BREAKING NEWS

Me sytë e përlotur, kryeministri Rama përkujton 4 viktimat e 21 Janarit dhe komunikon vendimin e rëndësishëm (VIDEO-LIVE)

Me sytë e përlotur, kryeministri Rama përkujton 4 viktimat e 21
x

Ekonomia

Zbardhet lista, ja 1.078 emrat që marrin shtesë pensioni në të gjithë vendin, nga naftëtarët e metalurgët, te minatorët

Zbardhet lista, ja 1.078 emrat që marrin shtesë pensioni në

Zbardhet lista e radhës me emrat e naftëtarëve, minatorëve dhe metalurgëve që përfitojnë shtesë pensioni. Që prej gushtit të vitit të kaluar ISSH ka nisur nga puna për verifikimin e aplikimeve dhe më pas shpërndarjen e pensionit suplementar tek ata ish-punonjës të nëntokës që përfitojnë në bazë të ligjit “Për trajtimin financiar, suplementar të punonjësve që kanë punuar në miniera në nëntokë, të punonjësve të industrisë së naftës e të gazit dhe të punonjësve që kanë punuar në metalurgji”. Referuar këtij ligji të miratuar në maj të 2019, për punonjësit e nëntokës, çdo vit periudhë sigurimi në profesion përkthehet në rritje me 1%. Ndërsa për ata që kanë punuar në industrisë e naftës e gazit dhe metalurgjisë përfitojnë 0.6% rritje për çdo vit pune me siguracion. Nga ana tjetër për një ish-minator, i cili aktualisht përfiton 20 mijë lekë të reja pension, nëse ka 25 vite pune i siguruar, shtimi llogaritet në masën 5 mijë lekë. Ndërsa një ish-naftëtar, me të njëjtin pension dhe vite pune, përfiton një rritje prej 3 mijë lekësh. Për të financuar këto përfitime shtesë, të punësuarit aktualë në këto industri do të paguajnë kontribut të posaçëm në masën 5% të pagës bruto dhe që ndahet mes punëdhënësit dhe punëmarrësit. Në total fondi që është vendosur në dispozicion për një vit arrin në 1.4 miliardë lekë. Deri më tani Instituti i Sigurimeve Shoqërore ka publikuar emrat e 8463 përfituesve si dhe po punon për shqyrtimin e mijëra kërkesave të marra nga qytetarët e interesuar. Sakaq me miratimin e ligjit, Ministria e Financave garantoi të gjithë përfituesit se puna intensive për shqyrtim të dokumenteve dhe më pas shpërndarje të shumës që përftojnë do të vazhdojë deri në përfundim të fondit të përcaktuar. Ndër të tjera në ligj theksohet se aplikantët duhet të vërtetojnë pozicionin në të cilin kanë punuar në mënyrë që të marrin shumë që përfitojnë sipas statusit përkatës. Konkretisht, pozicioni naftëtar ose ish-naftëtar vërtetohet me këto dokumente: libreza e punës, e shoqëruar nga një vërtetim i posaçëm zyrtar, i lëshuar nga ndërmarrja ose institucioni ku ka qenë i punësuar personi, në të cilin përcaktohen kryerja e aktivitetit të punës dhe kohëzgjatja e punës. Për naftëtarin që është i punësuar në industrinë e naftës dhe të gazit, libreza e punës, e shoqëruar me vërtetimin e posaçëm, të lëshuar nga ndërmarrja ose institucioni ku është i punësuar, dhe i konfirmuar nga ministria përgjegjëse për industrinë e naftës dhe të gazit, në të cilin përcaktohen kryerja e aktivitetit të punës. Për ish-naftëtarët dhe naftëtarët në marrëdhënie pune, konsiderohet punë në industrinë e naftës e të gazit edhe periudha e punës në të njëjtin profesion ose ekuivalente.

BERTA

ENGJELL GURI

FILIP LIKAJ

 

KUÇOVË

KRISTINA HALILAJ

AGRON HOXHA

 

BULQIZË

 PETRIT HUPI

 

DURRËS

LUTFI LUMI

XHELAL GJERGJI

ARSHIN DEMAJ

HALIT BALA

GANI PUPA

NIKE NDREVATAJ

SYBI GJINI

SHEFIK HYKA

GJON VUKAJ

MARGJEGJAJ

BAFTJAR CAPA

AVDULLA ÇALLËKU

RAMADAN PËRKOXHA

FATMIR MOLLA

NDUE LEKAJ

BARJAM MEMAJ

RRAPO TATO

NEZIR PESHKËPIA

SHEQADET HOXHA

QEMAL PEPOSHI

HAMZA SHEHU

SHABAN BIBA

SHEFKI BACA

ÇERQES BARJAMAJ

PETRIT KËRTUSHA

SADIK GJERGJI

PETRIT DANI

ISMAIL KICA

PËRPARIM JAUBELLI

HAJRI GJERGJI

MEHMET HAXHIRAJ

IDRIZ ISMALAJ

 RESMIJE MOLLA

FLORA DHIMA

HALIT HOXHA

LUAN BONI

MARIJE GJINAJ

SYRJA FASHO

FEJZULLA ÇUPI

BEDRI HYSA

GËZIM ALLUSHI

KUJTIM FARRUKU

QAZIM KURTI

ALI CANI

LATIF GJOKA

MEHMET SEITI

EQEREM ABAZI

VASIL LIBOFSHA

FLAMUR ÇAUSHI

BASHKIM SULKU

SANIJE BERISHA

ADILE SHEHAJ

SABEDIN KURTI

DOD NDOU

IBRAHIM DRAGJOSHI

MARK NEKA

SKENDER ZEZA

HAMDI SKILJA

RAMAZAN ALLJASI

FADIL MJESHTRI

XHELADIN DOMI

SURE KOÇI

HALIL RAMA

DEMIR DEMAJ

GJERGJI SYZIU

ÇEL DEMIRI

FERIT HALILI

 ALI DOÇI

QANI ALBRAHIMI

TOFIK SALLAKU

ZEF PJETRI

RAMAZAN DISHA

HAMID VERJONI

AHMET HOXHA

RIZA LIKAFI

ABDULLAH GJYZELI

PAL BUSHAJ

ISLAM FARRUKU

XHEVIT SHIMA

MAN HASANAJ

ALUSH SULA

ARIF SALLAKU

NEBI SULAJ

LIMAN HYSENAJ

HAMZA BESHIRI

SELMAN GJERGJI

ARBEN HAJDINI

XHAFERR LELA

ZYBER PËRGJEGJA

XHAVIT DOÇI

 

ELBASAN

 ISMAIL MERKO

PETRAQ SIMA

RAMADAN FERO

PULLUMB BILALI

ALBERT ZIKA

BEQIR KOLLÇAKU

AGIM BALLKOÇI

PERPARIM SHATRO

PULLUMB RRASA

SHKËLQIM XHERRI

NAZMI UKU

MINIRE BITRI

NEXHIP HOXHA

MUSTAFA META

 STAVRI BALLA

QAZIM AHMATI

JOSIF TOÇI

LUMTURIJE FORGALI

VIKTOR BOÇI

BUKURI LIÇI

ALI GJONKECAJ

BRAHAM COKA

EDISON LAMÇJA

XHEMIL JAHO

HAMIT QOSE

BASHKIM DELIU

NEXHMIJE LIÇI

 QIBARETE MAMA

 ISMET CENGA

MEXHIT BUNGA

XHAFERR DURAKU

 ISMAIL KOLA

JOSIF BARDHI

XHEVIT TABAKU

ZYHYDI HALILI

HALIL BALLA

AVDYL ÇAKO

PETRAQ BUZO

HYSEN AHMATI

ALI MATRAXHIU

 ROBERT SPAHO

VIDI BODURRI

SHKËLQIM BINJAKU

KUJTIM MEQELEFI

DRITA HALILI

XHEVO KANANI

KASEM MESHA

 ZENEL RAGA

ELENI MEHMETI

GËZIM HOXHA

EMIN ÇEKREZI

ISMAIL SOLLAKU

RIFAT ÇAKRI

RIFAT DURAKU

KRISTAQ ROÇI

SULEJMAN PREÇI

ISMAIL QYTYKU

 

LIBRAZHD

 FAIK ÇEPI

XHAVIT RRUPLLI

JONUZ ZHARI

NAIM ÇUKU

NURI VRETO

FATMIR TOÇKA

DILAVER OZUNI

SALI TABAKU

JORGJI CALJA

 

FIER

DHIMITER GJINI

GRIGORINA OLLDASHI

AFRIM LEKDUSHI

BASHKIM SHEHAJ

DHIMITËR DHAMO

KUJTIM TROKA

RIZA TOSKA

THOMA OLLDASHI

SKËNDER DAJLANAJ

NIJAZI MUSA

QERIM SULAJ

BASHKIM KAPLLANI

YSMET BRAKAJ

SERVET PËLLUMBI

ASTRIT SINANAJ

DHIMITRULLA ÇAÇI

MYQEREM CANAJ

VLASHI NAKUÇI

VALENTINA OLLDASHI

QAZIM MERKAJ

MERAN ÇABRA

YLLI BAKIAJ

ENVER MERKAJ

BARJAM HOXHAJ

FLAMUR KORÇARI

HASAN HOXHAJ

JAKO FEJZAJ

 VANGJELI DHIMA

VASIL PRIFTI

MERSIN MERKA

XHEZMI ALUSHAJ

LINDITA KASA

RAHMAN BUZI

SOTIRAQ SHKURTI

FUAT MANAJ

ASQERI BELULI

GËZIM BORIÇI

REXHEP FASKO

FATBARDHA MALIJA

ALEKSANDËR MOÇI

DAUT LIÇAJ

HAMIT MEMAJ

XHOXHI KUMANI

EQEREM MUHAMETAJ

ASTRIT ÇIÇO

ELISAVETA DHIMITRI

VIKTOR TOSKA

PETRAQ KOLA

MARGARIT PRIFTI

PËLLUMB QORI

ILIA PLAKU

BASHKIM METAJ

AFËRDITA LËNGU

IDAJET HOXHAJ

REFAT HAMITAJ

REFILI SHTËMBARI

MALO KAPAJ

LATIF MERKA

LONI POGAÇE

VASIL HABAZAJ

Fier5 HARUN HYSENJ

MUSA HOXHA

BAKI TOSKA

ROBERT BESHAJ

LENI NAKUÇI

VLASHI GISHTI

RAMADAN BAKO

VLADIMIR HAMZAJ

NOVRUS ARAPAJ

JONUS DURRAJ

SKËNDO MUSKAJ

GËZIM XHEMALAJ

 SOTIR MITRE

REXHEP FEJZULLA

MAKSIM MARKU

VASIL PETRO

FETI MALAJ

IRAKLI TAKO

BAKI HEBEJA

 PILO XHOGO

ALIJE GEGA

HAJRI SELAJ

GONE SILA

GOLLOSHI

KOLI NANI

ISMAIL HASANAJ

MARKO SUKU

 KASTRIOT XHELAJ

LATIF MURATAJ

NAUN QOSE

KAREMANAJ

DIN DERVISHAJ

NUHAJ

OSMËNAJ

GOLLOSHI

BANI TIKA

BASHKIM QALLIJA

AGIM BEQIRAJ

PATRIOT MURATAJ

QAMIL LAMKAJ

AGUR HOXHAJ

MEDIN MUÇAJ

SPIRO MULLISI

HATEM NUHAJ

 VIOLETA FERKO

ALI GLLAVA

ADEM REXHAJ

ARQILE GJIKA

LUSHI BABA

SADIK NURKA

JOTI GJATA

PËLLUMB HOXHA

NDONI KINA

KOZMA GJINI

ISA MAMO

 

 

LUSHNJE

HALIT MIHOLA

TODI BILO

PALI KUQI

PETRIT GORREJA

SAMI BRISKU

REXHEP ZOGA

XHEVAT XHEMALAJ

BAÇO DAJLANAJ

 

MALLAKASTËR

FATMIR HODAJ

 SEFER MUÇAJ

RAMIS SEITAJ

KUJTIM HASANAJ

GURI ZOTAJ

SHEME JAUPAJ

BASHKIM FEJZAJ

ZINI YMERAJ

AGUR DURAJ

SHPËTIM SHAMETAJ

SKËNDO RAMAJ

SKËNDER MESUTAJ

NOVRUS VELAJ

BASHKIM ALIAJ

DASHAMIR SELMANAJ

NAIM HARRUNAJ

BASHKIM ZEQIRAJ

RUSTEM OSMËNAJ

BILBIL ALUSHAJ

RIZA MUÇAJ

SHABAN AJDINAJ

FATMIR SHEHAJ

RESMIJE PLEPI

MEHMET AVDAJ

GJIROKASTËR

 SKËNDER ISUFI

PAVLLO PAPAKRONI

JORGJI ÇOKA

QAZIM HASKA

GËZIM BANI

VLADIMIR DULAJ

SYRJA XHAFA

HETEM ÇELA

SAMI SHYTI

MUHARREM HOXHA

AVNI KALEMI

BASHKIM ÇELA

SELAM HAJNAJ

NOVRUZ MUÇI

BRAHIM SHEKO

LEFTER MANAJ

GËZIM MUSTAFAI

BESNIK BALLAXHIA

ALEKSANDER ABAZI

BEKTASH GOXHA

NUREDIN LALAJ

LUAN ORUÇAI

BESNIK ÇELA

 

DEVOLL

MELEQ MEROLLI

SEJTALI LAKO

MYFTEREM BESHI

BARIQ KORDALLI

LUAN KARGA

SHPËTIM BRAHOLLI

VASFI SHOSHARI

ENGJËLL ÇAÇANI

FUAT BEZOLLI

 KAPO TAKO

 

ERSEKË

THOMA QIRJAZI

FLAMUR DIKO

FATMIR TELHA

 

KORÇË

 PAJTIM ZENGO

SHKËLQIM VENXHA

ANDREA PORCILI

BANUSH BYLYKBASHI

NEVER LIÇO

ZISI NOTE

ILIRJAN MYFTIU

LUAN SULÇE

TASI ISLAMI

VASILLAQ TASI

THANAS KITA

LUAN KAPURANI

SKËNDER KAMBERI

ENVER AVDI

AMET SEJDARAS

ALI MYFTARAGO

NIKO GOSKOVA

XHEMAL BUFI

STAVRAQ THEODHORI

NEXHAT TARE

MEHMET KODRA

NESTI LIÇENJI

LYTFI ZEQO

VASIL THANASI

KUJTIM LASKA

VASILLAQ GJOKA

STEFAN JAUPI

KOÇO LENA

ZENEL BREGASI

FATMIR MARA

MARJETA GJYLAPI

SEFER GUMA

YLLSON SHURI

PANDELI LIKA

FATMIR SOPOTI

EQREM POTKA

PETRAQ NOLE

TELHA PINDERI

KOSTAQ NIÇKA

DHIMITRAQ MITRE

SADIK ELMASLLARI

MUHAMER MERSINLLARI

FARI RROKO

NAFIS BASHLLARI

HAXHI DINA

ILIA PELLUMBI

LIRIM MUÇOLLARI

SELMAN KAPALI

DAJLAN FEIMI

SAMI HASANKOLLI

PETRIT LIKA

EQEREM HASANLLARI

RESHAT GONGO

NEXHMI PESHKËPIA

VASIL NUREDIN

GJERGJI KOÇO

YLLI MYRTEZA

SHABAN BLUSHI

JORGAQ KOTTA

AGRON MYRTEZAI

PËLLUMP GJONAJ

HYSEN GJOLI

QAMIL SKENDERAS

HYSNI BRAME

 

POGRADEC

MAQI PAPI

STASI VAKO

XHEMAL PAMBUKU

HYSNI SHYTI

RAMADAN JAÇELLI

MUHAMER KAPA

RESHAT HYSA

SHKËLQIM KANINA

JANI ELMASLLARI

FERIT LIÇKOLLARI

MELEQ GUÇE

NIKOLETA RUKAJ

BASHKIM ADRI

SHEGË ÇELA

THANAS TOLA

ENVER ADEM

RRAIF HYSENLLARI

FEIM OSMANAJ

SAFET LIÇKO

SELAMI ÇELA

ENVER GOXHA

LIRIAN HYSENLLARI

JOVAN MATO

KOSTANDIN PANI

ANASTAS MARKU

QEMAL PALLA

HAKI AGOLLI

KOÇO MITI

MEXHIT SOFI

EDMOND KADILLI

DAI SHABANLLARI

SHËLQIM HOXHALLARI

SHEFQET HAMOLLI

NEXHMI FEZOLLARI

NEXHMI KAMOLLI

ZARIF HAMZALLARI

ÇELNIK MINOLLI

DHIMITRI SHUKLE

LEFTER MEÇE

YLLI HAMATI

DHORI LEKA

RAMADAN DERVISHAJ

ÇLIRIM VELILLARI

SHKËLQIM LATIFLLARI

SYRJA TOLLAKU

MUARREM MAMUTLLARI

ZINI HOXHALLARI

ILMI FEZOLLARI

DËFRIM ÇEKIÇI

ESHREF DUMBO

RUSHIT ÇELA

FATMIR KRASTA

ASTRIT LIÇKOLLARI

SUHAT SHYTI

HYSNI ÇINARI

HILË HILA

VIKTOR ABAZI

ISUF KAPA

MELEQ VERDHO

XHELAL VEIZI

NEVRUS PALLËNGA

HASAN BARDHI

FILIP PETRE

LANI DUROLLARI

MAZLLEM DERVISHAJ

GAFUR XHYDOLLARI

NESTOR BICJA

DURIM KRASTA

KUJTIM SHKIRA

JETNOR KRASTA

GEZIM HYZENKA

DILAVER KUME

TAFIL KAPRI

MUSA MENKSHI

FIDARI KOLGEGA

BAJRAM BIZGJONI

EVRUS NOVAKU

HYSENLLARI

GJERGJI SULOLLARI

NIKO KOLE

Kujtim Çorbaxhi

IRFAN RUSI

ASTRIT HAZIZI

VELEDIN HYSENLLARI

ADRIAN MANÇELLARI

 NAUMÇE TOLA

KOLI MAROLLI

 

HAS

SHABAN DAUTI

XHEMAL KUKA

ALI BRATI

REXH UKAJ

JASHAR JAKU

 

KUKËS

MALIQ GJOKA

SAMI MUSALLAJ

HYSNI ZHUBI

HALIT NIKA

SAMI MANAJ

FASLI LLUKOVI

SKËNDER HAMZAJ

DESTAN JAKUPI

DERVISH KOLDASHI

 

KURBIN

GJON VASIJA

FRAN KAZA

DAVE MENGA

FRANGE GJONI

HIKE KOKA

LEK GJEGJAJ

NIKOLL GJETA

NDUE VOKRRI

GJIN NDRECA

LEZHË

 SHTJEFËN BROZI

NDUE NDOCI

GJERGJ BOÇI

STAK DODA

YLLI MALAJ

 

MIRDITË

MARTINE GJOCI

SIMON NIKOLLI

GJELA PËRGEGA

PJETËR KELI

MARTINE KABALI

DRANE GJIKOLAJ

TEREZE DOÇI

RUTË MARKU

PRENA LLESHI

PRENG LLESHI

ANTON GEGA

VALENTINA KOCLI

PAL LESI

TOM ÇEKAJ

ZEF DELIJA

PREÇI

MUHARREM DEDA

KAVAJË

ABIDIN KRASNIQI

TAHIR RROLI

SKENDER KALOSHI

OSMËN OSMËNAJ

DEFRIM CENKA

BASHKIM CENKA

NDRIÇIM HUNÇI

PASKO KUJTIMI

JANAQ PACILI

HAMDI KRYEMADHI

RIZA THARTORI

YMER KASA

GANI OMERI

MURAT MEKA

VEHBI BODINI

 

TIRANË

QAZIM KASO

ZYHBI ALIAJ

BEDRI BLLOSHMI

BEHAR NINTA

 FOTI IKONOMI

HASAN ÇOKU

RRONJË BEGAJ

IDAJET AJDINI

HAIRE HOXHA

ADEM BRAHIMAJ

MUSTAFA KOPAÇI

XHEMAL CANI

VANGJEL TODI

PËLLUMB MARKJA

ASLLAN PATA

MEHMET SALIANJ

NIAZI PASHOLLI

RUSTEM ARIFAI

SULEJMAN DUKA

NAZMI DUKA

KASTRIOT NELA

ERMIR HAMITI

FLAMUR ÇIBUKU

PETRIT SHAHINI

MERITA SHORRO

SKENDER ZHEGU

ALI VEIZI

ADIL METAJ

VASIL KUMI

HASAN AJAZI

FATLI QAFA

MAI PUTRO

FIQIRIE TARUSHI

SULEJMAN SHKËMBI

MERKOHASANI

MURAT ÇALI

SAFET HAMOLLI

LULZIM KASA

GJON LEKAJ

HYSNI VOKSHI

MEHMET GOJASHI

RAMAZAN MUÇA

MITAT MUÇOLLARI

MELEQ KAPLLANI

MEHMET MUÇKA

MUSTAFA MILLA

ZENEL HOXHA

BEDRI KAROQI

AZIS YMAJ

SALI MUSA

IRFAN DIDA

SEFER SULEJMANI

PETRIT FAJA

SKENDER DELIU

SHKËLQIM SALIAJ

ADEM KACA

BEQIR RRËNJOLLARI

RRAHMAN PERE

OSMAN ÇAUSHLLARI

SHEFIT RESHITLLARI

DYLBER BAMI

RAMADAN DISHA

ADEM ZENUNAJ

GANI RAMAZANI

ANDON ZHULA

NIKOLL PALNIKAJ

ZYBER AHMETI

RAQI LLUPO

SADIK SADIKU

LULZIM GUMA

FIQIRI SHEHI

SHAQIR NIKA

GAFURR PLLOÇI

HAZBARDHA

VALENTINA ALUSHI

NAZMIJE FURTUNA

FADIL RUSHIT

OSMAN ALLARAJ

RAPI MULLAMETI

JONUZ TROCI

KARAFIL HOXHA

MUHARREM BRAHIMI

IMER PREÇI

MARK GJINAJ

LUSH HASANAJ

SELIM SKURA

FERIT CENE

ASTRIT GOXHARI

MUJË ABAZAJ

NEXHAT NASUFI

NEDRET CENE

FERDINAND DUBALI

MHILL MARTICANAJ

NIKOLL MEMA

HEKURAN HYSENI

BAJRAM LLANI

RESHIT BARDHI

HOXHALLARI

ASAT DEDAJ

NEZIR MALI

HEKURAN SEJDO

XHEMAL QEFALIA

QERIM KALEMI

PETRIT KORITA

JANI VASILLIO

GËZIM XHAFERAJ

FADIL FANA

ISMAIL KADUNI

NEZIR DOLLANI

ILJAZ BILLA

MUSTAFA SULA

SHUKRI CRROJ

HAMËZ QERIMI

SABRI TAFA

GANI FEZA

KUJTIM SFRATI

HAJRI SINANI

RAMAZAN PESHKU

SELIM DOKA

BAKI MANA

JONUZ XHETANI

GANI QEFALIA

GJETË SKANA

YLLI ZISI

MARTIN MOLI

HAQIF DRAGJOSHI

DALIP HYSA

ZEF GJONI

VASIL MAKO

NURI MUÇODEMI

AHMET MUÇAJ

NESTUR DEDE

ADHURIM ÇAUSHI

KOSTA LLACI

THANAS KAROLI

MEDIN DURO

GANI LILA

HYSEN ÇOKU

MEHMET HASANI

BASHKIM KOÇI

GRAMOZ MALAJ

JETON KRIFSA

HYSNI LAMLLARI

BEXHET HOXHALLI

DURIM BEJLERI

HAJRIJE DURAVAKU

SHPETIM VRENOZAJ

HASAN KENGA

SELIM LAZE

RUSHAT SHABANI

IRFAN SHEHU

REXHEP KORBI

HYSNI HYKAJ

REXHEP HOXHA

ZEQIR BARDHI

SKËNDER PASHOLLARI

VLASH KELI

BEG SALA

IBRAHIM IBRAHIMI

VERA SALA

MELEKE VISHNAJ

ILIA BEÇI

ISUF KENGA

JEMIN DRAGONI

MUNIR KALOSHI

BESIM KAMBERI

DALLANDYSHE METI

IBARONA ALIMETA

SADIK LALA

AGIM MIFTARI

SADIK DURIÇI

SULO DURA

SKËNDER DYLA

MUHARREM SERANI

MUHARREM LAMA

BAJRAM KALEMI

PRENDUSH VATAJ

MIFTAR CAMI

NEZIR HOXHALLARI

DULE DUSHAJ

MIMOZA DYLA

NAZIF VISHA

ISLAM KUNXHIU

RAMIZ KOÇI

YMER MUSTEQJA

LENDI NURJA

PETRIT SHEHU

ISMAJL SELIMAJ

ENGJELO LENJA

MUHARREM DEMA

DYLBER DEDJA

SKENDER SHABANAJ

NIKOLL LLESHI

MUSA VLADI

LUAN VRENOZAJ

SELIM TOÇILLA

SHUKRI TAHIRAJ

FATMIR JAKUPI

ZEQIR HOXHAJ

VELIKO STOJKO

HAMDI RRUMBULLAKU

HAMIDE NEVIRI

SABRI JONUZAJ

ZIJA ÇULLHAJ

BASHKIM ALDISHA

FLAMUR DUSHKAJ

SADUSH JONUZAJ

ISLAM MAHMUTAJ

HYSEN JASHKURRI

PËLLUMB HOXHA

ALQI PALUKA

EDMOND KAZAZI

SHABAN TOSHI

SHABAN OMERI

SAFET ELEZI

SYRJA PELESHKA

IDRIZ BEKA

QEMAL SINA

XHEZAR MEKOLLI

MYSLIM BIÇAKU

TUNI TASHI

DHIMITRAQ LALA

RESHIT KOÇI

ISUF DEDA

RAMIZ BALLA

ISMAIL KUKA

MUSTAF ALIJA

ALI MASHA

ILIR PERE

MUHAMET RIZA

HAXHI KOTORRI

HARSHIM ALTAFA

KADRI TABAKU

ADEM XHEMALI

LIRI LALA

BASHKIM LUZI

LEFTER CANAJ

LULZIM KËRTALLI

LUMTURIJE QEFALIJA

QEREM NDROQI

ISNI KALIA

FAIK DOÇI

RAZMI PELESHKA

YLLI DULAJ

SHKËLQIM BAKAJ

GJON PRENGA

AVNI KADILLARI

HANME DUKA

ENVER SUFAJ

FLAMURE SHEHU

FATMIRA DURO

LULIETA DENISI

NEZIR MEMA

LEKË LESKAJ

ARSIM ZEQJA

ARIF ZENELAJ

ASQERI MAHMUTI

PETRO LEKA

XHAVIT ISLAMAJ

AHMET CANI

RAMIS OSMANI

DODË MULAJ

MEXHIT SULA

XHAVIT TOPALLI

ALI DOKA

IBRAHIM ZHEGU

KADRI BASHA

ADEM LEKA

SKËNDER MILLA

VLADIMIR XHELO

HALIM LLESHI

AVNI NDREU

SIMON NIKOLLI

AGUSH KARAMETA

ESAT HAMZI

BESIM BALLA

SELIM MEMA

FIQIRI HASA

FATBARDHA PATOGU

SKENDER SADA

LUAN MAHMUDA

BILBIL MEMO

GËZIM BAJRAMI

KUJTIM MUÇA

GËZIM JUSUFAJ

LEFTER DUÇKOLLARI

ENVER SALA

BASHKIM SULA

REMZI KARAJ

REFIJE BROKAJ

MARGARITA BAJRAKTARI

GURI PIPERA

RAMAZAN DRAÇI

SELMAN QORDJA

DASHAMIR ABEDINAJ

MUHARREM LALA

MYSTEHAK YMERAJ

DURIM DURO

AGIM BURNAZI

NIKOLLAQ LERA

ZENUN ABAZAJ

IRAKLI LENGU

SULÇE JONUZAJ

MEHMET KRASI

TEBER SHEHI

ABDI XHETANI

AHMET KRUJA

ERVEHE KRASI

ASIJE KOÇELI

SABRI KASMI

FASLLI SINA

ISUF KOTJA

PRENG LEGISI

MUSTAFA RRUSHI

PETRIT HAMOLLI

SELVI CENO

OSMAN LLESHI

BESNIK ISAKU

RESMI HOXHA

SADIK ÇUKO

VELEDIN YMERAJ

PETRAQ GJIKA

HALIL SULAJ

ENVER JATA

NJAZI HAXHILLARI

ISA XHAFA

ENVER SPAHIA

HAXHI MALI

RESHIT DOJKA

ALI DOJKA

SHAQIR PLAKU

ELMAS NDREU

VATË RRUCAJ

MEHDI KOLGJINI

UKSHIN GRADICA

MISIM PRENÇI

XHEMAL MENAJ

RAMADAN GJOKA

MUHARREM SKACAJ

PUSHTRIK SULMATAJ

NDUE KOLPREÇAJ

ABDULLA ABDULLA

RAMAZAN SHEHU

PREND RRUCAJ

HAMIT KARIÇI

SHUKRI TROCI

ISMAIL KOLECI

XHAVIT ÇEKA

RREMZI PIRA

SHERIF GJUZI

BAJRAM VAKA

HYSEN QOKU

ASLLAN TROKSI

KADRI BEGA

GANI HOXHA

AJET IMERI

REUF STRATAJ

VELI XHIXHA

ISMAIL TROCI

RTAHIR MATA

CANË JAHELEZI

ARIF FETAHI

ADRI SHEHAJ

BRAHIM SYLAJ

DAUT HOXHA

ZENUN BUÇA

QAMIL BEBJA

VEHBI KOLA

SELAMET ZYLO

MARK KOLA

AHMET VATA

KOLË ALIAJ

ALI MALAJ

ALI TAFHASAJ

XHEMAL PILI

AGIM TOMJA

SAMI HYSENAJ

AVDI KURTI

VELI META

MILAIM LASHI

AVDI SYLAJ

MERVET FERATI

NDRECA

DOMI

ISMAIL VEZI

GANI SINANAJ

HAJDAR DUVA

DESTAN BRUÇI

ISUF VATA

GËZIM KOLA

AHMET IMERAJ

RUSTEM ALLUSHI

FERIT HIDRI

FATMIR MULAJ

BESNIK TOPALLI

BEQIR KARAJ

SABRI LAMI

QERIM SINANI

XHELADIN TOTA

QEMAL KROSI

PETRIT OZUNI

HAMZA KURTI

EMIN LEPI

 MIFTAR DAVA

LUTFI DOKU

YLLI NASKA

RAMAZAN DACI

XHEVDET PASHA

XHETAN NERGUTI

BASHKIM ALUKU

BUJAR AGOLLI

SINAN QEFALIA

REXHEP SHIBA

JEMIN SALIU

RAMAZAN RRUMBULLAKU

HASAN NOVA

KADRI LIKRAMA

 ISUF GAÇI

AZEM QOSJA

MYSLYM RRUMBULLAKU

JONUZ BASHA

SKËNDER BALLA

 VASIL MEMAJ

PETRIT DEDA

SALI SINANI

ENVER SHIBA

AGIM ABAZI

KASEM QOKU

RBASHKIM FILJA

DALIP SELBA

FIQIRI SHIBA

ALI BALLA

HALIL POTKA

VESEL LIKA

FADIL KUMEXHI

HAXHI PLLOÇI

SHEFQET GJOSHI

PETRIT TOPÇIU

ALUSH BAJRAMI

FADIL RADA

SHIM SHIMA

HAMDI SHATRI

RIZA UZUNI

QEMAL MISKU

RUZHDI BALLA

SHYQYRI HIDRI

XHAVIT HASANAJ

RAMAZAN VAKA

QEMAL QEFALIA

BAJRAM KËRÇIKU

BASHKIM LAKOLLARI

VLADIMIR BITI

FIQIRI KËRÇIKU

HALIL CANI

PETRIT ISAKU

PËLLUMB TULLUMANI

FORCIM SPAHIU

LIMAN KOÇI

SEFER HIMOLLARI

ALI ZGURI

BIHANE BUDLLA

ABAS LAMAJ

ASLLAN KURTI

MUSTAFA GJATA

KASEM ZGURI

RRAHMAN GËRDECI

MUSTAFA HYKA

NJAZI MUKA

LLESH MARKU

FLAMUR SULAJ

NAZMI HASA

FATIME KOKONOZI

FREDI HOXHA

HAMEZ MEHMETAJ

XHAFERR MYFTARI

ILIRJAN SELIMOLLARI

HAXHI SINO

BAJRAM BRAKA

SELIM VLADI

SELAJDIN GJONA

ANGJELIN DABERDAKU

DALIP ÇULLHAJ

AGRON SPAHIU

 

VLORË

BASHKIM HARUNI

DEVOLLI

MEJDIN ZENELAJ

ERSON RADHIMA

FATMIR ALILI

LUAN ALIAJ

TASIM MYFTARI

NEVZAT METUSHAJ

BARJAM ALUSHAJ

MUSA DERVISHAJ

ASTRIT DAUTAJ

MYNYR BEQIRAJ

ISUFKALLASHI

HAIRI SULLAJ

SOFOKLI GOLEMI

HEKURAN ALIAJ

KAPO ALIAJ

GËZIM DERVISHAJ

NASHO BERBERI

SKËNDER ALIAJ

FOTAQ DHAMAJ

THOMA RUCI

SABA PASHAJ

ILJAS VELIAJ

PETREF LAMAJ

AMALIA MALO

GRIGOR STRAKOSHA

FERIK META

 ROBERT KOKONOZI

PETRIT GABAJ

DURIM MUSARAJ

EDMOND DHANDILI

SPIRO ÇAVIDHI

 

SARANDË

ALEKSANDRA DENEK

RRAHIM KETA

ELMAZ MAZE

 

TROPOJË

CEN MULGECI

SELIM SUMAJ

AVNI MADANI