BREAKING NEWS

Ku qëndron ngërçi për Reformën Zgjedhore? Ja 3 pikat e nxehta që po mbajnë pezull marrëveshjen PS-opozitë pavarësisht presionit të SHBA dhe BE

Ku qëndron ngërçi për Reformën Zgjedhore? Ja 3 pikat
x

Ekonomia

Pas “shkëlqimit”, Euro bën kthesën e madhe, shihni me sa u këmbye sot

Pas “shkëlqimit”, Euro bën kthesën e madhe, shihni me

Për ekspertët e fushës mbyllja e aktiviteteve ekonomike, mungesa e turistëve, bllokimi i qarkullimit, si dhe të hyrat valutore në vlerë të ulët kanë çuar një luhatje në treg, duke bërë që kërkesa e qytetarëve të jetë më e lartë se oferta.

Pas  një rritjeje të vazhdueshme të euros që nga data 24 mars, sot ka regjistruar ulje vlera e saj. Sipas Bankës së Shqipërisë një euro sot është këmbyer me 126 lekë.

Këmbimi i valutave për ditën e henë, 6 prill 2020, referuar përditësimit të Bankës së Shqipërisë:

Pas “shkëlqimit”, Euro bën kthesën e madhe, shihni me