BREAKING NEWS

Nga “Gërdeci”, te Kompleksi Partizani, kreu i SPAK zbardh detajet e hetimeve për dosjet e bujshme dhe paralajmëron reprezalje si në Kroaci e Rumani

Nga “Gërdeci”, te Kompleksi Partizani, kreu i SPAK zbardh
x

Ekonomia

Zbardhet lista e katërt, ja emrat e 700 naftëtarëve, minatorëve dhe metalurgëve që do të përfitojnë pension suplementar

Zbardhet lista e katërt, ja emrat e 700 naftëtarëve,

Zbardhet lista e katërt me emrat e naftëtarëve minatorëve dhe metalurgëve që do të përfitojnë pension suplementar. Në pranverë të këtij viti qeveria miratoi një ligj të posaçëm për këtë kategori punonjësish, ndërkohë tre listat e para janë shfaqur disa ditë më parë dhe ditën e djeshme u zbardh lista me 698 emrat nga qarqe të ndryshme të vendit.Ligji ka për qëllim të mbulojë me përfitime financiare, përpara kohës së mbushjes së moshës për pension, si dhe përfitime shtesë mbi ato që akordohen nga ligji “Për Sigurimet Shoqërore në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, për tre kategori mjaft të veçanta punonjësish, të cilët kanë punuar në miniera nëntokë, në industrinë e naftës, si dhe në punë me një shkallë vështirësie shumë të lartë në metalurgji. Numri i naftëtarëve që përfitojnë është 7 mijë, me një efekt financiar vjetor rreth 750 milionë lekë. Numri i përfituesve minatorë parashikohet të jetë rreth 16 mijë persona dhe efekti përllogaritet rreth 530 milionë lekë në vit. Ndërsa për metalurgjinë, numri i përfituesve parashikohet të jetë rreth 2500 me një efekt financiar rreth 250 milionë lekë. Pra, nga ky projektligj pritet të përfitojnë në total rreth 25.500 persona. Sipas ligjit përcaktimi i masës së pensionit dhe i moshës kur një punonjës mund të përfitoj bëhet sipas disa kategorive. “Për ish-punonjësit, të cilët kanë punuar në industrinë e naftës e të gazit, në profesione e punë të përcaktuara në pasqyrën nr. 1, “Punë, që hyjnë në kategorinë e parë”, përcaktohet: mosha: për burrat 55 vjeç; për gratë 50 vjeç”, thuhet në projektligj. Ndërsa, për sa i përket periudhës së përgjithshme të sigurimit: për burrat është përcaktuar 30 vjet; për gratë 25 vjet; vjetërsia në punë: për burrat 15 vjet; për gratë 12,5 vjet. Ndërsa për punonjësit e kategorisë së dytë mosha e përcaktuar është; për burrat 60 vjeç; për gratë 55 vjeç. Periudha e sigurimit: për burrat 30 vjet; për gratë 25 vjet dhe vjetërsia në punë: për burrat 20 vjet; për gratë 15 vjet. Me tej, punonjësit që, dalin të papunë si rezultat i ristrukturimit të ndërmarrjes apo për shkaqe që nuk lidhen me ta, së bashku me përparësinë për punësim të ardhshëm, përfitojnë nga punëdhënësi një shpërblim financiar në masë dhe kohëzgjatje sipas përcaktimeve të kontratës kolektive të punës, por, në çdo rast, shpërblimi nuk mund të jetë më pak se 80% e pagës minimale dhe do të jepet në tre vite.

Ja lista e emrave që përfitojnë pension suplementar

BERAT

1.      Ahmet Sejdini

 

KUÇOVË

1.      Hysni Sanxhaku

2.      Filip Zoto

3.      Kozma Mjeshtri

4.      Sokrat Ballabani

5.      Isuf Hysko

6.      Musa Kundja

7.      Mina Gega

8.      Zeneko Xhanar

9.      Anastasia Pjetri

10.  Flamur Beqiraj

11.  Xhafer Sadikllar

12.  Xhemil Zeka

13.  Vladimir Xhafa

14.  Skënder Islami

15.  Filip Ferro

16.  Vezir Isufaj

17.  Shefit Kokoshi

18.  Koli Mjeshtri

19.  Rexhep Serjani

20.  Marjanthi Çullaj

21.  Hasan Kallanxhi

 

BULQIZË

1.      Imer Pepa

2.      Tofik Hupi

3.      Destan Shyti

4.      Ferit Perkola

5.      Bashkim Hupi

6.      Pellumb Gjimi

7.      Hasan Skenderi

8.      Ali Likafi

9.      Muharrem Cani

10.  Halit Gjoni

11.  Riza Koxherri

12.  Kasem Koxherri

13.  Selamet Demiri

14.  Shyqyri Kenga

15.  Xhelal Leti

16.  Maksut Koxherri

17.  Naim Kotja

18.  Dalip Gjoni

19.  Ramazan Koka

20.  Rexhep Dalti

21.  Gezim Meta

22.  Zija Toçi

23.  Dalip Ruçi

24.  Xhemal Bushi

25.  Muharrem Gjoka

26.  Skender Beça

27.  Sazan Ashiku

28.  Xhaferr Imerri

29.  Masar Cibaku

30.  Idriz Partalli

31.  Rexhep Gjura

32.  Selim Gjoka

33.  Sahit Lamani

34.  Subi Cami

35.  Ilmi Shehu

36.  Murat Dervishi

37.  Mehmet Dauti

38.  Tush Tafçiu

39.  Naim Murra

40.  Imerr Gjoka

41.  Gani Gjura

42.  Shefqet Daka

43.  Gani Feza

44.  Gani Hysa

45.  Ali Limani

46.  Sabri Duriçi

47.  Demir Konesha

48.  Hysni Vezi

49.  Kalosh Jella

50.  Agim Mera

51.  Gani Leti

52.  Qamil Sejdi

53.  Miftar Dani

54.  Qerim Hoxha

55.  Kalosh Lleshi

56.  Fehmi Suti

57.  Kujtim Hysa

58.  Fehmi Smeli

59.  Naxhi Cemeta

60.  Rasim Luku

61.  Naim Bica

62.  Asllan Murrja

63.  Haki Hysa

64.  Sadik Balla

65.  Nevruz Çakalli

66.  Sami Dema

67.  Esat Fejza

68.  Shyqyri Shera

69.  Isuf Hyka

70.  Mustafa Sula

71.  Shaqir Hoxha

72.  Hysen Kala

73.  Muharrem Hoxha

74.  Vehbi Kamberi

75.  Sulejman Shehu

76.  Sali Neziri

77.  Hajdar Cemeta

 

MAT

1.      Dalip Kurti

2.      Mehmet Rami

3.      Enver Bruçi

4.      Lim Shahini

5.      Rexhep Barmeta

6.      Petrit Meça

7.      Fetah Pana

8.      Ali Hoxha

9.      Ismail Çiba

10.  Luftim Lleshi

11.  Abdi Suma

12.  Fadil Llozhi

13.  Abdi Stafa

14.  Ferit Sadiku

15.  Zef Kaca

16.  Abdi Hysa

17.  Llesh Kulla

18.  Dylaver Llozhi

19.  Xhavit Kolaveri

20.  Sami Xhika

21.  Haziz Hoxha

22.  Miftar Osmani

23.  Abaz Sulaj

24.  Avni Hysa

25.  Dhurim Kurti

26.  Sherif Kuka

27.  Shahin Xhikola

28.  Besim Stana

29.  Mustafa Stafa

30.  Kurt Keta

31.  Selim Bici

32.  Halit Myrtja

33.  Mehmet Bala

34.  Skënder Nika

35.  Shaqir Hoxha

36.  Bajram Kaceli

37.  Abdyl Neli

38.  Bajram Dalipi

39.  Hamit Koxha

40.  Fenik Velcani

41.  Liman Selita

42.  Fiqiri Meça

43.  Vehbi Fasliu

44.  Jahe Marsela

45.  Jakup Selita

46.  Nazif Muzhika

47.  Shaban Budi

48.  Baftjar Havalja

49.  Veri Kutriçi

50.  Lezan Mëzhika

51.  Zenel Lili

52.  Mahmut Hidri

53.  Hysni Pisli

54.  Avni Selita

55.  Mehmet Klosi

56.  Hasan Farruku

57.  Skënder Krosi

58.  Skënder Allamani

59.  Fiqiri Fizmani

60.  Fadil Bardhi

61.  Nebi Kola

62.  Gjin Rica

63.  Sulejman Karaj

64.  Ibrahim Musta

65.  Ali Pllumbi

 

PESHKOPI

1.      Rexhep Çuku

2.      Ahmet Abdia

3.      Dalip Prethi

4.      Myftar Gjulja

5.      Osman Keshi

6.      Surja Dema

7.      Isak Balliu

8.      Faik Shehu

9.      Lutfi Tomja

10.  Femi Uka

11.  Zenulla Kazia

12.  Veli Dema

13.   Murat Fera

 

DURRËS

1.      Demir Mala

2.      Sherif Teta

3.      Rrahim Bardhoci

4.      Mustafa Xhamxhiu

5.      Llesh Arap

6.      Ibrahim Nika

7.      Fejzulla Mërdita

8.      Mazar Rushiti

9.      Zini Kojtari

10.  Mark Frroku

11.  Ndue Pergjoka

12.  Mark Përdodaj

13.  Naxhi Cani

14.  Gjon Turmalaj

15.  Gjergj Pjetri

16.  Shuaip Roçi

 

FIER

1.      Jemin Yzeiri

2.      Bani Zonja

3.      Rexhep Paja

4.      Dilaver Dura

5.      Kalo Begaj

6.      Muharem Resuli

7.      Sefedin Baka

8.      Demir Muskaj

9.      Xhumurjet Vlusha

10.  Rapi Nexhipi

11.  Llambi Kondakçiu

12.  Violeta Prifti

13.  Myftar Shatëri

14.  Jashar Hoxha

15.  Hysen Basholli

16.  Hetem Caushi

17.  Shefqet Resuli

18.  Shyqyri Muha

19.  Meto Rodha

20.  Sadik Hazizi

21.  Rasim Lushkaj

22.  Dule Elmazi

23.  Haredin Muskaj

24.  Luto Mehmeta

25.  Rajat Hoxha

26.  Seit Seitaj

27.  Sali Faslliaj

28.  Hasan Bakaj

29.  Qemal Hasani

30.  Alush Musta

31.  Dajlan Bani

 

MALLAKASTËR

1.      Petref Hysenaj

 

TEPELENË

2.      Adem Aga

3.      Xhevdet Likometi

4.      Reshat Nela

5.      Bardho Zhupa

6.      Barjam Mema

7.      Gani Myftari

8.      Dhimitër Xhelita

9.      Ali Caushi

10.  Servet Mema

11.  Durmish Elezi

12.  Afërdita Gjokthomi

13.  Përparim Meça

14.  Gani Mullarai

15.  Vladimir Musarai

16.  Zaho Muça

17.  Hazbi Guga

 

KORCË

1.      Arqile Rapo

2.      Rizvan Liçenji

3.      Petrit Matraku

4.      Mjallaq Kristo

5.      Nesti Meraja

6.      Thoma Tyxhari

7.      Sulejman Ylli

8.      Hysen Lilolli

9.      Xhevit Fejzolli

10.  Pandi Leno

11.  Thodhoraq Marino

12.  Bashkim Muris

 

POGRADEC

1.      Enver Muçka

 

 

KURBIN

2.      Ndrec Paluca

3.      Llesh Legisi

4.      Rrok Zefi

5.      Dile Kolici

6.      Nikoll Prenga

7.      Gjovalin Gjonaj

8.      Preng Kola

9.      Nikoll Vuka

10.  Kolë Vishaj

11.  Preng Nikolli

12.  Luigj Gjina

13.  Ndue Çoku

14.  Avni Balla

15.  Pjeter Ndokaj

 

LEZHË

1.      Vlash Trashaj

2.      Llesh Nikolli

3.      Ndrec Pergjergji

4.      Stak Mejdani

5.      Preng Prenga

6.      Frrok Buçaj

7.      Gjergj Pergjini

8.      Gjergj Medha

9.      Pjetër Arapi

10.  Pal Lekgegaj

11.  Pjetër Gjini

12.  Zef Seferi

13.  Gjok Gjoka

14.  Pashk Preçi

15.  Preng Gjergji

16.  Mark Doda

17.  Ded Marku

18.  Mark Marku

19.  Ded Ndoca

20.  Ndue Lleshi

21.  Pjeter Kozhuta

 

MIRËDITË

1.      Ndue Biba

2.      Preng Dukaj

3.      Nikoll Prendi

4.      Ndue Tuci

5.      Gjon Tushaj

6.      Preng Arapi

7.      Pal Doda

 

SHKODËR

1.      Ndoc Gjini

2.      Fahri Lici

3.      Mark Marku

4.      Zef Marku

5.      Zef Zefi

6.      Nikolin Kurti

7.      Nikë Suka

8.      Lulash Kola

9.      Jak Mjekaj

10.  Vesel Hasi

11.  Tefalin Manovi

12.  Flamur Herovi

 

TIRANË

1.      Alizot Cena

2.      Mexhit Shabanaj

3.      Arip Kika

4.      Mahmut Karaj

5.      Bashkim Dedja

6.      Gani Shoti

7.      Sami Shehu

8.      Shpëtim Kalaja

9.      Dali Lala

10.  Bexhet Tragaj

11.  Myzafer Baburi

12.  Lirjan Lamaj

13.  Gëzim Xhameta

14.  Lavdim Bejaj

15.  Frok Elezi

16.  Pashk Lala

17.  Fadil Shkurti

18.  Ymer Musta

19.  Shpëtim Kalenja

20.  Sulejman Tafa

21.  Dalip Gozhdari

22.  Lato Paza

23.  Engjell Cakaj

24.  Abdi Buci

25.  Shahin Lleshi

26.  Shefki Haka

27.  Refat Joca

28.  Safet Noka

29.  Zenel Nezaj

30.  Jashar Qenanaj

 

VLORË

1.      Bilal Haxhiraj

2.      Jani Nakaj

3.      Demir Metaj

4.      Xhevit Hoxhaj

5.      Resmi Agaraj

6.      Myzafer Goxha

7.      Mitat Zyberi

8.      Nikolla Sadiku

9.      Besnik Pashaj

10.  Pëllumb Tahiraj

11.  Pashk Gjoka

12.  Bibë Ruçi

13.  Pjetër Marku

14.  Mhill Cakoni

15.  Sandër Kabali

16.  Pal Doda

17.  Ndojzef Ndreca

18.  Pjetër Drobaj

19.  Gjon Nikolli

20.  Bardhok Ndoj

21.  Llesh Gjoka

22.  Mark Doda

23.  Fran Kola

24.  Ndre Përlesi

25.  Davë Doda

26.  Pjetër Ndoka

27.  Nikoll Nikolli

28.  Gjoni Marku

29.  Haxhi Murataj

30.  Preng Ndoj

31.  Pal Përlesi

32.  Ndue Gera

33.  Gjon Kola

34.  Pjetër Vuka

35.  Mark Toma

36.  Nikoll Gera

37.  Gjok Jaku

38.  Preng Gjini

39.  Nikoll Pjetri

40.  Pjetër Përdeda

41.  Lek Lazri

42.  mark prendi

43.  Ded Doçi

44.  Mark Marku

 

PUKË

1.       Gjon Florini

2.       Nik Prendi

3.       Preng Paluca

4.       Nikoll Pjetri

5.       Fran Doçi

6.       Zef Dedaj

7.       Rasim Pashkaj

8.       Fran Lleshi

9.       Ndue Ndreca

10.   Mark Dema

11.   Gjon Mema

12.   Shan Marvataj

13.   Kol Bushi

14.   Bardhok Seferi

15.   Ndoc Balaj

16.   Martin Hajdari

17.   Pashuk Kola

18.   Mark Koca

19.   Sokol Gjekaj

20.   Zef Gjeta

21.   Jak Jaku

22.   Gjergj Jaku

 

SHKODËR

1.       Halil Nabolli

2.       Kole Lekndreaj

3.       Il Caka

4.       Frrok Gjoka

5.       Gjin Lleshi

6.       Ded Gjoni

7.       Zef Gjoka

8.       Gjergj Margjokaj

9.       Bahri Gokaj

10.   Prek Preka

11.   Dedë Lumi

12.   Dodë Ndreca

13.   Gjon Prendi

14.   Muhamet Kopliku

15.   Sokol Cekaj

16.   Masllan Gjoka

17.   Prel Ahi

18.   Gjon Kalicaj

 

TIRANË

1.       Festim Malaj

2.       Abdi Hoxha

3.       Mustafa Sanxhaku

4.       Sali Mema

5.       Selim Kurtulaj

6.       Vasil Zhupa

7.       Abdulla Hoxha

8.       Gezime Merizaj

9.       Qemal Bënja

10.   Musa Goxha

11.   Shahin Pitarka

12.   Skënder Skënderi

13.   Sali Dishmuça

14.   Fadil Dybeli

15.   Man Nezaj

16.   Ramazan Sulku

17.   Iljaz Goxhar

 

VLORË

1.       Përparim Serjanaj

2.       Shyqyri Memai

3.       Miço Hoxhaj

4.       Beshir Qëndra

5.       Engjëlli Jaubelli

6.       Haxhi Ademaj

7.       Bashkim Skëndaj

8.       Osmën Ademi

9.       Xhezmi Veizaj

10.   Riza Shehu

11.   Limos Ramaj

12.   Alush Allushaj

13.   Shefit Hoxhallari

14.   Agron Dida

15.   Nevri Sako

16.   Shpëtim Sinanaj

17.   Flamur Ahmeti

18.   Kostandin Thanasi

19.   Llambi Petraj

20.   Pilo Jerasi

21.   Jakup Dervishaj

22.   Petraq Dhamaj

23.   Vasil Papa

24.   Kiço Mishtaku

25.   Shahin Memushaj

26.   Mihal Mitraj

27.   Thimo Jerasi

28.   Ilia Tikaj

29.   Vasil Markaj

30.   Mihal Jaso

31.   Todi Dhembi

32.   Abas Habazaj

33.   Lio Seferaj

34.   Keno Dhamaj

35.   Paskal Mihalaj

36.   Nuri Muhaj

37.   Kujtim Hoxhaj

38.   Petrit Hoxhaj

39.   Ligor Dollakaj

40.   Gëzim Gjyshi

41.   Delo Çunaj

42.   Mezan Halili

43.   Temo Ramaj

44.   Gazi Shehu

45.   Mihal Jerazi

 

DELVINË

1.       Fadil Alushi

2.       Shaban Metushi

3.       Resmi Çiça

4.       Mihal Allaraj

5.       Fatmir Lalaj

6.       Kosta Kristo

7.       Vangjel Buzuka

8.       Jorgo Papa

9.       Thoma Buzuka

10.   Mina Papa

11.   Aristidh Kallojeri

12.   Pavllo Kosta

13.   Dhimitri Buzuka

14.   Leonidha Buzuka

15.   Jani Paguni

16.   Minella Çeko

17.   Janaq Miço

18.   Surja Isufaj

19.   Meto Sinani

 

 

TROPOJË

1.       Pando Thoma

2.       Koço Qirici

3.       Xhemal Hitaj

4.       Muharem Beshiku

5.       Hari Matis

6.       Çuman Bazaj

7.       Petro Dani

8.       Pajtim Mehmeti

9.       Surja Mehmeti

10.   Nexhip Mina

11.   Miltiadh Shqevi

12.   Polikron Lapa

13.   Spiro Thimjo

14.   Jorgo Zhupa

15.   Pashk Prenga

16.   Hysen Kalemi

16.Man Matoshi

17.   Uke Kurmekaj

18.   Semsi Madani

19.   Sadik Musosmanaj

20.   Sali Nezaj

21.   Zeqir Nikoçi

22.   Beqir Dega

23.   Xhavit Prengzi

24.   Nuredin Kurmekaj

25.   Halil Hoxhaj

26.   Ismet Haklaj

27.   Muharrem Kurmekaj

28.   Fadil Hoxha

29.   Ndue Kola

30.   Isuf Alihasani

31.   Idriz Memaj

32.   Sokol Agaj

33.   Qazim Qeleposhi

 

 

KUCOVË

1.       Harif Bego

2.       Qako Kureta

 

BULQIZË

1.       Elmaz Perkola

2.       Çerçiz Smeli

3.       Hasan Allushi

4.       Hajri Lami

5.       Agim Zoti

6.       Miftar Tomja

7.       Suri Markj

 

DURRËS

1.       Ramazan Korriku

 

TEPELENË

1.       Qazim Kaso

 

DEVOLL

1.       Astrit Haxhi

 

KORCË

2.       Dhimitër Mita

3.       Xhuvanaq Nune

4.       Abidin Bilbili

5.       Jorgaq Burda

6.       Dhimitraq Dhimoshi

7.       Stavro Mamillo

8.       Petro Bello

9.       Taqe Kapurani

10.   Fatmir Iljas

11.   Kristaq Vera

12.   Fatmir Qatipi

13.   Robert Kristo

14.   Zeqirjon Demçe

15.   Agim Gurishta

16.   Kosta Dedo

17.   Gurali Groshan

18.   Shkëlqim Zaimi

19.   Thoma Mihallari

20.   Jani Bylykbashi

21.   Gëzim Vinçani

22.   Yllson Cene

23.   Yllson Ravolli

24.   Pëllumb Xhaferi

25.   Sali Agolli

26.   Myfit Dushku

27.   Elise Qirici

28.   Ilirjan Hado

29.   Hysen Bregu

 

POGRADEC

1.       Todi Simaku

2.       Pëllump Larashi

3.       Teki Dervishaj

4.       Zylfi Merruko

5.       Kujtim Hysenlla

 

MIRËDITË

1.       Nikoll Tushaj

 

MALËSI e MADHE

1.       Ahmet Idri

 

PUKË

2.       Lazer Prenga

3.       Pjetër Mhilli

 

 

SHKODËR

1.       Mhill Nika

2.       Pal Pepa

3.       Marash Marashi

4.       Gjon Gega

5.       Ded Prenga

6.       Nikoll Prendi

7.       Gjin Gjeçaj

8.       Dode Dedaj

9.       Angjelin Staka

10.   Ndoc Kulla

11.   Esat Veseli

12.   Pal Gila

13.   Preng Shpati

14.   Nikolin Shllaku

15.   Jak Jaku

16.   Ndoc Lumi

17.   Ndue Maraçaj

18.   Enver Dauti

19.   Kolë Mlogja

20.   Anton Çela

21.   Pashk Prela

22.   Fatmir Agaj

23.   Fatmir Bazhdari

24.   Maxhun Bardhoshi

25.   Gasper Pashuku

 

TIRANË

1.       Irakli Lena

2.       Vezire Filaj

3.       Xhemal Nurçellari

4.       Xhemal Haka

5.       Ibrahim Gaçi

6.       Gëzim Sallaku

 

SARANDË

1.       Spiro Nikolla

2.       Jonus Mihasi

3.       Jani Shehu

 

KUCOVË

1.       Amber Belishaku

2.       Andon Vasili

3.       Alil Alimi

4.       Hekuran Rapushaj

5.       Farie Tafa

6.       Qerim Haxhillari

7.       Nurie Fisheku

8.       Milto Aleksi

9.       Livan Toska

10.   Bashkim Gega

11.   Ramis Behari

12.   Sami Veliu

13.   Bashkim Marra

14.   Hajri Paja

15.   Liljana Çela

16.   Zenel Koçi

17.   Kristina Këlliçi

18.   Mbarime Hasani

 

 

BULQIZË

1.       Ramazan Cukali

2.       Ismail Xheka

3.       Agim Krosi

4.       Hajredin Çima

5.       Lutfi Murati

6.       Ahmet Rama

7.       Mexhit Demiri

8.       Zenel Duriçi

9.       Selim Shira

10.   Petrit Hysa

11.   Flamur Lazri

12.   Lutfi Hyka

13.   Sali Seferi

14.   Skënder Hoxha

14.

MAT

1.       Sherif Kurt'hysa

2.       Fran Rica

 

PESHKOPI

1.       Hasan Ilnica

 

 

ELBASAN

1.       Durim Urupi

2.       Xhevdet Lamçja

3.       Bashkim Selama

 

 

LIBRAZHD

1.       Ismail Gega

2.       Nazmi Zharri

3.       Haxhi Dashi

4.       Shefqet Kryemadhi

5.       Nazmi Mekshi

6.       Shaziman Belba

 

KORCË

1.       Pandi Lupe

2.       Thanas Bello

3.       Maksimilian Papa

4.       Theodhor Tarusha

5.       Ylber Barçi

6.       Përparim Cane

7.       Valter Braholli

8.       Dhimitri Horanlli

9.       Fredi Taipi

 

POGRADEC

1.       Mersin Liçkollari

2.       Shaban Feçi

3.       Fehta Hymetllari

4.       Andrea Jonusllari

5.       Myzafer Jaçelli

 

KUKËS

1.       Zeqir Vishaj

 

 

LEZHË

1.       Pashk Dodaj

2.       Nikoll Gjoka

3.       Fran Rregji

4.       Ferit Deda

5.       Mark Prenga

 

MIRDITË

1.       Nikoll Marku

2.       Pashk Pulaj

 

PUKË

1.       Gjin Shyti

2.       Ndrec Marku

3.       Ndue Miceli

4.       Nikoll Musli

Esmeralda Hida