BREAKING NEWS

“Të gjitha gati brenda vitit 2021”, Rama jep lajmin fantastik

“Të gjitha gati brenda vitit 2021”, Rama jep lajmin fantastik
x

Ekonomia

Shikoni me sa këmbehet sot euro, dollari dhe paundi britanik

Shikoni me sa këmbehet sot euro, dollari dhe paundi britanik

Ky është kursi zyrtar i këmbimit valutor, datë 14 janar 2020,  publikuar nga Banka e Shqipërisë.

Shikoni me sa këmbehet sot euro, dollari dhe paundi britanik

Shikoni me sa këmbehet sot euro, dollari dhe paundi britanik