BREAKING NEWS

Koronavirusi në Shqipëri, Ministria e Shëndetësisë përditëson të dhënat: Ja sa persona janë konfirmuar pozitivë në 24 orët e fundit

Koronavirusi në Shqipëri, Ministria e Shëndetësisë
x

Ekonomia

Kursi i këmbimit valutor, ja sa shiten dhe blihen monedhat e huaja ditën e sotme

Kursi i këmbimit valutor, ja sa shiten dhe blihen monedhat e huaja

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, më 30 shtator 2020.

Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. 

Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

Kursi i këmbimit valutor, ja sa shiten dhe blihen monedhat e huajaKursi i këmbimit valutor, ja sa shiten dhe blihen monedhat e huaja