BREAKING NEWS

The Swiss Parliament approves the important agreement with Albania

The Swiss Parliament approves the important agreement with Albania
x
BREAKING NEWS

What is happening? Head of SPAK meeting with senior officials of DASH

What is happening? Head of SPAK meeting with senior officials of DASH
x
BREAKING NEWS

Under investigation for money laundering, the Special Court takes the important decision Rezart Taçin

Under investigation for money laundering, the Special Court takes the important
x
BREAKING NEWS

Big loss for the football of our country! Marked his name among the record holders of the quadrangle in the world, the legend of the Albanian goal passes away prematurely (Name+Photo)

Big loss for the football of our country! Marked his name among the record
x
BREAKING NEWS

"The biggest fear was when...", the cabinet director tells the moments after Berisha's hit: We were blocked, we had...

"The biggest fear was when...", the cabinet director tells the moments
x
BREAKING NEWS

Tensions with family members! He killed his 19-year-old girlfriend with a bullet in the head, the last decision is made for the young Albanian,

Tensions with family members! He killed his 19-year-old girlfriend with a bullet
x
BREAKING NEWS

They killed their friend! He shot the perpetrators' car, the wanted young man is arrested (NAME)

They killed their friend! He shot the perpetrators' car, the wanted young
x
BREAKING NEWS

"Oh poor thing, you can kill him...", Sali Berisha with harsh tones towards Rama: He is practicing genocide on Albanians

"Oh poor thing, you can kill him...", Sali Berisha with harsh tones
x

Aktualitet

A well-known NAME comes out/ He was caught in the black "Benz" exchanging cocaine, the prosecutor's office seizes apartments, shops and land of the accused of connection with criminal groups in Tirana

A well-known NAME comes out/ He was caught in the black "Benz"

The Prosecutor's Office of Tirana has imposed a preventive seizure on six assets of the citizen Altin Gega, accused of cocaine trafficking in the Netherlands and suspected of connection with criminal groups in Tirana.

Among the seized assets are apartments, shops and plots of land, for which the Prosecutor's Office has argued that there is a possibility of being sold or alienated.

Gega was arrested in 2021 during an anti-drug operation in which the RENEA forces were also involved, after he was found to be exchanging drugs inside a "Benz" with black windows. At that time, Gega managed to escape, while 1.5 kilograms of cocaine was found in the car.

THE PROSECUTOR'S OFFICE NEAR THE COURT OF FIRST INSTANCE, TIRANA

The Tirana Prosecutor's Office requests the sequestration of the assets of the citizen Altin Gega. and his family members

The Prosecutor's Office of the Judicial District of Tirana requests the seizure of real estate for the citizen Altin Gega based on articles 3 to 7, 11, 12, 14 and 15 et seq. of law no. 10192 dated 03.12.2009 "On preventing and combating organized crime, trafficking and corruption through preventive measures against wealth", amended.

The Prosecutor's Office of the Judicial District of Tirana has registered the property reference no. 67, year 2021, based on the material received from the Tirana Local Police Directorate.

Shtetasi A.G., është ndaluar dhe arrestuar në 27.07.2021 në kushtet e flagrancës nga efektivët e policisë të Seksionit të Narkotikëve, pranë Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, i akuzuar për veprën penale “Prodhim e shitje të lëndëve narkotikeve”, kryer në bashkëpunim, parashikuar nga neni 283/2 i Kodit Penal.

Ka dyshime të forta se ky shtetas, ka pasur lidhje me grupe kriminale në Tiranë, i fokusuar kryesisht në shpërndarjen e drogave dhe transportin e mallit e llojit kanabis e kokainë.

Shtetasi A.G., nga informacionet e marra në rrugë operative, e ka ushtruar këtë aktivitet në fushën e shitjes së kokainës, edhe në shtete të tjera jashtë Shqipërisë, si në Itali, Holandë, por më i fokusuar dhe në mënyrë më intensive në Gjermani.

Paraprakisht nga informacionet e mbledhura në rrugë operative si dhe pas një pune të gjatë, janë identifikuar pasuritë familjare, të cilat nuk justifikohen nga pikëpamja ekonomike nga shtetasi A.G. dhe dyshohet se lidhen e rrjedhin nga veprimtaria e tij kriminale.

Nga kryerja e veprimeve hetimore e procedurale për llogari të hetimit pasuror me nr. 67 të vitit 2021, si dhe bazuar në ekzistencën e informacionit apo dyshimit të arsyeshëm se pasuritë e paluajtshme të vendosura në pronësi të tij dhe pjesëtarëve të tjerë të familjes, dyshohen se janë si rezultat i akordeve kriminale të cilët i përmendëm edhe më lart pasi janë të pajustifikuara në raport me të ardhurat dhe fitimet nga veprimtaria e ligjshme.

Duke qenë se pasuritë e evidentuara gjatë hetimit të kryer që janë në pronësi të shtetasit A.G., dhe familjareve të tij, kanë rrezik të tjetërsohen, të asgjësohen, të dëmtohen, të transferohen/ transportohen apo çdo rast tjetër që dyshohet se mund të rrezikohet zbatimi i një mase të mundshme sekuestroje, është e domosdoshme që pasuritë e identifikuara në emër të shtetasit të dyshuar: A.G., lindur dhe banues në Tiranë t’i nënshtrohen sekuestros, pasi plotësohen të gjitha kriteret ligjore të analizuara më lart.

Për sa më sipër bazuar në nenet 3 deri në 7, 11, 12, 14 dhe 15 e vijues të ligjit nr. 10192 datë 03.12.2009 “Për parandalimin dhe goditjen e krimit të organizuar, trafikimit dhe korrupsionit nëpërmjet masave parandaluese kundër pasurisë”, i ndryshuar”.

KËRKOJ:

Sekuestrimin e pasurive të paluajtshme si më poshtë vijon:

1. Zona Kadastrale nr 3976, lloji i pasurisë NJËSI me nr Pasurie 52/44+2-N4, me sipërfaqe 465.3 m2, në pronësi të shtetasve G.G. dhe Sh.G;

2. Zona Kadastrale nr 3976, lloji i pasurisë NJËSI me nr Pasurie 52/44+2-N2, me sipërfaqe 149.25 m2, në pronësi të shtetasve G. G dhe Sh.G;

3. Zona Kadastrale nr 3976, lloji i pasurisë NJËSI me nr Pasurie 52/44+3-N4, me sipërfaqe 659.3 m2, në pronësi të shtetasve G.G dhe Sh.G;

4. Zona Kadastrale nr 3426, lloji i pasurisë ARË me nr Pasurie 76/42, me sipërfaqe 1400 m2, në pronësi të shtetasit G.G., me nr identifikimi numër personal ID G21127076S, e regjistruar në datë në datë 09.12.2020;

5. Zona Kadastrale nr.3426, lloji i pasurisë ARË me nr Pasurie 493/25, me sipërfaqe 1580 m2, në pronësi të shtetasit G. G.; dhe

6. Cadastral area no. 8110, property type TRUALL with property no. 3/455, with an area of ??248.1 m2, owned by citizen GG The property was acquired with legalization permit no. 1230170 dated 27.07.2018 which is a 4-storey residential building with ground floor area 98.2 m2, first floor area 107.3 m2, veranda area 19.4 m2, second floor 89.7m2, veranda area 41.6m2, third floor area 82.5m2 and veranda area 48.8m2.

For the Administration and use of movable and immovable assets, the Seized and Confiscated Assets Administration Agency, under the Tirana Ministry of Interior, should be charged.

The judicial police officer should be charged with the execution of this decision.