BREAKING NEWS

“Pa koment”,Rama poston foton nga takimi i Bashës dhe jep mesazhin e fortë

“Pa koment”,Rama poston foton nga takimi i Bashës dhe jep
x

Ekonomia

Kadastra nxjerr listën me 700 emrat që marrin lejet e legalizimit, ja ndarja sipas qyteteve

Kadastra nxjerr listën me 700 emrat që marrin lejet e legalizimit, ja

Agjencia Shtetërore e Kadastrës ka publikuar dje emrat e radhës për familjet të cilat marrin lejet e legalizimit. Kadastra që në 2020 ka vënë si një nga synimet kryesore mbylljen sa më shpejt të procesit të legalizimit, i cili ka kaq shumë vite që zvarritet për shkak të problemeve në dokumentacione dhe procedurat e nevojshme që duhet të përmbushnin qytetarët. Por me ndryshimet e bëra në ligjin për legalizimet numri i aplikantëve është shtuar ndjeshëm dhe Kadastra, si institucion përgjegjës, nuk ka humbur kohë dhe ka vijuar menjëherë me shqyrtimin e kërkesave. Kështu, çdo javë po publikohen emrat e qindra familjeve, të cilat marrin legalizimin dhe gëzojnë siç duhet banesën e tyre. Këtë herë emrat përfitues janë mbi 700 dhe u përkasin kryesisht zonave kadastrale; Tiranë Rurale 1, Tiranë Rurale 2, Shkodër, Elbasan dhe Vlorë . “Drejtoria vendore e ASHK sipas zonës përkatës të përfituesve bën afishimin publik për qytetarët, në zbatim të VKM nr. 1040 date 25.11.2020 “Për përcaktimin e rregullave të zbatimit të kritereve të legalizimit dhe miratimin e modelit të aktit të legalizimit, për ndërtime pa leje” ka marrë në shqyrtim kërkesën e qytetarëve të mëposhtëm. Publikimi i kërkesave për afishim të subjekteve që po trajtohen nga ASHK bëhet për një periudhë 30 ditore. Bashkëlidhur po ju vendosim në dispozicion listën e subjekteve përfituesve”, thuhet në njoftimin e publikuar nga Agjencia Shtetërore e Kadastrës. Siç e përmendëm dhe më lart, vitin që shkoi janë bërë disa lehtësime në procedura për legalizimet. Më kryesoren përmendim se qytetarët nuk janë të detyruar të paguajnë taksën e infrastrukturës për t’u pajisur me leje legalizimi. Për të qenë më të qartë, nëse deri në dy vite më parë qytetarët pasi u kishte dalë emri për të tërhequr tapinë duhej domosdoshmërisht të paguanin taksën e infrastrukturës në bashki, në të kundërt nuk do mund të tërhiqnin dokumentin e legalizimit dhe as certifikatën e pronësisë. Por duke parë që ky rregull po i largonte familjet të aplikonin për legalizime dhe as nuk po paguanin taksën, qeveria vendosi ta heqë atë si detyrim për të marrë lejen e legalizimit, ama mbetet në fuqi si një taksë që duhet paguar. Gjithsesi e mira është që nuk do ketë ndikim në procesin e legalizimit. Në këto kushte Kadastra ka raportuar se pas marrjes së këtij vendimi mbi taksën e infrastrukturës numri i aplikimeve për legalizime është rritur ndjeshëm. Në këtë mënyrë edhe Agjencia Shtetërore e Kadastrës në bashkëpunim me zyrat kadastrale nëpër bashki ka ecur në ritme më të shpejta për përfundimin e procesit të legalizimit sa më parë. Sakaq gazeta po publikon për ju emrat e të gjithë përfituesve të ndarë sipas qyteteve.

Ja lista me familjet që marrin lejet e legalizimit

TIRANA RURALE 1

Agron Shahin Halilaj

Alfred Murat Muca

Saimir Murat Muca

Lulzim Ibrahim Kamberi

Bashkim Trendafil Allmuca

Xhaferr Mustafa Reka

Bajri Ali Sinamati

Adelina Bajri Musalla

Edlir Tasim Hysa

Besnik Dalip Ismaili

Kasem Hysen Bardhi

Qazim Xhelil Domi

Gentian Nazmi Allkollari

Arben Munir Isaku

Perparim Ferit Bajraktari

Habibe Isuf Bali

Edmond Myslim Rama

Foto Harri Lena

Zeni Novruz Bilimani

Kamber Seladin Zesllari

 Bujar Kurti Zeqollari

Pullumb Osman Lami

Dylber Bajram Manaj

Agim Selim Kurcani

Lumturi Nexhmi Dhaskali

Astrit Dalip Dhaskali

 Ana Atnand Ramadani

Alma Nezir Buci

Besnik Vath Bali

Ujar Xhemal Xhixha

Myslim Ali Hamollari

Ndoc Prel Cukali

Ranver Xheladin Cela

Kadri Qazim Dema

Saimir Qazim Dema

Gjergji Gezim Lami

Vasil Sherif Potka

Fadil Xhevahir Haroku

Kujtim Hider Karaj

 Xhemali Halim Peca

 Rufat Xhemali Peca

Korab Mahmut Jupaj

Ales Construction Shpk

Musli Rustem Tomja

Arben Jorgocam Papa

Xhemal Hysni Valisi

Selman Sulejman Dumi

Lek Pjeter Pemati

Petrit Hysenj Palloshi

Alban Tahsim Uku

Basri Hasan Ahmeti

Mustafa Rushit Bregasi

Xhevahir Baftjar Bardhi

Saimir Ibrahim Meta

Nuri Qazim Locka

Edmond Xhavit Sula

 Fatos Nevruz Gega

 Kastriot Nevruz Gega

 Arben Fais Merkeci

Durim Avdi Lulja

Rruzhdi Rufat Sula

Agim Ramazan Lami

Alfred Dem Gojani

 Lirim Dem Gojani

 Florent Dem Gojani

Fatime Shaban Musteqja

Gezimavdi Shaban Musteqja

Agron Haxhi Bardhi

 Edmond Adem Beqiri

Nazer Medin Menaj

Sindi Shkelqim Zgura

 Kosta Hysni Mateli

Bato Besnik Kalari

 Lulezim Lanovruz

Arjo Muharrem Hysi

Dylbere Abdyl Jolla

Afroviti Miti Jolla

Vanesa Ilir Jolla

 Laurent Bujar Xhaja

Bujar Rexhep Xhaja

Spartak Shefqet Mimini

Perparim Shefqet Mimini

Fatmir Shefqet Mimini

Arjan Bajram Valisi

Rafman Zeqir Saçi

Alfred Kasem Vrapi

Dashamir Kasem Vrapi

Sali Islam Çela

 Lizam Abdyl Plloçi

Halit Man Manuka

 Xhabir Mehmet Dobrodova

Blendi Xhabir Dobrodova

Petrit Sefer Maksutaj

Neritan Dule Dushaj

Stiljano Dule Dushaj

Rodison Dule Dushaj

Ruzhdi Bajram Koka

Gezim Bajram Koka

Sokol Bajram Koka

Elez Bajram Koka

Edison Bajram Koka

Lireta Bajram Koka

 Jani Mehmet Panxha

Qemal Sadik Gjoka

Roland Mustafa Bregasi

Besnik Sabri Cicollari

Sabri Hamit Cicollari

Gentjan Abedin Çobaj

Arber Demirali Kodrasi

Roland Jani Xharda

 Leonard Qemal Shehaj

Eduart Flamur Shehu

Dorjan Agim Sejdini

Suzana Eqerem Kurti

Taulant Nikollaq Çerep

Dorina Shpetim Allamani

 Astrit Dalip Ramadani

 Ana Atnand Dhaskali

Lumturi Nexhmi Dhaskali

Edi Vangjel Dhaskali

Lefteri Zylfo Barkaj

Bejkush Talo Llajaj

Natyrel Haki Sheme

Isa Shaqir Lami

Jetmir Met Haldeda

Daut Sali Spahiu

Stavri Daut Spahiu

Lulzim Ramazan Gjokmeli

Fitnete Hamza Merepeza

 Nazif Haki Spahiu

 Josif Selami Leka

 Shendet Nebi Agolli

 Loreta Engjell Xhomaci

Rexhep Imer Loka

 Ndue Gjete Doçi

 Krenar Veli Kaso

Behar Veli Kaso

Hamit Mustafa Nurja

Liman Abaz Limi

 Bajram Ibrahim

Sali Bajram Karaj

 Eëlm Idriz Xhixha

Engjel Ahmet Xhomaci

Loreta Engjell Xhomaci

 Erion Kastriot Satka

Klodian Avdulla Kola

Maksi Avdulla Kola

Anesti Avdulla Kola

Mustafa Shaban Ibra

Fiqiri Qamil Gjoka

 Shpresa Demirali Pelivani

 Masar Ramazan Shima

 Naim Ali Karaj

Bashkim Ymer Uku

 Astrit Beqir Bardhi

Baftjar Xhevdet Birjani

Bashkim Seid Daja

Arjan Zenel Ali

 Indrit Bahri Grami

Behar Ali Shaqe

Maliq Sadik Lajmeri

Fadil Zaim Rrapa

Andon Iljas Morava

Eduart Safet Tenaj

Ylli Safet Bardhi

Flora Muharrem Bardhi

Lili Vangjel Qirjako

Mario Janaq Toto

 Jakup Qerim Lami

Rigert Sokrat Lami

Bujar Pelivan Bendo

Kujtim Mustafa Bardhi

Hekuran Tofik Hamzaj

 Selman Rexhep Rexhepi

Nderim Jetnor Rrenjollari

Genci Mehmet Rrenjollari

Sami Fejzi Gega

 Ylli Enver Saliu

 Robert Nazif Ago

Eduart Agim Markja

Agim Selman Berziu

Xhevahir Muhamet Beqiri

Muhamet Beqir Beqiri

Neki Qemal Plaku

Gentian Halim Rizai

Zefjan Lazer Gjergji

Neim Muhamed Dedej

 Servete Shaqir Pojana

 Dashamir Kadri Zylalaj

 Qemal Hysni Ferrollari

Etem Qani Hasa

Valbona Gani Hasa

Perparim Faik Hyseni

 Idriz Besim Shateli

Flutura Kadri Shateli

Mehmet Hazis Drita

Elha Asllan Tresa

 Sinan Said Duqi

Erald Osman Dapi

Agim Ferit Elezi

Jake Meleq Fekollari

Drita Jake Fekollari

Altin Jake Fekollari

Ekrem Qemal Plaku

Nazif Sali Mehmeti

Edmond Nazif Mehmeti

Gezim Zan Muslia

 Eduart Sadik Lami

Adrian Sadik Lami

Isa Mehmet Dauti

Hysmet Qamil Lulo

Basri Faslli Guri

Mali Sinan Lami

 Arben Bedri Lami

 Pajtim Shkurt Ibra

Lorenc Xhelal Fusha

Nadire Haki Lulja

Bukurije Esat Peposhi

Admirlik Esat Peposhi

Afrim Enver Bajraktari

 Petrit Tafil Alcani

 Klement Zija Plaku

Fatmir Fatmir Rama

Ikbale Fatmir Rama

Ervis Fatmir Rama

Erta Fatmir Rama

Leonora Fatmir Rama

 Shaqir Fatmir Rama

Shkurt Fatmir Rama

Skender Bashkim Osma

Hajredin Hamit Fuçia

Myslym Dervish Daja

 Adriatik Myfit Perona

Armir Mark Pali

 Aleksander Niko Koleci

Alfred Mersin Hoxha

Fatmir Allaman Balla

 Xhoana Rahmi Meco

Liri Haxhi Dollani

 Paulin Gjin Pali

 Irida Shkelqim Muhametaj

 Alma Nezir Buci

TIRANA RURALE 2

Ardian Halit Muça

Kujtim Idriz Hoxha

Idriz Mehmet Hoxha

Xhetan Qemal Xheçuka

Ibrahim Mehdi Elezaj

Osman Jaris Dedja

Ardjan Gani Kodra

Agustin Prend Marashi

Simon Prend Marashi

Petrit Prend Marashi

Filip Prend Marashi

Zef Mirush Prekaj

Kastriot Medi Dervishi

Elvin Tomorr Kurti

Ismail Vesel Jacaj

Zhuljeta Sali Jacaj

Ajet Novrus Lamaj

Ervin Bashkim Brahja

 Naim Aqif Kacani

Zaim Aqif Kacani

Bektash Jonuz Balla

Dhimiter Pando Zhegu

Njazi Sherif Mema

Xhelal Ismail Sinani

Selman Imer Almeta

Selman Shaqir Maçka

Nuri Shefqet Gjoshi

Rexhep Shefqet Gjoshi

Xhelal Ahmet Kaloshi

Besnik Jashar Ferati

Bujar Hamid Popshini

Renis Yllbardh Bodinaku

Hazir Muhamet Mulosmani

Miklevan Refat Doku

Ylli Ramiz Picalli

Aurora Ismail Jacaj

Pellumb Nuri Bregu

Petrit Feta Zdrava

Refik Hekuran Bermeta

Dervish Hekuran Bermeta

Kadri Mustafa Kateshi

 Alfred Aqif Kateshi

Enver Asllan Çelkavaja

Pellumb Tahir Krraba

Ismet Islam Krraba

Gani Selim Kollaku

Blerim Mehmet Shahini

Blerim Mehmet Shahini

Syrja Sadik Bako

Sara Lavderim Spata

Arben Gani Sulaj

 Ramazan Mahmut Lala

 Eduart Tahir Tresa

Agron Tahir Tresa

Xhevahir Liman Islami

Myhyrije Sali Lala

Nazmi Sheqfqet Draçi

Alfred Xhemali Bici

Nevrus Vezir Mersuli

Gazmen Fejzi Duqi

 Alfred Skender Dedja

Besnik Hamdi Vladi

 Azem Idriz Sinani

Rubin Kamber Mustafa

Bujar Mahmut Zeneli

Kujtim Selim Sinakoli

Mersin Sadik Cota

Besnik Dervish Metaj

Fiqiri Mustafa Tresa

 Ibrahim Idriz Brari

Qemal Zyber Thartori

 Fahri Hebib Lala

Lumturi Riza Palloshi

Riza Rexhep Palloshi

Myrvet Latif Xhepa

Dritan Gani Troksi

Isuf Ibrahim Delia

Albert Qazim Greca

Petrit Novruz Dervishi

Mislim Maliq Balliu

Qamil Bajram Uku

Kujtim Myslym Qefalia

Ramazan Sali Brahja

Isuf Shkurt Grori

Haxhi Sadik Begu

Abaz Ramiz Kodra

Ylli Ali Hidri

Kris Fatos Naço

Eden Fatos Naço

Altin Ramiz Lami

Kadri Hasan Husha

Dashamir Bexhet Rexha

Shaban Selman Cania

Pellumb Ibrahim Palushi

Luan Shkurt Curri

 Shkelzen Xhevdet Troksi

Sajmir Qemal Daja

Skender Jakup Kokonozi

Bajram Ramazan Hida

Muharrem Rrapush Kokoshi

Bajame Ali Begollari

Fatjon Misir Begollari

Trendelina Misir Begollari

Lorenc Sefer Nako

Shtjefen Lek Pjetri

Kujdesi Zabit

Shehu Habib Imer Miha

Ymer Hasan Miha

Robert Hasan Miha

Ardian Hasan Miha

Besnik Ramazan Madhi

 Shkelqim Kalem Biraçi

 Ishe Sabri Uka

Fiqiret Imer Masha

Saimir Mehmet Allmuça

Rexhep Rrahman Gjumsi

Kadire Shefqet Feza

 Ruzhdi Jemin Sada

Arta Selman Bakalli

Muharrem Bexhet Rexha

Salih Hafiz Shehu

Lufti Mehmet Dauti

Luan Shaqir Palamani

Razije Adem Lime

Feti Daut Lime

Mirjana Daut Taku

Marjeta Daut Minaj

Orjola Daut Myrtollari

Eduart Daut Lame

Xhuljana Muharrem Kokoshi

 Lulzim Rrapush Xhepaj

Hysen Haxhi Jashkurri

Arben Hysen Jashkurri

Ferdinant Hysen Jashkurri

Dritan Hysen Jashkurri

Merita Ahmet Husha

Emanuela Arben Husha

Renato Arben Husha

 Hysen Haxhi Zeneli

VLORË

Alfred Luan Mustafa

Edlira Brice Mustafa
Orest Skender Sinani

Evis Sulejman Shehu

Vojsava Muhamet Sinani
Roland Arqile Treko
Eduart Foto Rexho

Aleksandra Fane Rexho
Lulezim Hamit Hamitaj

Sofia Thoma Ruci

Leka Koco Ruci
Stavro Manol Duni

Elefterija Foto Duni

Bashkim Hamit Aliu

Silvana Hamdi Aliu

Guri Namik Celaj

Evis Sulejman Shehu

Vasilika Hodo Celaj

Lindita Midat Prenci

Spiro Todi Prenci

Luiza Iliaz Ajazi

Orest Skender Sinani

Petrit Shame Runaj

Shqiponja Breshan Runaj

Fitim Maliq Mezini

Keti Othon Mezini

Kico Sokrat Billa

Marko Sokrat Billa

Hajdho Sokrat Billa

Elbasan

Ilir Faik Bogdani

Bashkim Halil Gjini

Petro Kasem Haskurti

Dritan Tahir Lleshanaku

Shpetim Viktor Toci

Ikollaq Vasil Toli

Gezim Gani Kurti

 Xhevdet Nazmi Ozuni

Nazmi Jonuz Goci Etj

 Haki Hajdar Sharra

Naim Arif Cerriku

Borian Xhevahir Jolla

 Agron Haki Sharra

 Hajdar Haki Sharra

 Valbona Viktor Berdufi

 Bektash Hajdar Rusta

 Lefter Minella Rovina

Sheme Xhemal Njelina

Kujtim Dule Cekrezi

 Kadri Qenan Rexhepi

 Agim Avdi Plaku

Skender Selman Salla

Edmond Seit Muca

Ismail Riza Lleshanaku

Ylli Nesim Coniku

Kujtim Gani Kampula

 Hysen Qamil Cota

Perparim Nexhip Qoshku

Arben Hamza Muca

Mevlut Arif Muca

Rifat Sulejman Musta

 Besnik Nuri Cepa

 Dylaver Avdi Doci

Olsi Elmaz Shehi

Hekuran Maliq Bogdani

 Floresha Asllan Hamati

Arif Ibrahim Bici

Pren Zak Sinani

Xhevit Beqir Cela

 Selman Idriz Cerriku

Hava Hamit Hasani

Gezim Dervish Coku

 Astrit Xhemali Filja

 Pandora Nesim Coniku

Arianit Hysen Dobra

 Lulzim Ymer Vrapi

 Donika Ramazan Luli

 Leonard Jakov Qosja

Fatmir Sherif Kujtila

 Lulzim Riza Hasa

Eduart Xhevit Pali

Bardhul Faik Kasa

Arlind Sheme Njelina

Bedri Avdulla Shahini

 Bujar Xhevdet Bogdani

Dashamir Beqir Sade

Luan Kadri Qyra

Mitat Qerim Kalija

Flutur Viktor Mema

Xhevit Hysen Cenollari

Zyber Hasan Beqiri

 Premtim Xhferr Musai

Adile Dalip Floqi

 Rexhep Demir Balla

Avni Isuf Boci

 Shpetim Veli Qosja

Eglantina Kadri Dede

Nazmi Ibrahim Alliu

Fatos Ali Dashi

 Arben Skender Xhina

Ilirjan Xhemali Zavalina

Kostandin Vasil Beko

Avni Kamber Belba

Fatjon Shefki Qyra

 Arben Sherif Kuka

 Ilir Ali Haka

Sajmir Elmas Myftari

 Gezim Rexhep Rira

 Ruzhdije Ahmet Myrtezaj

 Artan Llazaraq Valla

Spiro Faik Balla

 Xhezmir Ramazan Latifi

Ilmi Sehit Bici

Florenc Shefqet Qosja

Altin Sehit Bici

 Hysni Hasan Lundraxhiu

Arben Dylber Sade

 Januz Ramazan Carku

Destan Ismail Lacka

Toni Kodhel Zito

Saimir Kujtim Sotjna

 Ramazan Halim Buzani

 Suarta Hajdar Preja

Abdulla Mehmet Kulli

Shefqet Veli Ceka

Armand Qemal Bica

 Tauliano Faik Kasa

 Artan Shefqet Kullolli

 Bexhet Ismail Bedrova

Florenc Hilmi Rama

Bashkim Xhevdet Metoshi

Avdulla Qazim Hasula

 Albplast Shpk

 Altin Haziz Kumara

Destan Qemal Gjoni

 Ferit Zevxhet Tarushi

Eri Mehmet Hoxholli

 Qani Hasan Malo

 Harif Haki Popja

Aurel Naun Puka

 Aleksander Ramazan Kuka

Zyber Xhepe Kokomeci

 Aqif Ramazan Tashi

File Hasllan Hasa

Samit Belul Rika

Agim Ali Bardhoshi

Shkelqim Kasem Beqo

 Xhafer Seit Karaj

 Ylli Tomorr Kushi

Jeta Hamdi Allaraj

Gezim Idriz Kulli

Kastriot Hekuran Kolgega

 Sami Hajdar Toshkollari

 Artur Qani Gurra

 Halit Mestan Avdyli

Flori Ramadan Zharri

 Altin Skender Plaku

Muharrem Jakup Cani

 Ermir Rexhep Metani

 Petrit Shahin Qoshku

Ali Mehmet Skopeci

Fatos Sabri Zeneli

Ismet Sabri Kopaci

 Hava Musa Toca

 Jetmir Muharre Bitroshi

 Eduart Sami Cepi

 Xhevahir Murat Facja

Shpetim Beqir Cekrezi

SHKODËR

Angjelin Zef Palushi

Fatbardh Vesel Selimi

VitorFederikpal Rroku

Gani Taip Hurmi

Shpetim Ram Mali

Tahsim Mehmet Jubani

Bahrimurat Jubani

Terezin Njac Filipi

Zija Dan Selimi

Gjelosh Dede Hajdari

 Asllan Xheladin Tula

 Fatjon Adem Hasaj

 Tom Ndrek Martini

Agim Ymer Cenaj

Gjin Kol Mujaj

 Vehbi Osman Reshiti

 Mikel Tome Marku

Zef Kole Mitri

Gjon Zef Plepi

Tome Zef Plepi

Lazer Lulash Selboja

 Rexhep Ali Hykaj

 Ernest Nush Hila

Sabri Ragip Fangaj

Leke Gjin Cuti

Ylli Frano Delaj

 Fadil Sokol Hasmujaj

 Kol Pal Gjinaj

 Clirim Fadil Mlloja

Gjon Mark Lumaj

 Rudin Fejzi Brahimi

 Fatmir Beqir Smajlaj

 Gentian Hasan Cenaj

Xheladin Bajram Canaj

Kestrine Gjon Toma

 Shan Vase Gega

Ismet Sulejman Sulejmani

Ndrec Shuk Martini

Ndue Preng Lufi

Pjeter Ndreke Rroku

 Gazmend Faik Ceni

 Faik Qamil Ceni

 Leonat Hile Ndoci

 Donik Pjeter Toma

Vladimir Sokol Peja

 Gjyletere Qazim Gruda

 Xhelal Zenel Smajlaj

 Agron Njac Kolendrekaj

Ardian Tome Alijaj

Aleksander Tome Alijaj

 Bashkim Jonuz Kukaj

Osman Uc Recaj

Zenel Shaban Ramci

Gjin Losh Prrocka

Kujtim Gjoke Stani

 Rifat Jonuz Hasmuja

Bashkim Rrustem Ramekaj

 Kujtim Zymer Smajlaj

 Besnik Smajl Kurtaj

 Shyqyri Osman Ramci

Fadil Mehmet Ivziku

Ndoc Tome Kola

 Loro Frano Cobaj

Kole Zef Lazri

Zef Simon Kola

Tonin Shuk Matia

Artiana Gjovalin Jahja

Justina Nuh Jahja

Satber Gjovalin Prendi

Andoneta Ferik Brajoqviq

Erogen Millan Brajoqviq

Denis Millan Brajoqviq

Blerim Ramadan Uraj

Ajlan Hasan Temali

Kole Ndoc Gjoka

Kole Nush Hila

 Lodovik Simon Lazri

 Lek Prend Putaj

Pjeter Luke Ndoka

 Kant Martin Ndoka

Xhevahir Arif Fikaj

Gjon Zef Martini

 Arben Idriz Rexhepi

Nikolin Brajoqviq

Tonin Brajoqviq

Rina Brajoqviq

Dritan Brajoqviq

Xhevdet Ragip Ishmi

 Marin Gjon Zefaj

 Nesti Frano Kraja

Remzi Sali Prroni

 Teuta Teofik Ulqinaku

Tonin Gjergj Delaj

Xhemal Tahir Lugjaj

 Sali Bajram Hasmujaj

Qerim Abdyl Gjetaj

 Gjeke Martin Gjinaj

Gjeto Nike Gjinaj

 Bec Luigj Çekaj

 Dede Lulash Lamthi

 Ali Cen Smajlaj