Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Vizita në Gjermani për të takuar kancelaren Merkel? Ja çfarë thotë kryeministri Rama  

Vizita në Gjermani për të takuar kancelaren Merkel? Ja
x

Ekonomia

Këmbimi valutor, ndryshime surprizë me monedhën euro

Këmbimi valutor, ndryshime surprizë me monedhën euro

Në tregun e këmbimit valutor vendas, dollari amerikan dhe monedha europiane euro u dobësuan në raport me lekun.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euroja këmbehet sot me 123,64 lekë ose 0,12 lekë më pak se një ditë më parë.

Ndërsa monedha e gjelbër amerikane u zhvlerësua me 0,03 lekë dhe këmbehet me 104,69 lekë.

Paundi britanik dhe franga zvicerane, këmbehen sot me lekun respektivisht në vlerat 138,02 lekë dhe 115,03 lekë.

Monedha britanike por edhe franga zvicerane fituan terren kundrejt lekut respektivisht me 0,85 lekë dhe 0,24 lekë.