BREAKING NEWS

Shteti i tij për tu marrë shembull, mjeku suedez hedh dritë mbi të vërtetat e pandemisë dhe skandalin e numrit të vdekjeve: E kuptuam situatën menjëherë, jam i gatshëm të vë bast se vendet që janë mbyllur ...

Shteti i tij për tu marrë shembull, mjeku suedez hedh dritë mbi
x

Ekonomia

Shihni me sa këmbehet euro, dollari dhe paundi britanik sot në Shqipëri

Shihni me sa këmbehet euro, dollari dhe paundi britanik sot në

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, datë 26/07/2020.

Shihni me sa këmbehet euro, dollari dhe paundi britanik sot në