BREAKING NEWS

“Duhet të shmanget”, nipi ish-presidentit Kennedy trondit me deklaratën, tregon çfarë qëndron pas krijimit të vaksinës dhe hedh dyshimet e forta ndaj fondacionit të Bill Gates

“Duhet të shmanget”, nipi ish-presidentit Kennedy trondit me
x

Ekonomia

Shihni me sa këmbehet sot euro, dollari dhe paundi britanik

Shihni me sa këmbehet sot euro, dollari dhe paundi britanik

Ky është kursi zyrtar i këmbimit valutor, data 29 qershor 2020, publikuar nga Banka e Shqipërisë.

Shihni me sa këmbehet sot euro, dollari dhe paundi britanik