BREAKING NEWS

Tronditëse! Krim i dyfishtë në vend, vriten me armë zjarri dy vëllezër (Emrat)

Tronditëse! Krim i dyfishtë në vend, vriten me armë zjarri
x

Ekonomia

Zbardhet lista, 880 naftëtarë, minatorë dhe metalurgë përfitojnë rritje pensioni, ja emrat sipas qyteteve

Zbardhet lista, 880 naftëtarë, minatorë dhe metalurgë

Zbardhet lista e radhës me emrat e naftëtarëve, minatorëve dhe metalurgëve përfitojnë rritje pensioni. Ditën e djeshme Instituti i Sigurimeve Shoqërore ka publikuar listën e radhës me emrat e 880 ish-punonjësve të nëntokës dhe rafinerive të naftës në vend. N ë total deri më tani janë shpallur fitues të pensionit suplementar mbi 11 mijë aplikues. “11,714 persona ka arritur sot në 04 maj 2020, numri i përfituesve nga Ligji nr. 29/2019 “Për trajtimin financiar, suplementar të punonjësve që kanë punuar në miniera në nëntokë, të punonjësve të industrisë së naftës e të gazit dhe të punonjësve që kanë punuar në metalurgji”, njofton ISSH. Pavarësisht nga situata e krijuar nga fatkeqësia natyrore që ka përfshirë vendin tonë, si rrjedhojë edhe një dobësim të ekonomisë dhe fondeve të shtetit, ISHS bën më dije se nuk do të këtë asnjë reduktim apo pengesë të dhënies së pensionit suplementar tek përfituesit. Madje si institucion përgjegjës, ISSH po punon në mënyrë intensive për mbylljen e plotë të listave sa më shpejt të jetë e mundur. “Nga strukturat e sigurimeve shoqërore, krahas të gjithë ngarkesës për rrjedhojë të situatës së jashtëzakonshme që ka përfshirë vendin, po punohet me intensitet dhe për mbylljen sa më të shpejtë të këtij procesi”, shprehet ISSH. Ashtu siç është e bërë e qartë edhe në ligj fondi për këtë kategori është përcaktuar e siguruar që në miratimin e projektligjit. Pra asnjë problem tjetër që do të vijoj nuk do mund të përfitoj nga ky fond as nuk do mund të reduktoj shumën e tij. Ligji sqaron se fondi është siguruar nga qeveria. Ndërsa sa për pjesën e pagesës së kontributeve që përbën një pjesë të rëndësishme të në sigurimin e pensionit ligji sqaron se një pjesë paguhet nga punëdhënësi dhe një pjesë tjetër nga aplikanti për pension suplementar. “Kontributi që paguhet për mbulimin e përfitimeve të pensioneve për shkak të profesionit, përcaktohet në masën 5% të pagës bruto dhe ndahen 3% nga punëdhënësi dhe 2% nga punëmarrësi. Kontributi që paguhet për mbulimin e përfitimeve shtesë mbi pensionin e pleqërisë përcaktohet në masën 5% të pagës bruto dhe ndahet 2.5% nga punëdhënësi dhe 2.5% nga punëmarrësi”, thuhet në relacion.

Ja emrat që përfitojnë pension shtesë

Berat

Kujtim Ibro

Medi Shano

Shyqyri Qalliu

Lipi Kule

Bukuroshe Coma

Kadrije Ismailaj

Koço Toslluku

12016m Mehmet Kodheli

Gëzim Turku

Bajram Selimi

Alush Dashi

 

Kuçov

Marie Kule

Kristaq Gogollari

Aleksandra Shyti

Nadire Marra

Alije Pallagati

Dervish Selmanaj

Meti Myzeqari

1ë Thimi Korfuzi

Todi Druga

Lejli Hysenaj

Fatime Kërra

Eftimi Lluka

Koçi Shkëmbi

Ariste Allabaku

Dhimitër Peço

Misir Merko

Enver Ago

Xhoxhi Koçi

Liljana Buçka

Katerina Çela

Luljeta Sula

Rajmonda Gogu

Ndonika Bitri

Shpresa Hoxhaj

Parashqevi Laçka

 

Skrapar

Meleqe Lyla

Sanije Çuni

Qendrime Ago

Flutura Bregu

Liri Shtrepi

 

Bulqizë

Selman Doda

Riza Llorja

Shefqet Topalli

Riza Hysa

Jonuz Bami

Halil Bami

Ali Hysa

Qamil Vargu

Rifat Gjoka

Jonuz Shkina

Nazmi Mera

Hysen Gjoka

Mehemt Zogu

 

Mat

Gjin Gjinaj

Ali Beshiri

Rustem Cemurati

Sabri Kërtuka

Selvije Gjoni

Abaz Tusha

Fiqiret Beqiraj

Asllan Meta

Fejzi Melani

Ibro Alimani

Mark Vorfi

Gjovalin Lleshaj

Mustafa Murja

Leonora Hanxhari

Dem Perleka

 

Durrës

Ismail Koçi

Fadil Hidri

Lazer Kaçorri

Haxhi Rozi

Rexhep Xhixha

Qani Xhilaga

Skënder Brahja

Thanas Nasto

Kadri Ilami

Kapllan Mulgeci

Rebani Bresho

Bashkim Dauti

Shefqet Gjoni

Hasan Sadiku

6g Ferid Meka

Muharrem Veshi

Zenun Rexha

Sinan Melani

Sadik Elezaj

 

Elbasan

Petrit Qosja

Adriatik Hysa

Reshit Sinani

Ollgë Hoxhaj

Bashkim Bitri

Aferdita Rrançi

Mehmet Serica

Ibrahim Haskasa

Mihail Kaso

Gurazi Fama

Kastriot Pengili

Bashkim Çela

Kristo Gjica

Hysni Muça

Njazi Malësija

Haziz Tavani

Shaban Çela

Refik Hasalla

Yllson Agolli

Nimete Zani

Adriatik Palla

Flora Muça

Mimoza Çaushaj

Islam Disha

Ruzhdi Alla

Shaban Muça

Hasan Daja

 

Librazhd

Zyber Misku

Estref Çota

Gani Hoxha

Lytfi Korani

Rifat Çepi

Xhemal Çepi

Dilaver Hoxha

Shefqet Çuka

Ali Çota

Qazim Polisi

Harun Korani

Riza Mona

Shaban Elezi

Hazis Omeri

Qani Gega

Kadri Balla

Musa Kurti

Nazmi Belba

Mahmut Nogu

Ramazan Llapushi

926004o Sami Preja

Tafil Kodraliu

Nazmi Qeti

Sami Miska

Agron Telhollari

Imer Skopeci

Petrit Hadëri

Sefedin Zero

 

Fier

Thoma Bani

Raqi Tashi

P Uani Bardhi

O Ramis Demiraj

Brahim Brahimaj

Hysen Zeqaj

Theodhori Kukumi

Estref Ahmetaj

Ferrik Arapaj

Riza Saliaj

Hekuran Hekuranaj

Vezir Spahiu

Pajtim Korçari

I Barjam Kodhelaj

Hasan Arapi

Petrit Ramaj

Lili Toska

Bashkim Çaushi

Piro Zhezha

Llambi Çuko

Kujtim Metushi

Trushi Rina

Namik Hoxha

056g Luto Buzi

Lutfi Hasani

Gani Beluli

Eqerem Memaj

Petref Hoxha

Nikolla Toromëni

Halit Hoxha

Nasi Budo

Demir Myrto

Faik Çelomemaj

Agur Zyka

Sami Aliaj

Hasime Dulaj

Perlat Bilaj

Liçi Dashi

Burbuqe Fata

Reshat Qallia

Nikollaq Loshi

Xhemal Likaj

Zylyftar Nuhaj

Skënder Rrapaj

1018g Liko Pelari

Qerem Xhemalaj

Naun Vidhi

Malo Gremi

Barjam Osmani

Avni Abazaj

Sokrat Dhamo

Dava Shabani

Bastrit Mahmutaj

Xhafdet Beqiraj

Kasem Braka

Pajtim Bida

Faik Lulaj

Adem Hasaj

Kujtim Malaj

Faik Sulaj

Agim Hoxhallari

Llazi Qëndro

Agron Dhimolea

Sokrat Çuni

Asqeri Alushaj

Beqir Kararaj

Selami Halka

Themi Stefa

Miti Bardhi

Nuri Velmishi

Halil Rrapaj

Sami Muskaj

Arshi Gjishti

Novruz Ramaj

Ramadan Numanaj

Gaqi Golloshi

Novrus Memaj

Rexhep Lika

Kamber Xhafaj

Veliko Berberaj

Nieta Myftaraj

Mellani Beqaj

Bahir Murataj

Petref Behari

Izet Beluli

Musa Pëllumbaj

Kujtim Banaj

Muhamet Rapaj

Rexhep Murataj

Harilla Xoxa

Feti Murataj

Barjam Meta

Qazim Saliaj

Namik Bregu

Latif Sorraj

Bashkim Hoxha

Llambë Tanaka

Hajdar Rexhaj

Xhevat Xhafa

Nikollaq Gjata

Neshat Hasa

Rrapi Musta

Mehmet Hoxha

Xhemal Grembi

Reuf Nuraj

 

Lushnje

Jorgji Daka

Naun Liçi

Ndoni Xhunga

Aristidh Qose

Lazi Gjini

Neim Katellari

Skënder Staka

Andrea Qose

Tofik Zaçe

Josif Liçi

Misir Tyrku

Vangjel Trifka

 

Mallakastër

Barjam Yzeiraj

Skënder Xhihënaj

Novrus Selimaj

Fani Ndreko

Veledin Yzeiraj

Saqine Kamberaj

Qamil Osmënaj

Fatosh Begaj

Kujtim Sulaj

Dilaver Çalaj

Hetem Beshaj

Njazi Zaimaj

Bujar Xheka

 

Gjirokastër

Thodhoraq Gega

Servet Isufi

Teme Mana

 

Tepelenë

Petrit Cana

Pajtim Visha

Enver Memoçela

Ismail Meta

Meto Meta

Islam Mala

Tomor Kalemi

Reme Lala

Hysen Duraj

Halim Dedëgjoni

Mystehak Tara

Guri Ziflai

Muhamet Cana

Ali Seiti

Stavri Qirko

Dilaver Gjergo

Petrit Memaj

Reshat Memalli

Fatmir Sinandemi

Erfan Zhupa

40207134r Dhimiter Çimi

Qemal Rodha

Agim Dedegjoni

Nuredin Hamzai

Nebi Dalani

Bashkim Durmishi

Ramadan Selmani

Novrus Zeka

Hamza Guma

Kiço Miho

Luan Caka

Ali Nana

Xhevdet Bushi

Sokrat Qamili

Faik Bega

Teme Alia

Sabri Mera

Novruz Ruçi

Demir Nastimi

Fatmir Nastimi

Thanas Topi

 

Korçë

Gurgazi Myrte

Veli Llomi

Azis Ademi

Edmont Zeqo

Pavli Lena

Jorgo Hysen

Andon Topalli

Ilia Opingari

26ë Mustafa Hoxha

081t Pandi Dhimitri

Ali Seida

Jani Janko

Myfit Nameti

Kristo Themeli

Maliq Koçibellinj

Eqrem Rakollari

Dhimitraq Gjylameti

Petro Kuqo

Saimir Alidinaj

Jorgji Tërpo

Seri Repa

Thanas Mançolli

Piro Polena

Vendim Busho

Ilia Aristo

Pelivan Pelivan

Agim Memelli

Lulëzim Shalli

Valenti Mulla

Tasi Qako

Paqësor Manoku

Thodhoraq Mihallari

Nuri Shehu

Arqile Bello

Baki Brahimllari

Meleq Kaçellari

Kadri Muçollari

Petrit Durbaku

Feti Dautllari

Njazi Shëmbitrasi

Telha Dautllari

Myskë Dushku

Petrit Çeçi

Shkëlqim Hasa

Artur Fasho

Vasillaq Mingo

Petraq Vilçani

Sefer Tahiri

Bujar Hoxha

Osman Basholli

 

Pogradec

Xhafer Mazelli

Sami Xhemollari

Kostaq Angjellari

Arzen Topi

Sefer Gazho

Avni Pura

Agim Balliu

Shaban Rustemi

Muhamet Shembilko

18048g Nezir Sallo

Dylber Sulollari

Pasko Gegprifti

Thoma Ramolli

15098a Qamiran Topllari

Mërgim Killo

Naumçe Shqahu

Xhevahir Bazelli

Ilirian Pambuku

Dhimitraq Bulku

Agim Sejdo

Gjergji Busho

Sotiraq Lakrori

Enver Polisi

Arefi Ibrahimllari

Xhevdet Kllomollari

Namik Beleshko

Maliq Minolli

Isuf Bizgjoni

Kujtim Hamolli

Safet Rika

Vasil Elezi

Perparim Çorbaxhiu

Suli Kapa

Avni Shembitrasi

Anastas Dhimitri

Mihal Bardho

Sokrat Kënuti

Spiro Çobani

Muhamer Koçillari

Shyqyri Beshello

Petro Çekiçi

Mihal Pani

Astrit Toska

Fazlli Çekiçi

Kostaq Llazari

Resmi Muçllari

Dëfrim Hafësllari

Rexhep Alliu

Raif Leka

Jani Fasho

Ahmet Çollaku

Rushan Selko

Jani Sulollari

Izja Beshello

Syrja Miminllari

Ilmi Lilo

Robert Dumani

Muhamet Mara

Minir Ibi

Albert Isallari

Agjërim Liçkollari

Astrit Hoxha

Enver Hoxhallari

Nazar Latifllari

Suat Hoxha

Zija Ymetllari

Pali Angjo

Qemal Curo

Muhamer Hymetllari

Boris Kaçori

Astrit Latifllari

Llambi Çulaku

Myzafer Hymetllari

Skënder Hoxha

Seladin Liçkollari

Kristaq Pilinçi

Zyfer Hafësllari

Kudret Molla

Ali Yzellari

Gëzim Hafesllari

Ruzhdi Çoçka

Ilirjan Minolli

Skënder Bardhi

Samit Pupa

Jashar Muçi

Çelnik Shyti

Bezat Hoxhallari

Safet Mazelli

Emin Muçi

Muhamet Jaçelli

Fatmir Kojtari

Teki Hoxhallari

Ferit Mingo

Guri Muçelli

Izja Oshafi

Hyqmet Oshafi

Agim Qorllari

Fiqiri Mazelli

Nezhdet Mimini

Zini Liço

Lytfi Shkulaku

Kudret Hamolli

Xhelo Demo

Demirali Krasta

Meleq Alillari

Reis Biba

Yda Shkira

Sali Avdullari

Çelnik Jaçellari

Mikal Meçe

Bastri Çorbaxhiu

Nazmi Çela

Kosta Çorbaxhiu

Perparim Pambuku

Rruzhdi Alushllari

Faik Rustemi

Halil Bego

Nuredin Kolneku

Qeram Fezollari

Hekuran Menkshi

Ali Hidri

Stefan Marolli

Demirali Blacëri

Tomor Murizi

Vait Rexhollari

Besnik Ismahilaj

Stavri Mëngri

Sotir Bogdani

Vasil Vako

Kristaq Hila

 

Has

Avni Qarri

Ramadan Brati

Zek Ngjeçi

Hysni Muhadri

Ali Muhadri

3088j Ahmet Qarri

Ukë Meshi

Ram Qarri

Gëzim Qarri

Kadri Gradica

Fadil Qarri

Fatmir Istrefi

Astrit Qela

 

Kukës

Isni Muçmata

Rustem Cenaj

Sanije Korbi

Dostan Gjana

Irfan Murataj

Fehim Ademaj

Fazli Ahmeti

Xhelal Ahmetaj

Sali Dogjani

Xhemal Koldashi

Baftiar Koloshi

 

Kurbin

Sabri Gasa

Zef Dodaj

Shpresa Hoxhaj

Gjon Ternova

 

Lezhë

Pjetër Doda

Preng Ndoj

Fran Kuçaj

Gjok Preka

Mhill Markoçaj

Luk Pali

Gjergj Prenga

Pjetër Marku

Nikoll Shqalshi

Preng Lleshaj

Mark Lleshaj

 

 

Mirditë

Dava Ndreca

Bardhok Lurthi

Pal Gera

 

Shkodër

Prek Alijaj

Pal Mejdani

Ndue Uka

Prend Mardoda

Prend Ramaj

Frrok Dokaj

Mark Perdeda

Mark Prendi

Kolë Kola

Kol Gjergji

Gjon Hasani

Gjin Nikolli

Gjergj Pjetri

Ndoj Toka

Gjergj Gavoçi

Qazim Spahija

Hilmi Hebovija

Pal Çekiçi

Nuh Mbiara

Lush Martini

Skender Bala

Musa Dani

Aleksandër Lleshi

Smahil Faci

Prek Ndoci

Pukë

 Pashk Kacoli

Pjeter Doda

 

Kavajë

Shefki Biçaku

Fatmir Shaholli

Hysni Sina

Skënder Spanjolli

 

Tiranë

Idajet Hysa

Muhamet Kodraliu

Kopi Laraku

Nuri Avdiu

Jashar Gjona

Yzeir Dura

Islam Nasufi

Emin Varaku

Ali Leka

Fatmir Hysa

Bafti Kovaçi

Albert Skenderi

Xhevair Salla

Hamit Bego

Sadik Shkalla

Skender Çelmeta

Gani Nabolli

Viktor Halimllari

Gjergji Sinanaj

Astrit Kodra

Dhimitër Shqau

Halit Shutina

Maksim Sula

Sherif Ibrahimi

Fadil Tota

Idriz Koçi

Bajram Gjoni

Qani Doce

Avdi Neza

Dod Bushpepa

Zaim Islami

Zenel Hoxha

Kristo Liçaj

Halim Spahiu

Gani Sylisufaj

Kadri Sula

Shaban Qefalia

Haki Markja

Resul Lako

Eshref Disha

Jonuz Manallari

Xhavit Sufaj

Jashar Shahu

Shyqri Fuçija

Halit Losha

Namik Shëngjergji

Shyqyri Azisllari

Givi Kito

Zef Lala

Osman Trimi

Sadik Brahelika

Ali Lleshi

Mark Kola

Agim Hastoçi

Femi Shahini

Fatmir Halili

Kostandin Gjoni

Shefi Lonari

Flamur Sulaj

Stefan Telo

Pelivan Kurra

Xhemal Molla

Gëzim Begolli

Enver Ismaili

Fatbardha Hebibasi

Jusuf Zeneli

Ibrahim Hoxha

Fari Ushe

Et Hem Rakipi

Myslim Sopoti

Rrapush Çaçi

Reshat Hoxhaj

Llesh Sulejmani

Liman Koleci

Eqerem Hoxhaj

Kamber Cenkollari

Mejdi Hushi

Idriz Pana

Refat Balla

Adriatik Rroko

Bame Harizi

Enver Palushi

Daut Bozha

Banush Mino

Aqif Çollaku

Islam Balla

Sinan Shtishi

Sefer Çumani

Arif Bajrami

Flutura Rexha

Skënder Stafa

Jonuz Gjoni

Engjëll Aliko

Selami Greca

Besnik Zaloshnja

Fatmir Mumajesi

Fatmir Hoxha

Irfan Muslli

Mustafa Doda

Sulejman Kenga

Ferit Pasha

Ruzhdi Lugu

Gëzim Saliu

Sefer Picalli

Hekuran Muça

Mefail Vllaçaj

Kristaq Peci

Qemal Kateshi

Latif Rexhmataj

Ramazan Gjuzi

Selim Ahmeti

Xhevdet Hysa

Abdyl Ferhati

Kadri Kosta

Nazmi Abdiaj

Enver Kasolli

36g Ali Balliu

Aneta Ogreni

Ali Alldervishi

Abduraman Fazlla

Hekuran Mullaj

Beram Lushi

Hysen Bardhi

Vasil Ballo

Ylli Dëngeri

Fatmir Dollapaj

Bajram Sorra

Muhamet Cara

Liri Bendo

Liman Thartori

Pjetër Maklekaj

Todi Bici

Abas Mema

Muhamet Kurushi

Dielli Shehi

Muharrem Çakmashi

Bedri Xhabafti

Kadri Hasa

Besim Manjani

Haxhi Tarja

Sabri Luga

Abdulla Qefalija

Zonjë Bilimani

Hasan Lakasi

Nazmi Karreçi

Ibrahim Çakri

Xhevat Hasmuça

Ajet Lika

Hismet Mollanji

Simon Lekaj

Kujtim Luli

Kalem Alldervishi

Gëzim Metallari

Ylli Cara

Myrteza Hallvaxhiu

Mehmet Cani

Lulëzim Blushi

Hamet Dosti

Daut Aga

Besim Greca

Bashkim Ibrahimi

Caush Muçaj

Cenë Hajdarmataj

Emin Barbullushi

Veli Neziri

Lulzim Osmani

Agron Tufa

Bedri Masha

Sokrat Bualli

Lame Shaho

Xhemal Alimadhi

Marte Kolmarku

Uran Buzhiqi

Fadil Berziu

Rufat Çajkri

Rabihan Kanto

Ymer Çelmeta

Hajdar Doka

Shpresa Shkalla

Ismet Meta

Mersim Kurti

Kujtim Lusha

Caush Hamati

Vidin Qemalli

Sherbet Ibraliu

Ramazan Doda

Dodë Gjonkolaj

Vathor Mallosi

Fiqiri Daja

Agim Selba

Fadil Sallaku

Xhemal Sallaku

Bujar Kurtaj

Bajram Dova

Panajotis Kumani

Daut Xheçuka

Shaban Mcini

Sadi Merja

Martin Rajta

Pëllumb Hoxha

Dyle Xhakola

Liza Rajta

Halit Neziri

Qemal Mata

Ismet Neza

Maksut Ollomani

Mehmet Rroshi

Havzi Mahmutaj

Tonin Dedaj

Ndue Shyti

Sali Beka

Ferik Rrumbullaku

Ramis Hasa

Riza Preçi

Hyqmet Deda

Hysen Hysaliu

Petrit Rrumbullaku

Dalip Haka

Shyqeri Deda

Petrit Koçollari

Ramazan Qoku

Petrit Stafa

Ibrahim Hasmuça

Sabri Sallaku

Gëzim Llanaj

Ramazan Hasmuça

Sali Muça

Xhevahir Saliu

Sami Hoxha

Mahmut Baxhaku

Reshit Avdiu

Zenel Pacani

Ismail Shatri

Myrteza Duqi

Izet Alsina

Xhemal Rama

Sali Hida

Gani Kaça

Sedë Kolgjini

Hamit Cani

Sefer Duqi

Ramazan Sallaku

Myrteza Muja

Bedri Allmuça

Gëzim Rrumbullaku

Kujtim Hoxha

Emin Kodra

Besim Hyka

Myftar Velija

Sherbet Haka

Elezë Çollaku

Hamdi Alldërvishi

Bilal Ajazi

Latif Skura

Xhemal Mysliu

Hasan Kiçi

Qazim Flora

Musli Ismajlgeci

Pashke Bruçi

Veli Haka

Ilir Myftari

Fatbardha Myftari

 

Vlorë

Remzi Alikaj

Qemal Sinandemi

Servet Dura

Sheref Lamaj

Novrus Limoni

Temo Nelaj

Novrus Hoxha

Guro Taka

Leni Golloshi

Mahmut Beta

Skënder Selmanaj

Agron Rapushi

Miftar Çoço

Petref Mukaj

Dilaver Dedaj

Pelivan Llanaj

Tafil Bendaj

Hetem Sadikaj

Petro Zhupa

Engjëll Zoto

Sillo Guma

Nasi Mitraj

Stavri Gegprifti

Rrapo Bombaj

Agim Troka

Reuf Brahimaj

Ruzhdi Hoxhaj

Alem Hoxhaj

Mitat Elmazaj

Fatosh Muhaj

Aleko Zotaj

Selam Aligjoni

Muharem Hoxha

Qemal Caushaj

Piro Dalipaj

Taibe Zanaj

Nazmi Duraj

Jani Thanasi

 

Sarandë

Vasil Zeka

Nuredin Bejko

 

Tropojë

Osman Hysenukaj

Sadri Kortoçi

Rexhep Hajdarmataj

Skender Hajdarmataj

Hamez Hajdinaj