BREAKING NEWS

Kryeministri Rama sulmon ashpër Bashën nga Kongresi i PS: Je kundërshtari më i ulët ...

Kryeministri Rama sulmon ashpër Bashën nga Kongresi i PS: Je
x

Ekonomia

Vendimi i qeverisë, legalizim dhe kompensim për 618 prona, zbardhet lista e emrave që do përfitojnë

Vendimi i qeverisë, legalizim dhe kompensim për 618 prona, zbardhet

Agjencia Shtetërore e Kadastrës do pajisë me leje pronësi dhe kompenson rreth 618 pronarë në disa qarqe të vendit. Së fundmi Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për kalimin e të drejtës së pronësisë në favor të subjekteve përfituese, për 618 parcela ndërtimore të objekteve të legalizuara dhe kompensimin financiar të pronarëve të pasurive të paluajtshme që preken prej tyre. Në njoftimin e publikuar nga ASHK tregohet se sipërfaqja e përgjithshme që kompensohet është 26 mijë e 416 metra katrorë dhe vlera e kompensimit financiar është 229 milionë e 260 mijë lekë. Ndërkohë Kadastra sqaron se, për kompensimin e pronarëve përfitues përdoren po ato të ardhura që arkëtohen nga drejtoritë vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës. Ky kompensim financiar vjen si rrjedhojë e kalimit të pronësisë nëpërmjet shitjes së parcelës ndërtimore, si për pasuritë shtetërore, edhe për pasuritë e të tretëve, në favor të objekteve informale që legalizohen. Ndërkaq Kadastra Shqiptare ka publikuar listën e emërorë të 618 përfituesve të kalimit të së drejtës së pronësisë dhe masën e vlerën e shpërblimit për subjektet që kompensohen. Përfituesit janë qytetarë të regjistruar në njësit e qeverisjes vendore; Tiranë Jug, Vorë, Kamëz. Fier, Lushnjë, Tepelenë, Gjirokastër, Korçë, Përmet,Gramsh, Kavajë, Elbasan, Vlorë dhe Golem. Marrja e këtij vendimi është bazuar në ligjin “Për legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndërtimeve pa leje”, të ndryshuar, dhe ,të ligjit, “Për trajtimin e pronës dhe përfundimin e procesit të kompensimit të pronave”, të ndryshuar, me propozim të Këshillit të Ministrave.

Lista

Fier

Pandeli Lena

Hetem Bidaj

Hasan Osmeni

Agur Hoxhaj

Ismete  Omeri

Ersaldo Omeri

Erjon Omeri

Petrit Baho

 

Përmet

Sadik Flati

Ilia  Tata

Filip Mamillo

 Erjon  Lato

Delil  Telhaj

 Agim Tahaj

 Sejdin Meço

Shpëtim  Bundo

Flamur Dedeniku

Tahir Haxhia

Faik Ramadani

Eda Dushallari

 

Skender Dushallari

Rubie Hajdinaj

Luiza Dushallari

Merjeme  Nuraj

Emblo Dervishi

Trendafile Shena

Liri  Dolla

Levend Hyseni

Refije Hitaj

Violeta Dushallar

Skender  Dushallari

Rubie Hajdinaj

Luiza Dushallari

Elsa Meçani

Jollanda Hasanrama

Zene Dusholalri

 

Gjirokastër

Arqile Dushi

Kristina Dushi

Ollga Gërli

Fatmir Hallaçi

Jani Dhamadani

Mitro Dhamadani

Liri Andon

Dituri Bedo

Muharrem Guri

Pëllumb Guri

Kreshnik Peçi

Fejzon Zholi

Adif Liftaj

Ilia Marko

Spiro Proko

Vangjel Shugro

Aleksander Qirko

Jani Ndrico

Alfons Buzheri

Fadil Beqiri

Diana Beqiri

Sofia Ligu

Mina Graçi

Xhikë Çaçi

Dhimitëri Mekshi

Anastasi Mekshi

 Anastas Qirjazi

Elife Shena

Rozalina Nebia

 

Bardho Hysenaj

Rafte Qendro

Trendafile  Shena

Liri Dolla

Levend Hyseni

Refije Hita

MERJEME NURAJ

EMBLO DERVISHI

 

VEIP ISLAMI

LULE ISLAMAJ

 

VITORI  ZAÇE

SOSE  DEDGJONI

SINAN ISLAMAJ

FLAMURE ISLAMAJ

SHEFQET SLAMAJ

TOMOR ISLAMAJ

 

 

 

 

TEPELENË

JULJAN  DERVISHI

RESHAT MATA

EGLANTINA MATA

GENC MATA

ERIOLA MATA

ENGJELLUSHE MATA

DINO SHEHU

BASHKIM ZOTA

MIHAL DUSHI

TARIKATI HALVETIAN

BAJRAM ISUFAJ

ARTUR ASLLAN

SHPETIM BODECI

ARTAN CANI

KALO HOXHA

LAVDRIM LASKA

EDMIR PRASTA

BASHKIM MEÇAJ

RESHAT SHEHU

GRAMOS CANI

MUHAMET DINE

GEZIM ZAIMI

 

FETA KALEMI

SADIK HYSEN FLAT

ASTRIT MERKURI

LEONIDHA SUFATI

HADER HADERI

 

 

SARANDË

Nafis Muçaj

Edmond Çumani

Ziso Dalani

Astrit Zejno

Stiljani Petro

Gjisho Dhuli

Manderina Troka

Defrim Dauti

Gentiana Hodo

Spiro Burdeni

Almet Dauti

RUHI ÇELO

PETREF DOSTI

KOSTANDINO PARTALI

SPIRO PARTALI

 

LEZHË

VALMIR BREGU

PRENDA LLESHAJ

MARK SHYTAJ

LUIGJ GJERGJI

ARTAN GJERGJI

AGETINA GJERGJI

ARBEN  GJERGJI

LUIGJ  PEMAJ

BARDHOK PEMAJ

MARK PEMAJ

PANDELI CELO

PRENG PACI

JOSIF MZIU

LUC MIRASHI

DILE LLESHI

MARK LLESHI

KUJTIM SKENDERI

NDRIÇIM SKENDERI

SOFIJE SKENDERI

ERMIRA SKENDERI

PRENG MARKU

ELISABETA RRAHMOLLA

LIRIJE CARA

GJON ZEFI

DED PRENDI

PRENDE BRRAKAJ

KOL KOLECI

 

KAVAJË

RUZHDI VOGLI

UKE CELKOLAJ

SULEJMAN KAZIU

FATMIR  KAZIU

 

 

VELIPOJË

RAMIZ KASEMI

TISH QELESHI

ASTRIT NDOJ

TASHO  MELETI

ARBEN CESAJ

ZYHDI VAJUSHI

INDRIT TEMALI

AFERDITA PRELA

DELI DOCAJ

EDMOND RRIPA

TAHIR TAHIRI

KLODJAN TAHIRI

MEHDI DRAGOVI

SOKOL QELESHI

 

KORCË

ANIL KOCE

 

 

 

TIRANË

 

 

HASAN MEMAC

LATIF BALI

ESAT PAZARI

VIOLETA  PAZAR

BUKURIJE BUNACA

BUJAR BUNACA

JEMINE  BUNACA

EDUART BUNACA

FLORENC HYSMETA

ARANIT KOLICA

ALTIN SHKOZA

ERGYS HYSI

ARMANDO SHKOZA

KUJTIM VELO

AFERDITA LUNIKU

MAHMUDE LUNIKU

YNEVERE ZAMBAKU

RRAPO MYFTARAJ

AFERDITA  RIZVAN

VILDAN BANKA

VJOLLCA LLAGAMI

IHSAN BANKA

LUMNIJE PAJA

OSMAN SALLAKU

NAILE MUMAJESI

 BARDHYL MUMAJESI

BAJRAM MUMAJESI

 MUBAREQ MUMAJESI

 ALBANA DEMI

 BASHKIM ARBANA

ISLAM ARBANA

 ARMANDO MOSHO

ELVIJE VOGLI

MAKSIM MUMAJESI

MIRIAM MUMAJESI

 MILUKA LATA

EDMOND MUMAJES

ALEANDRO SHTYLLA

CORINE SHTYLLA

GULIANA PATENELI

MANUEL SCHEGI

ARBEN AGOLLI

ANILA ËITONSKI

ARBEN RAMAJ

ARTA TAFARUCI

DYLFIQARE TUFINA

IGLI HOXHA

ORNELA HOXHA

LATIF HOXHA

LULJETA TAFARUCI

LUMTURI TUFINA

MERITA BAJRAMI

SEBAHET QYLAFKU

SULEJMAN BODINAKU

SUZANA UKA

XHEVAT BEKTESHI

YLLI TAFARUC

ARTAN KAPEDANI

EDLIRA HASULA

EDMOND LALALZI

LUMTURIE XHOLLO

GJERGJ LALAZI

ZENEL HOXHA

ANASTAS SHUKE

EDLIRA HASULA

NDRICIM QARKU

ARTAN HASULA

EMRULLA PICORI

BDULLA MUSTAFA BALLA

KASEM MUSTAFA BALLA

ISMAIL GJUZI

XHAVIT GJUZI

SHPRESAGJUZI

HAMIRE GJUZI

PETRIT GJUZI

BAKUSHE GJUZI

BRUNILDA KUÇI

ALTIN GJUZI

EDUART GJUZI

ISMAIL GJUZI

XHAVIT GJUZI

SHPRESA GJUZI

HAMIRE GJUZI

PETRIT GJUZI

BAKUSHE GJUZI

BRUNILDA KUÇI

ALTIN GJUZI

EDUART GJUZI

RAMAZAN BALLA

HAJDAR BALLA

SHPETIM BALUKU

ISUF BALUKU

NIK PRENDI

BESNIK PRENDI

BASHKIM LAKOLLARI

BASHKIM TACI

 HAXHI AHMETAJ

 JONUZ PEQINI

ANTONIO LIKAJ

SEFEDIN MEREPEZA

RAMIZ CEKA

IBRAHIM SULAJ

 FESTIM DAFKU

SANDRI MICI

HAN MICI

ENVER MICI

NAZIF MICI

ELMAZ KOLECI

ARBEN KARAJ

 AGIM DURAKU

 ISLAM OSMA

 SALI HURDHA

 PELLUMB SULAJ

AGRON MUJA

 ARJANIT BUNACA

 GENTIAN TRESA

SHPETIM  TRESA

RUSTEM ISLAMAJ

GEZIM NOZLLI

 QEMAL DUKA

BERNARD  OSMANI

LIMAN HIDRI

ISMET GJANA

REXHEP BINJAKU

 AFRIM CIBAKU

 SHERIF ISUFAJ

 MUSTAF BRAHIMI

LINDITA MALI

EGLANTINA MALI

ARDIT  MALI

ARTUR BASHA

MUSTAFA AQIF BASHA

 ESAT AJAZI

DASHAMIR HOXHA

JONUZ  BETOJA

DRAGUSH QEJVANI

HYSEN  VLADI

VULLNET  KOÇIAJ

 JANI KARAJANI

ARIF  BARDHI

SELIM HYKA

MARJANA HAJDARI

NURI HAKA

SAIMIR CANI

 LULZIM ALHYSA

FALENDERIM VRAPI

 ARGJEN  SULA

BESIM KARAJ

SHKELQIM XHELEKU

 FATMIR VISHA

 ISLAM CENAJ

FIQIRI SEFERI

GAZMEND SEFERI

BUJAR SALA

 BEHAR LANA

BEHAR UKA

ARDIAN KRYEZIU

GAZMEND ÇULLHAJ

PAJTIM LULJA

ULEJMAN TARJA

MITAT KACOLLJA

YLBER KACOLLJA

LULZIM RAMA

SHEFQET HARIZI

 ARTUR DURRSI

SHPETIM SORRA

 METUSH BRIKA

RAMIZ LIKA

 NEKI CENALIU

MYFTAR KUKLI

 KADRI AJAZI

BESNIK  SHIMA

BAJRAM  FEJZA

 ENVER DUKA

RIFAT MIRASHI

ASHKIM KACA

ERMIRA KACA

IRINA  KACA

LULEZIM KACA

EDUART KACA

IMER  REXHEPI

MEFAT REXHEPI

XHEMAL BROCA

ANXHELA GURRA

ARBEN GURRA

MIMOZA CVILO

DASHAMIR HAJDARI

SHAZIME HAJDARI

HAJRI  DOMI

EDMOND DOMI

LUMTURI RECI

AISHE BROCA

FATBARDHA  THACI

ELIMIRA BROCA

ANA BROCA

KETI GURRA

SOTIR  GURRA

TATJANA  CELA

RAZIJE  ALIAJ

VJOLLCA KOKOMIRI

IRMA BROCA

NADILE TOPALLI

HYSNI DISHA

AFERDITA SALLASHI

FEIM MYRTOLLARI

ARDIAN MYRTOLALRI

 

 

TIRANA JUG

 

FATOS SINANI

SKENDER GJONI

SIBE  TURSHILLA

EDUART TURSHILLA

IBRAHIM DAUTI

DASHAMIR DERVISHI

MUHAREM  KOÇI

GEZIM ZOTO

ELMIRA QERIMAJ

VALIN QERIMAJ

FERIT BREGU

PAQESOR GANI

HAMIT ÇOPA

ALI MUÇMATA

BESNIK MAXHELAKU

SUELA MAXHELAKU

ARMELA MAXHELAKU

ILIA VARDHAMI

LIRI RAKIPI

LEJDIO  RAKIPI

ILIRJAN  MALAJ

FATIME  SKENDERI

PANDELI  MOÇKA

AGIM MEMA

NURIJE MEMA

LEONARD PAPAS

UMTURI DOBROLISHTI

THOMA DURO

FLAMUR BERMETA

NAZIF  BERMETA

SELAMI  BERMETA

SOKOL BERMETA

YLBER HYSA

LORENC CANAJ

ETLEVA MUÇA

ARBEN ÇEKREZI

ELIDA DISHA

ALBA ZAIMI

 ELSA MAKSUTI

SHPRESA SHELQIZI

ALBAN SHELQIZI

YLLI OSMA

AGIM OSMA

PETRIT OSMA

ILIR AZEM QARRI

 

KAMËZ-VORË

 

Baki Basha

Bashkim Doku

Luan Xhaja

Fadil Bami

ALBAN Nergjoni

ZIHNI NERGJONI

XHEVAHIR DAKU

THANAS GERMELI

RAMIZ PUPLA

ABAZ TROCI

HIQMET RAMADHI

NEZIR CARA

SALI GRADICA

LUAN XHAJA

RAMAZAN RAMADHI

GALIP RAMADHI

FIQIRET RAMADHI

MESTAN AGO

HEKURAN RABO

ARBEN  PRENCI

SHPETIM REXHO

GJERGJI MUSTAFA

ALBANA AHMET

KOÇO PETRO

LINDA GJERGJ

JURGENS KOÇO

 CHRISTIAN KOÇO

 

 

 

TIRANË VERI

LULZIM MOLLAYMERI

ZENEL DALIPI

OLTJAN DALIPI

LUIZA KOLASI

FLORIAN SKENDERI

 

KUKËS

ZENEL SHETA

HAMEZ PEKA

MALIQ MIFTARI

SHABAN HOXHA

ISMAIL HOXHA

 GANI HOXHA

ELEZ BYTYÇI

 

ELBASAN

ISMET DERSTILA

BENON AGOLLI

SHERIF KULLA

ISMAIL KAÇULI

ILJAZ BICA

SELIM PREÇI

PETRAQ BËRDUFI

DANIEL QOSJA

MIHAL QOSJA

HASAN BULLARI

ILIRJAN SHQAU

JORGO BINJAKU

FIGAN KOÇIASI

RENATO  BARDHI

EDMOND BILANI

BALLKEZE CANKJA

RAMADAN FATMIR MEÇO

DIANA DHIMITER MEÇO

HYSEN KAMBER HOXHA

MBARESA SULO HOXHA

BEDRI MUSTAFA TAFA

ELCA KADRI TAFA

BESIM SHEFQET ARAPI

SHEJNAZ DEMIR ARAPI

JANI VASIL QOSJA

DRITA SERAFIN QOSJA

MERJEME BELUL LUFTA

SADE SHEMSI LUFTA

JUXHINA SHEMSI LUFTA

RIZA SHEMSI LUFTA

ALKET TASHI

FLUTURA SHQAU

JETNOR FRAHOLLI

NADIR DISHANI

XHEVDET RUÇI

OSMAN SKURA

FADIL SAMURRI

XHEVAHIR DYBELI

ALDION BARJAMI

GJERGJI LIÇI

ZENEPE BALLA

FISNIK RUÇI

ARDIAN SHTEMBARI

 PËRPARIM  DEDJA

DALLANDYSHE  PALLOSHI

PARASHQEVI  SULI

VLADIMIR SULI

ENVER  SULI

ALTIN SULI

AJDIN BIÇAKU

RAMADAN KOPAÇI

KRIS DERVISHI

BEHAR  DERVISHI

ERVIS CËRRIKU

ALEKSANDËR BËRDUFI

BUKURIJE BËRDUFI

SOTIRAQ BUZO

FLORA BARDHI

MERITA  ZYLFI

FRIDA MUSAJ

SHADIJE BEKTESHI

SHKËLQIM QOSJA

DURIM BULLARI

SULEJMAN GJATA

PRANVERA ZEJNELHOXHA

XHILJONA ZEJNELHOXHA

SONILA ZEJNELHOXHA

MATILDA PELUSHI

 RUZHDI SELIMI

JOVAN  ÇEREKJA

MIRANDA  ÇEREKJA

DITURI ZEJNELHOXHA

 KLAJDI  DYRMISHI

ALEKSANDER QOSJA

PETRIT QOSJA

HEKURAN HASANJAHO

DURIM  JAHO

DAUT SINANI

BUJAR SINANI

FATMIR SINANI

ROBERT SAMURRI

ISUF META

HAVA MUSTA

HEKURAN SAMURRI

TAHIR SAMURRI

NAZIF SAMURRI

ISUF SINANI

IBRAHIM SHABANI

XHEVAHIR SAMURRI

QAZIM HAZIZI

 XHEMALI I SHABANI

SPIRO NERGJONI

AGRON MALOKU

BEHAR TAFA

REFIK KORRA

ANDREA THEODHORIDHI

VALENTINA  THEODHORIDHI

SKËNDER SHABANI

ENVER RRESHKA

ETLEVA RRESHKA

SABRI GJATA

LUAN SAMURRI

AGIM SHABANI

OSMAN ZEJNELI

FERIT SHABANI

EDMOND SAMURRI

DRITA DERVISHI

HAJRIJE ZEJNELI

LIRIM MURRIZI

RAMAZAN SAMURRI

GËZIM SHABANI

MUSA MALOKU

 ISMAIL MUÇA

RESHIT SAMURRI

FADIL MALOKU

ARBEN DUKA

SAMI SENJA

VIOLANDA SENJA

SHERIF QOSJA

KAJMAK  HADO

NAZIF DURO

KLODIAN LLESHI

BAJRAM  HOXHA

HALIT LEKA

LEONARD MIMINI

GENCI TARKO

ALDA TARKO

BARDHYL HYSENI

VULLNET QOSJA

LUAN SULA

SHEFQET  MEHME

FLAMUR VOGLI

PETRIT FETA

RUKIJE HYSENI

BASHKIM ÇELA

AGRON BULLARI

BLEDAR IBRUSHI

DORIAN KABASHI

GENTIAN MEMA

BLERIM PRIFTI

BLEDAR  BELSHI

LAZRI RRASA

MARJETA HOXHA

ALBAN HOXHA

SILVESTER  HOXHA

TAJAR HOXHOLLI

NERENX HYSA

BUJAR  LIÇI

OSMAN  MUSTA

BUJAR BASHA

ILMI HYSA

LULZIM SHAIPI

ROLAND PLAKA

BAFTJAR ZIU

ELMAS DELIU

FERDINANT SADJA

ANDUELA SADJA

 RUSHIT TAFA

NEKI VIDHANI

IBRAHIM  MICI

KUJTIM PEPA

ALTIN DOLLENGA

KRISTO HYSA

AVNI DUNGA

ALUSH SHABANI

ASTRIT SHERMADHI

SHKELQIM SHERMADHI

QEMAL MËHALLA

 VLADIMIR SHERMADHI

SELMAN SHYQYRI

ESMA RUST

YLLI MEMA

BESNIK CANI

ABAS SHKAMBI

DILAVER CERRIKU

FATOS HOXHOLLI

FERDINAND DYRMA

ALKETA BASHA

 ADILE DERMYSHI

BLERIM ASLLANI

 TAJAR ÇELA

AGIM ÇALA

FLAMUR GJINI

BESNIK GJINI                  

 XHEVIT  KABILA

KADRI VIDHANI

GEZIM RROKLI

ARDJAN SADE

FOTO PRIFTI

ENVER GJOSHI

RESMIJE GJOSHI

NAFIJE BALLA

DUDIJE BALLA

ISTREF  BALLA

BUJAR BALLA

SHADIJE BALLA

ZYLFI BALLA

LILJANA BALLA

GEZIM BALLA

BARDHYL BALLA

FAZAN BALLA

DHIMITER LEKU

LEFTERI LEKU

NESTI  LEKU

ARDJAN LEKU

PIRO LEKU

AGRON  ÇERRAGA

TEFTA ÇERRAGA

BAJRAM OGRENI

NEVRUZ HASA

YLLI  ÇELA

BASHKIM ZDRAVA

SHEFIKAT ZDRAVA

KLAJDI BAKALLI

VISLET  SHULI

 SOSE HASA

NEVRUZ MYRTA

 DURIM RAIFI

ALEKS ÇULLHAJ

ADRIATIK CEROVA

GAZMEND XHINA

AGUR MUKA

FATOS SULA

FATMIR LIÇI

ARBEN LIÇI

SAIMIR ASLLANI

NDRIÇIM HOXHA

RAMAZAN BALLA

QANI ÇABJA

KUJTIM BAHA

 FATOS  BAHA

LAVDIMIR BAHA

NAZIF BAHA

SAZAN  NIPOLLI

 LAVDIMIR  NIPOLLI

 GANI BAHA

 MONDI BAHA

GJON DOKU

SHYQYRI KOÇI

OSMAN ISAKU

ARBEN ISAKU

OSMAN DEMIRI

 BEQIR META

PETRIT META

HANIFE DUSHKU

ENVER FERIT

KUJTIM SALIU

 ALI KURTI

 SAMI BICA

LUAN KOLLA

SELIM DUSHKU

ARBEN KAÇULI

ARBEN SAMURRI

HYSEN  META

SALI META

AGIM META

MEHMET META

AISHE SKODI

ZENEL BOZHIQI

ZAMIR BOZHIQI

ALFRED VASKU

ILMI BOGDANI

JONI DASHI

SHKËLZEN BOGDANI

AVDI BOGDANI

ALBERT BOGDANI

LUAN TARUSHI

ALI BOGDANI

REXHEP BOGDANI

REXHEP GURA

ALTIN HOXHA

SPARTAK BOGDANI

LAVDIM BOGDANI

DHIMITER RIRA

BELUL HANA

AGIM TARUSHI

BLEDJAN KARAJ

ANEST ÇUKU

 LULËZIM ÇAKO

KOSTA ÇAKO

QEMAL ÇAKO

ARIF COKA

ASRTIT TARUSHI

 KUJTIM GJONI

 ISUF HYSA

 ADRIAN BALLA

RAMIZ HAKA

BESNIK  HAKA

KLODJAN MYQELEFI

KADRI RAMA

 MARTIN  BARDHI

PETRIT DRIZAJ

 FATOS SHEHI

MARTIN SHULI

ARDJAN  LISI

 IDAJET ZENELI

ILIR ZORBA

AGIM PANXHI

BUJAR LILA

XHEVAHIR PREÇA

GËZIM HAZIZOLLI

 FLORENC BORIÇI

PËRPARIM DEDJA

ERVIS BOZHIQI

FATMIR DERVISHI

ALDO DERVISHI

JONUZ ÇEKOJA

ARMAND KLLOGJERI

FATMIR PANXHI

EDMOND BODURRI

ADRIATIK XHAKOJ

MUSTAFA YMERI

ALFRED GURRA

ALFRED GUSHA

ADHURIM SERJAN LUFO

ÇELIKE SELMAN LUFO

ROLAND  MEKSHI

FERDINANT RIRA

ALEKS RIRA

AUREL KOLNEKU

RAMAZAN KURTI

 TOMORR CURA

NIKO ALEKSI

JANI JOSIFI

XHETAN BEQO

LORENC BOGDANI

 ESAT RIRA

VANGJEL HANA

 LULËZIM VEIZI

LAVDIM BEQO

MISIR KARRIQI

 GRANIT DIKO

ABAS KARIQI

SAMI KOLGEGA

YLLI OGA

ARTAN JOLLA

LBERT SHTARA

ARBEN STARJA

YMER BERISHA

ADRIANA SHYTI

EVELINA KULLA

NAXHIJE OSMANI

MARIGLEN MUSTA

ZENEPE KARAHOXHA

THOMA MEMA

EVIS KARAHOXHA

YLFIJE HASANI

HAJRIJE MUHARREM

ABDYL BEJTJA

ALBANA ALIHOXHA

HASAN ALIHOXHA

IRIDA BUDA

LYFIE FRASHERI

NENERIETA  MENA

SEHARIE NIKOLLA

VULE ALIHOXHA

LIRI NEZHA

INDRIT TOLA

FATIME  TOLA

NDRIÇIM TOLA

SHEFQET TOLA

EQEREMTOLA

MANDI TOLA

BARJON MILA

BERTOL MILA

ROZETA MILA

FEJZULLAH  GOGOFTI

THANAS MILA

HEDIE TRUNGU

MAKBULE  TRUNGU

AHMET  HAKA

AUREL BEHEXHET

MIHAL MULLISI

NEXHIP AGO

QAMIL BALLA

 REFAT ÇEKA

ALBERT CAKA

AGIM TRUNGU

SEFEDIN TRUNGU

LAVDIJE TRUNGU

SHPRESA  LEKA

BEHXHET LEKA

GENTI LEKA

NEVILA LEKA

GEZIM ASLLANI

ARBEN ÇELIKJA

 NUREDIN DOLLANI

JORGO DULI

HATIXHETOÇILA

SELIM DERVISHI

ZADE LAMI

HAVA XHEPEXHIU

LULJETA KUMRIA

HAJRIE DERVISHI

ENEIDA DERVISHI

ENXHI DERVISHI

TAIBE DERVISHI

KADRI DERVISHI

ENGJELLUSHE DUZHA

BAJAME DERVISHI

NEXHMIE BEQIRI

AGIM DERVISHI

FATOS  DERVISHI

FLORA HYSA

MANUSHE DERVISHI

SUZANA ÇEKREZI

FATMIR DERVISHI

ANILA DERVISHI

LILJANA DERVISHI

AGRON GEGA

DRITAN PRONAR

ENVER XHEPEXHIU

HURMA DERVISHI

ZHULJETA BALLIU

ARDJANA DERVISHI

KLEJVI DERVISHI

XHORXHINA DERVISHI

ELIDA DERVISHI

BRUNILDA BAJRAMI

KLODIANA JAUPI

BEJAZE  TATA

NEDA ÇARHOSHI

FIQERETE  BRAHOLLARI

ALFONS LEVENISHTI

ENKELEDA  LEVENISHTI

GAZMIR GJATA

MIMOZA GJATA

GAZMIR GJATA

MIMOZA GJATA

ADEM BAKALLI

AISHE BAKALLI

OMER STRINGA

ARBEN STRINGA

ERVIN LAMÇJA

GLADIOLA STRINGA

LUMNIJE LUNIKU

MERITA LAMÇJA

PRANVERA HAMZAJ

VJOLLCA  LUNIKU

GENCI DEMIRI

MEXHIT BAJRAMI

DEMIRI TOPI

MEXHIT BAJRAMI

GENCI MARK

LILJANA LAMÇJA

BENON AMÇJA

BRIKENA HAXHIADEMI

ALEMSHA BOLLANO

LIDIA DOMI

GENTIAN DOMI

ARBAN DOMI

FATION KAJANAKU

ETLEVA DOMI

PERPARIM PISHA

ISUF PISHA

 

 

 

 

 

 

GRAMSH

XHAFERR LLESHI

FUAT TYRKU

JEMINE HIDA

FLORENT HARUNI

MUSTAFA MIRAKA

MERUSHE MIRAKA

QEMAL  SELIMI

ENGJËLL DERMYSHI

VASILIKA DERMYSHI

NIKOLLA BRAÇE

MARGARITA BRAÇE

KLODJAN  BRAÇE

XHEVIT BAJRAMI

SHABAN LESHI

AGURIM RRODHE

XHAFERR FEIMI

SABRI TOÇILA

JAK TAFA

SADIK TAÇE

 

LUSHNJE

LUMTURI SAMI

SHPETIM ÇELA

VLADIMIR GJERGJOVA

NAPOLON GJERGJOVA

GJERGJI GJERGJOVA

PETRIT GJERGJOVA,

LUIZA GJERGJOVA,

MERITA GJERGJOVA

ARJANA BILAJ.

FATOS ABDURRAMANI

SABRI ASANBEJLLI

AGIM TARTARI

ENKELEJDA TARTARI

GEZIM TARTARI

HEKTOR TARTARI

MANJOLA TARTARI

LORENC HOXHAJ

HYSEN  NERGUTI

ALBERT MALI

 

DURRËS

SADISIJE KARAFILI

KARAFIL KARAFILI

FLORJAN  KARAFILI

IDRIZ ISUFI

ARBERT DHIMA

PERPARIM ALIAJ

GENTIAN MEZJA

BLEDAR ALIAJ

NIKOLL  MARKU

KOL KOLA

SKËNDER VELI

GEZIM ALIAJ

BUJAR CACAJ

PETRIT DERVISHI

SAFIJE BLAKÇARI

 

FAHREDIN TELI

 

LUMNIJE DUSHI

 

HASIJE TELI

 

ZYHRA TELI

 

AIDA LEKBELLO

 

MIRJAN LEKBELLO

 

AGIM PAPA

DAFINA PEMA

DHIMITER PEMA

EGLANTINA PRIFTI

JOAN PEMA

KRISTOFOR PAPA

LIRI PAPA

OLIMBI IKONOMI

PETRAQ PRIFTI

SPIRO PRIFTI

THEKLA PEMA

TRINIA PEMA

AGIM PAPA

DAFINA PEMA

DHIMITER PEMA

EGLANTINA PRIFTI

JOAN JORGJI PEMA

LIRI PAPA

OLIMBI IKONOM

 

PETRAQ PRIFTI

SPIRO PRIFTI

THEKLA PEMA

TRINIA PEMA

ZYHRA HAMDI SULA

ALDA NUH SULA

AGUSTIN KOLA

VIKTOR LLOJKU

LINDITA KOLA

 NDREC KOLA

ADRIATIK DOBRA

 QEMAL DOBRA

 ERGENT HYKA

PETRIT GJOKA

FRAN GJOKA

KASTRIOT GJOKA

AFRIM FERRA

MIKELA HYKA

GJON KOLA

 MARA GJOKA

KUJTIM  KASO

KRISTAQ SHUKA

 YLLI OGA

 ARTAN JOLLA

YMER BERISHA

ALBERT SHTARA

ARBEN STRAJA

ADRIANA SHYTI

EVELINA KULLA

NAXHIJE OSMANI

MARIGLEN I MUSTA

ZENEPE KARAHOXHA

THOMA MEMA

EVIS KARAHOXHA

 YLFIJE HASANI

HAJRIJE MUHARREM

ABDYL  BEJTJA

ALBANA ALIHOXHA

HASAN ALIHOXHA

IRIDA BUDA

LYFIE FRASHERI

NENERIETA MENA

SEHARIE  NIKOLLA

VULE  ALIHOXHA

LIRI NEZHA

INDRIT TOLA

FATIME TOLA

NDRIÇIM  TOLA

SHEFQET TOLA

EQEREM TOLA

MANDI TOLA

BARJON MILA

BERTOL MILA

ROZETA MILA

FEJZULLAH GOGOFTI

THANAS MILA

ALBERT CAKA

REFAT CEKA

AHMET HAKA

QAMIL BALLA

AUREL HIDRI

NEXHIP AGO

KUJTIM KASO

KRISTAQ SHUKA

IMOZA HAKA

 SULEJMAN HAKA

JONIDA SHKELQIM

 VATH QERIMJA

ZELIJE BAKU

 AGIM QERIMJA

SHKELQIM KALAJA

 MEHMET KALAJA

ILIRJAN MULOSMAN

 

BERAT

ERUSHE QERIM MILOVA

SHTET SAMI MYNYR STAROVA

SHEFIT QERIM KASAP

BRAHIM NUKAJ

 

LEZHË

DRIANA ULDEDAJ

SOKOL GJOKA

SHEMSIE RESULI

ARLINDA  RESULI

ERMIR RESULI

SHEMSIE RESULI

ARLINDA RESULI

ERMIR RESULI

DRITAN RESULI

JULJAN RESULI

SOFIE RESULI

PETRIT DEDA

LULJETA  RESULI

MARTIN CANGA

PAL GJOKA

BARDHOK CANGA

PRENG MARKU

GJIN ZOGU

GJOVALIN PJETRI

DILA FETA

LENE LMARSHYTI

MRI MARSHYTI

LIZE MARSHYTI

REGJINA MARSHYTI

KRISTINA MARSHYTI

NIKOLIN GJERGJI

DAVIDA PERDODA

 KOL KOLECI

NIKOLL NIKOLLI

GJERGJ MARKU

ARBION NDOJ

IZEDIN KADIA

MARE KOLBUCAJ

 EMANUEL LOKU

ANTON HILA

LIZA HILA

EJLL  BABA

KASTRIJOT DANAJ

TONIN NIKOLLA

BARDHOK JAKU

 

VELIPOJË

Altin Zef Jakej

NDOC ZEF JAKEJ

GOLEM

GJYLE HOTI

NDRICIM GJECI