në 14 janar 2020 janë trajtuar me pension shtesë mbi pensionin e pleqërisë 923 persona. Deri më datë 14 janar 2020, numri i personave bazuar në ligjin “Për trajtimin financiar, suplementar të punonjësve që kanë punuar në miniera në nëntokë, të punonjësve të industrisë së naftës e të gazit dhe në metalurgji ka arritur në 6,600 përfitues”, njofton ISSH.

Të dhënat tregojnë se përfitimi i këtyre profesioneve është disa herë më i lartë se i profesioneve pa trajtim të veçantë. Kështu, për një minator koeficienti i përfitimit është 332 %. Për naftëtarin dhe metalurgun, ky koeficient përfitimi është 179 %. Ndërkohë ky raport për pensionet e punëve jo të vështira është rreth 100 %, për shembull për mësuesit koeficienti i përfitimit regjistrohet në 97%. Sistemi i pensioneve dhe çdo përfitim social i kësaj natyre, kërkon mbulim me kontribute dhe për faktin se ish-punonjësit e nëntokës në trajtim financiar të veçantë, apo të papunë dhe pa mbështetje sociale me kushte të plotësuara, nuk kishin periudha të mbuluara me kontribute me shtesë, për përfitime të parakohshme, është përcaktuar një kontribut shtese prej 5% që paguhet nga punëmarrësit dhe punëdhënësit aktuale, si dhe financime buxhetore për mbulimin e përfitimeve aktuale si dhe pjesë të efektit financiar që nuk mbulohet nga kontributi shtesë. Më tej ISSH tregon se i gjithë stafi i këtij institucioni është në gatishmëri dhe po punën sipas rregullave të caktuara në ligj, që çdo përfitues të marrë atë që meriton dhe listat të zbardhen sa më shpejt.

Ja emrat e naftëtarëve, minatorëve dhe metalurgëve që përfitojnë shtesa në pension

Berat

Sofie Jerasi

Elbasan

Zhusti Goga

Ryzhdi Mullolli

Petrit Muça

Luljeta Karaj

Bashkim Selimja

Gani Kolgjoku

Kosta Bilbilushi

Hilmije Nebiu

Baftjar Dragoti

Gëzim Traga

Ferit Çala

 

Librazhd

Qazim Zharri

Ymer Daja

Dilaver Misku

Zija Golemi

Shefki Karriqi

Teki Malo

Shefki Mekshi

Nuri Bogdani

Dilaver Tarushi

Hamit Ballshkashi

Tefik Rira

Shpëtim Rira

Nazif Hana

Dilaver Ozuni

Shefqet Haxhiu

Hekuran Llojko

Xhevit Belba

Sotir Skura

 

Fier

Sako Gjata

Stefan Qyra

Lili Profka

Lluka Stamati

Fiqiri Driza

Vangjel Gjergji

Jani Semea

Islam Hazizaj

Mustafa Laçi

Gori Bare

Faik Metaj

Nikollaq Dimo

Gjergji Goga

Xhoxhi Prifti

Nazif Hoxha

Nuro Llanaj

Seid Demaj

Hajri Leckaj

Haredin Salija

Hateme Resulaj

Petro Rustemi

Muhamet Tafa

Fadil Berberaj

Gani Sulkaj

Fer Saliaj

Nuri Veizaj

Ibrahim Xoxi

Faslli Veliaj

Rushit Veliaj

Mystehak Kalemaj

Arshi Hoxhaj

Bedri Hallanjaku

Kristaq Stefa

Hysen Malaj

Misir Ibraliu

Nevrus Çela

Bilal Ajdini

Qerem Muho

Adil Mahmuti

Pëllump Rama

Pëllumb Hamataj

Nazmi Maska

Gjysho Shpata

Mamo Tasho

Teki Çobaj

Sali Llanaj

Pali Mitro

Qemal Pajaj

Llazi Tanaka

Avni Malaj

Harrun Nazeraj

Qazim Nuhaj

Hajredin Skeraj

Rape Grembi

Latif Çepele

Nazif Hajdini

Kostandin Naka

Llazi Shahini

Shaban Nurka

Sadush Veliaj

Jashar Pele

Riza Toska

Kozma Prifti

Mustafa Sati

 

Lushnje

Osman Vishaj

Diamant Zade

Jani Mali

Bajram Doçi

Faik Hoxha

Haxhi Trashi

Aleksi Sallo

 

Mallakastër

Xhemal Hysenaj

Petref Toraj

Skender Saliaj

Dudi Fetahu

Feta Koroveshaj

Baki Xhafaj

 

Gjirokastër

Ali Ahmetaj

 

Tepelenë

Eqerem Micka

Myrtezan  Muço Demi

Ferizan Rama

Kalo Muçobega

Safet Lulo

Shaqo Membëlika

Pandeli Xhelita

Beqir Sinani

Kamber Ruçi

refat mihasi

Sadik Sulaj

Eqerem Kapa

Xhemal Asllani

Astrit Qibini

Halil Çiça

Dhimitri Hysi

Nazmi Vela

Gëzim Bodec

Tasim Shehu

Shëngjergj Kordha

 

Devoll

Zija Babi

Bardhyl Çollaku

Zyhdi Malo

 

Korçë

Vasil Gramozi

Fuat Shahu

Thimi Robo

Vasillaq Orgocka

Xhelil Bashkimi

Sotiraq Xhoxhi

Argjir Zoto

Myzafer Pajo

Ramadan Korollari

Vasil Çollaku

Dhimitraq Gorica

Dhimo Tarusha

Florian Çalo

Mihallaq Kostiku

Roberto Mara

Kosta Shaka

Nevzat Lumi

Petrit Meçolli

Raif Zhura

Alfred Begolli

Petrika Bode

Nevrus Agolli

Dhimitraq Gjançi

Kostaq Xega

Hekuran Azis

Vasil Gega

Çelnik Bardhollari

Kristo Mihallari

Kamber Dervishi

Ymer Nexhipi

Kudret Demo

Thoma Tasho

Thoma Pacili

Gani Tahirllari

Feridan Kumani

Fatli Ramolli

Nazmi Qari

Sami Alliu

Nexhat Xhahollari

Guri Çito

Tefik Bezat

Thanas Farasholli

Ziqiri Bode

Demirali Rrapo

Rahman Alidinaj

Çlirim Qose

Emir Qazim

Hasan Stropani

Ilia Loli

Kelimend Mero

Zaim Aska

Sali Hysen

Shpëtim Gjolla

Zyfer Hasa

Dhimitraq Çobani

Sabri Hoxhaj

Petrit Hysollari

Pandeli Prifti

Llazar Dudo

Mehmet Rustem

 

Pogradec

Dhimitri Shkai

Sabri Beu

Fatmir Sheri

Zaim Agolli

Muharrem Xhahollari

Fatmir Jesku

Pëllump Oshafi

Vasil Gjini

Nexhmi Rusi

Riza Bufi

Rapo Poda

Ilmi Sulollari

Muhamet Ymetllari

Nexhat Mulari

Mazllëm Capo

Skerdi Duka

Shpëtim Abazi

Festim Capo

Skënder Hoxhalli

Xhezmi Shero

njazi mankollari

Xhevdet Balashi

Jani Zerka

Xhemali Hoxhallari

Veis Beshello

Isa Hamolli

Syrja Hamolli

Zija Veizi

Astrit Hamolli

Qani Muja

Kudret Brame

Hamit Alla

Bektash Selko

Inella Dako

Muamer Topalli

Panajot Muçi

Ramadan Misliu

Nderim Dervishi

Meleq Shaqollari

Shkëlqim Dervishaj

Gëzim Shukulli

Banush Laraku

Bardhyl Syryku

Barjam Allko

Jetnor Muçelli

Agron Molla

Vangjel Bulli

 

Kukës

Xhezair Duraku

Selim Sinanaj

Xhelil Petku

Muharrem Saraçi

Sabri Brahaj

Billall Shahu

Elez Gjuta

Haxhi Duraku

Brahim Kovaçi

Maliq Hallaçi

Brahim Lleshi

Shaban Gjocera

Avni Hallaçi

Fadil Billa

Ismail Demaj

Haxhi Lleshaj

Kamber Taci

Dan Lleshaj

Ndrec Deda

Esat Brahaj

Halil Lleshi

Tahir Lugja

Rexhep Voja

Halil Matmuja

Myftar Sopaj

Ajet Truni

Adem Nerguti

Tajfet Adili

Rexhep Lleshi

Meleq Danjolli

Hazir Nerguti

Ismail Palushi

Rizan Voja

Basri Matmuja

 

Kurbin

Frrok Biba

Pal Dodaj

Akil Doçi

Ndue Ndou

Skender Bici

Gjergj Ndoj

Ndue Stojani

Jak Lalaj

Hasan Kalia

Sadik Bardhi

Dile Ulaj

Bardhok Përgjoni

Sadik Thaçi

Ndue Vela

Mud Kalia

Pjeter Stojani

Mark Prenga

Pashk Stojani

Prend Rajta

Simon Bruka

Preng Kola

Gjok Matoshi

Zef Prendi

Pashk Leka

Gjet Pershqefni

Ndrec Leti

Ndue Deda

Gjergj Lleshaj

Nezir Rama

Bardhok Nikolli

Ded Lleshaj

Preng Kaca

Viktor Lika

Martin Perkeqi

Ndue Lleshi

 

Lezhë

Ymer Keta

Jak Gjoka

Viktor Noku

Gjergj Marku

Ndue Prenga

Pjetër Gjoka

Llesh Marku

Martine Ndreca

Ndue Ndoci

Ndue Dodaj

Preng Gjoka

Llesh Lugja

Zef Marku

Pashk Ndoj

Ndue Prenga

Ndue Ndreca

Viktor Deda

Preng Marku

Ndue Jaku

Skënder Xhika

Pal Karrica

Gjet Prenga

Gac Tolaj

Gjok Gjini

Zef Prenga

Gjon Lazri

Simon Zefi

Mark Kola

Mark Çoku

Prena Kola

Gjon Marku

Gjystina preka

Fran prendi

Ndue Doçi

Frrok Doçi

Gjergj Ndoj

Shtjefen Lleshi

Preng Pepa

Nikoll Prenga

Bardhok Prendi

Kolë Gjoka

Nikoll Kola

Zef Perndokaj

Sandër Gjini

 

Mirditë

Nikoll Bajraktari

Ndrec Gjegjaj

Nikoll Dedaj

Kol Buraku

Elez Vladi

Mark Molla

Viktor Dodaj

Dod Kola

Prena Lleshi

Gjin Marku

Gjok Ndoj

Kolec Malshllesh Doçi

Marë Menga

Ndre Marku

Mhill Ndoj

Llesh Simoni

Martin Nikolli

Kujtim Bregu

Kolë Përgjoni

Aleksandër Kabali

Pashk Nikolli

Vlash Lekgegaj

Sofije Ukaj

Lekë Kola

Bibë Nikolli

Preng Deda

Preng Ndreca

Jak Jaka

Mark Marku

Pjetër Marku

Mark Gjoka

Ded Marku

Nikoll Nikolli

Ndue Mrruku

Kol Gjoka

Gjon Gjinaj

Ndue Lleshaj

Frrok Gjikolaj

Tomë Arapi

Fran Margjini

Pjetër Mikeli

Ndrec Simoni

Gjetë Deda

Gjon Bardhoci

Pjetër Gjeta

Ndue Loci

Gjon Pjetri

Simon Kola

Pjeter Gjeta

Preng Nufi

Fran Ndoj

Mhill Picaku

Dhimitraq Loli

Nikoll Marku

Bardhok Luli

Nikoll Picaku

Myqerem Resulaj

Pjetër Legisi

Ndue Gjinaj

Nikoll Prenga

Lekë Mjeshtri

Dod Ruçi

Gjok Marku

Gjelë Nikolli

Ndue Fusha

Nikoll Nikolli

Mhill Trashaj

Zef Marku

Mark Nikolli

Vasi Gjinaj

 

 

Tiranë

Hal Peshkazimi

Riza Çeka

Jemin Lama

Dulejman Lami

Lami Prendi

Neim Maksut

Gjon Rajta

Xhavit Aga

Shaban Bishaj

Fatmir Sofia

Axhem Cena

Barjam Gaxhenji

Mehmet Shehu

Arshi Hoxhaj

Ilmi Cani

Allaman Bici

Mehmet Hasmeta

Kujtim Xhani

Vaid Blushi

Gani Hoxha

Haki Goli

Ismajl Gecaj

Riza Hurdha

Velo Lamaj

Shefqet Gega

Vladimir Likaj

Selman Gjoshi

Bashkim Ilami

Xhevahir Sulo

Lavdrim Çumani

Xhemal Zeneli

Sokol Meçani

Shaban Gega

Fehmi Kaloshi

Dilaver Abazi

Balil Elezaj

Hysen Xhanija

Aziz Lika

Ramazan Çakrri

Përparim Poka

Asllan Islami

Selim Mçini

Lazam Hoti

Riza Çeça

Mexhit Sulaj

Kapllan Lika

Veprim Zito

Sulejman Elezaj

Haxhiali Toçi

Vesel Neziri

Mahmut Gjika

Qemal Qosja

Petrit Balla

Sami Allmeta

Ali Heti

Çerkez Duka

Kujtim Vishkurti

Azem Allkurti

Rufat Sinanaj

Naim Krosi

Tomorr Bejkollari

Kujtim Dusha

Ymer Elezi

Behar Hysa

Riza Lika

Abedin Jahelezi

Musa Stafa

Selman Çakri

Kadri Bendaj

Avdul Lila

Kozma Mëngjezi

Niko Nano

Myslim Rexha

Vasillaq Çuni

Thanas Deçka

Bahri Murati

Gani Lami

Rakip Taku

Bashkim Vrapi

Liljana Bregu

Natasha zotaj

Vilson myftiu

Ramazan Vladi

Arif Rushi

Petraq Vangjeli

Bajram Balla

Xhevat Hamitaj

Dylber Zenko

Nexhat Lami

Seit Hasanaj

Memo Korçari

Ferik Gjiza

Hajdar Agaçi

Muharem Shehu

Jani Çapi

Vebi Mera

Telemak Berberi

Shkurt Kola

Rfan Agolli

Ndue Margjeçi

Servet Alimeta

Kujtim Heka

Selam Xifa

Rustem Xhaferaj

Xhavit Brahilika

Rexhep Muhameti

Xhafer Xhafa

Shyqyri Sinanaj

Bashkim Rrokaj

Hidajet Memlika

Ali Shkreta

Bako Mema

Guri Çela

Feti Seitlli

Haxhi Muçi

Flamur Caca

Selim Fejza

Hasan Xhafa

Kopi Mato

Kastriot Mera

Medin Xhafa

Ismail Bardhoshi

Astrit Koro

Axhem Zhugri

Zija Doci

Nuri Beleshko

Hekuran Sherollari

Llazar Prendi

 Rushit Shpata

Fran Gjoka

Liman Balla

Shpëtim Zeneli

Ramazan Metra

Gëzim Muska

Fatmir Basha

Ismail Vodha

Besim Gjoni

Gëzim Zoti

Hamdi Mema

Kamber Vllaçaj

Jorgji Zoto

Fadil Hyka

Mestan Haranlli

Haki Piku

Skënder Xhengo

Emin Qefalija

Bajram Çoku

Rexhep Vishka

Sadik Meçollari

Ymer Veli

Nazar Agolli

Ferit Leka

Petrit Allushi

Selaudin Gordani

Refat Shahu

Nazmi Islami

Bashkim Dyrmishi

Islam Shkalla

Besim Sallaku

Bajram Dervishi

Selman Tafa

Perparim Skënderasi

Nazmi Gjoka

Pashk Pjetri

Mitat Mollanji

Bujar Musaraj

Nazmi Pashkaj

Arif Methasa

Halil Çika

Shpëtim Kulli

Xhevit Gjona

Avni Baja

Lutfi Duro

Mane Osmani

Spiro Çikopana

Hajro Halitaj

Petrit Saliu

Pëllumb Hoxha

Imran Hoxhallari

Imer Peca

Haxhire Goxhaj

Qemal Pasmaçiu

Demir Guracaku

Rrustem Kovaçi

Shaqir Bathorja

Ramazan Merepeza

Zenun Jahelezi

Refail Zenka

Naim Bushi

Bexhet Ahmetaj

Ymer Greca

Isuf Hakballa

 Sulejman Tarja

Ali Nurçellari

Adem Duka

Gëzim Jonuzaj

Ali Mema

Bajram Gjurra

Hamit Muça

Nikoll Legisi

Dajlan Buzali

Hysen Baja

Hajdar Nelaj

Ali Doçi

Qemal Milloshi

Arif Kotarja

Ajet Krasniqi

Dylaver Shahaj

Ismail Gjabri

Sali Cenameti

Qazim Çela

Gani Vata

Xhevat Sula

Lek Ulaj

Fatmir Dajko

Qemal Zhllima

Lin Frroku

Ismen Tota

Sul Kaci

Myqerem Gjoka

Shefqet gaçi

Sadik peshku

Male Leti

Gjin Gjoka

Besim Doku

Spirollari

Gani Tarja

Ram Basha

Feim Kalari

Hashim Hysenaj

Nikoll Gjoka

Agim Abazaj

Nikoll Ndreca

Hajdar Ukaj

Preng Prenga

Flamur Pasha

Lazam Nezha

Rexh Demuçaj

Elmaz Salceni

Ramazan Xhiherri

Flamur Keshi

Hamdi Koçeku

Salih Jahelezaj

Ramazan Shpati

Albert Satka

Haxhi Peshku

Agron Sadikaj

Xhavid Xhaja

Hamit Mata

Bajram Shqypi

 Ajet Salianji

Ramazan Bulku

Kadri Burreli

Liman Krriku

Haxhi Murati

Asllan Korbi

Leonidha Lakollari

Hamit Alldërvishi

Xhemal Deda

Gani Danaj

Ibrahim Mema

Dyzen Hasmuça

Sulejman Gurra

Musa Çeça

Ibrahim Avdiu

Hysen Mema

Myrteza Hasmuça

Sefer Dërvishi

Xhavit Ajazi

Kujtim Kosta

Gëzim Karaj

Xhelal Leka

Haxhi Koka

Ali Gërdeci

Zeqir Huqi

Tefik Gërdeci

Met Vata

Ibrahim Belba

Qemal Lika

Hajdar Lika

Gjin Gjeloshi

Jak Prenga

Jorgji Rajku

Violeta Dulja

Hajri Manallari

 Sokrat Porodini

Samit Gjona

Hekuran Gashi

Bedri Nela

Halil Sulaj

Muharrem Huqi

Isuf Shahini

Edmond Çuberi

Novruz Hoxha

Sotir Lena

Hamid Gura

Isa Hajdaraj

Shaqir Kurti

Bashkim Kadiu

Qazim Muçaj

Rruzhdi Çupi

Ymer Shkalla

Rexhep Rruci

Kadri Hitaj

Fran Legisi

Rexhep Sulaj

Petrit Karreçi

Mustaf Aliaj

Mitat Çaushi

Jonuz Misku

Bajram Shera

Liman Tomja

Besnik Peza

Ndue Nikolli

Albert Yzeiri

Neim Maskaj

Nazime Hano

Liri Nikaj

Ameli Cakollari

Servet Jonuzi

Gjokë Boçi

Etem Shaho

Mehmet Jangulli

Fehmi Baja

Asllan Shima

Sadik Gjoni

Bekim Kabasha

Rexhep Shinjatari

Selman Myftari

Tahir Pellumbi

Lulzim Shtëpani

Ramadan Himollari

Bujar Taku

Ramazan Peca

Nadire Ferko

Shaban Zhubi

Vebi Saliko

Selim Zeqo

Shefit Xhengo

Myslym Luçka

Xhevit Rroshi

Bedri Gjerga

Abdulla Reli

Rustem Mahmuti

Myslim Selimaj

Hajdar Hajdari

Robert Qafa

Bashkim Xhelili

Rrapush Basha

Isuf Lena

Ibrahim Pasmaçiu

Fatmira Çapuni

Hashmet Koboçi

Ristan Shtëmbari

Ismet Cllini

Hajdar Molla

Gani Lica

Qazim Muja

Bajram Bami

Selman Cani

Sherif Halili

Avdyl Haziraj

Riza Koxherri

Ismail Rusi

Bashkim Meçi

Shaqir Tusha

Sahit Idrizi

Qazim Haka

Hysni Vodha

Ibrahim Qoku

Muharrem Lami

Mahmut Spahiu

Selim Stafa

Myftar Banaj

Ramazan Hysaliu

Toufik Duqi

Bashkim Kullolli

Riza Hasula

 

Vlorë

Pandeli Balli

Namik Fyraj

Arshi Hibraj

Metush Arapaj

Bejo Bejaj

Hysen Aliaj

Vero Muhaj

Kujtim Zykaj

Durim Tozaj

Isat Tozaj

Festim Mahilaj

Yqmet Kapaj

Tare Alliaj

Andrea Begaj

Esat Leskaj

Ferik Liçaj

Spiro Xhaferi

Rim Hametaj

Myslym Kalemaj

Skënder Llanaj

Harun Ruçi

Karafil Aliaj

Sami Likaj

Ali Aliaj

Selami Zaimi

Sefer Ballaxhia

Fatmir Memushaj

Guri Zykaj

Vasil Nastasaj

Tetem Hoxhaj

Vero Seferaj

Tahir Mataj

Safet Zykaj

Filip Dhamaj

Rapo Mishka

Mynyr Bregasi

Vasil Muhaj

Petro Mitraj

Iljas Dalipi

Llukan Seferaj

Ilia Allushi

Filip Bombaj

Minella Dhembi

Elham Kapaj

Kaçandon Zykaj

Festim Mahilaj

Delvinë

Osman Xhika

Dhimiter Papa

Vasil Miço

 

Sarandë

Xhafer Kërma

Razi Oruçi

Sotir Hysaj

Faik Mehmeti

Shefqet Rrapaj

Jorgo Ifandi

Dervish Mahilaj

Luftim Pasha

Fitim Fetahu

Irakli Bualli

Xhemal Hoxha

Bashkim Dura

Xhemal Draçi

Leonidha Foto

Myfyt Alimema

 

Fejzo Kanushi

Sabri Karagjozi

Sevo Gjoni

Ekuran Mustafa

Panajot Zhupa

Vasillaq Vlashi

 

Has

Mal Kastrati

Halil Kovaçi

Sami Pista

Adem Dauti

Ibrahim Gradica

Hasan Meshi

Sadri Meshi

Ismail Peca

Sali Aliaj

Ibrahim Maçi

Ali Mulaj

Isa Mulaj

Fadil Ukperaj

 

Malësi e Madhe

Ran Guri

Zef Mitri

 

Pukë

Pjeter Zefi

Zek Cera

Ded Delia

Pjeter Shpendi

 

Shkodër

Jak Krajni

Mhill Ledinaj

Gjergj Guri

Jak Perlleshi

Gjergj Buçaj

Frrok Frroku

Gjon Nika

Gjovalin Shkreli

Dedë Votnikaj

Gjon Hila

Brahim Mlika

Naxhije Bashi

Hysen Temali

Xhevat Çeliku

Gjon Gavoçi

Nexhat Paçrami

Martin Gjeçaj

Fran Bashaj

 

Kavajë

Sulejman Alla

 

Tropojë

Muharrem Nezaj

Muharrem Çelaj

Valter Haxhiaj

Zeqir Zalli

Rexhep Buçpapaj

Gjelosh Bushgjokaj

Xhemal Nokshiqi

Ram Dollapaj

Qemajl Rexha

Ajet Nezaj

Gjelosh Pjetergjokaj

Ibrahim Berisha

Selim Kerrnaja