BREAKING NEWS

January 21, SPAK declares incompetence for the reports, the movement of the last minutes is revealed

January 21, SPAK declares incompetence for the reports, the movement of the last
x
BREAKING NEWS

The "crisis" of the Euro and the Dollar does not stop, learn what is happening with other foreign currencies

The "crisis" of the Euro and the Dollar does not stop, learn what is
x
BREAKING NEWS

Rudina Hajdari accepts meetings with Agron Neza, reveals what was discussed between them

Rudina Hajdari accepts meetings with Agron Neza, reveals what was discussed
x
BREAKING NEWS

The tragedy of Gërdec/ The journalist raises strong doubts: Fatmir Mediu may appear as a used

The tragedy of Gërdec/ The journalist raises strong doubts: Fatmir Mediu
x
BREAKING NEWS

The turn of the weather is expected! Frost and cold "stuck" the country, find out what awaits you today

The turn of the weather is expected! Frost and cold "stuck" the
x
BREAKING NEWS

Not only the payment for luxury hotels, the luxury villa that Ahmetaj benefited from Klodian Zoto is revealed

Not only the payment for luxury hotels, the luxury villa that Ahmetaj benefited
x
BREAKING NEWS

Journalist Hoxha raises his voice: Woe to whoever goes there, hell is on earth!

Journalist Hoxha raises his voice: Woe to whoever goes there, hell is on earth!
x
BREAKING NEWS

The Incinerator Scandal/ Payments to Arben Ahmetaj by Klodian Zoto, the former prosecutor discloses strong details: Important clues...

The Incinerator Scandal/ Payments to Arben Ahmetaj by Klodian Zoto, the former
x

Aktualitet

Albanian justice in mourning! The well-known lawyer of our country passed away at a young age, she needed a marrow transplant abroad, Adriatik Lapaj gives the sad news: I will miss her a lot!

Albanian justice in mourning! The well-known lawyer of our country passed away

A bitter news comes for the justice of our country, where it is known that they have lost a well-known lawyer and many a lady. 

It is about Denisa Daka, who has been dealing with civil cases for many years. The bitter news was announced by lawyer Adriatik Lapaj, who tells how he met Daka and that she was the first to help him when he started this profession.

Lapaj says that the lawyer suffered from an illness for a long time and that she needed a marrow transplant. Daka was also known to the media because he often denounced various phenomena.

"Denisa could even be saved as the field doctors confirmed to me. He did not succeed for 2 reasons: First, because the Albanian state does not find it reasonable to send 2-3 doctors to the west for specialization to learn the marrow transplant procedure. Second, that the marrow transplant procedure abroad costs a lot for a man who works with dignity from Albania" writes Lapaj, among other things, in his post.

Denisa Daka ishte avokate prej shumë vitesh për çështjet civile. Miqtë dhe kolegët e saj e njihnin si avokate që nuk njihte humbje, madje pa frikë mund të thuhej se ajo ishte një nga avokatet tejet serioze që i njihet mirë procedurat. E përkushtuar prej vitesh në profesionin e saj, serioze, këmbëngulëse dhe tepër humane ajo i i gjendej jo vetëm në ndihmë klientëve, por edhe duke i sugjeruar dhe këshilluar. Daka është nënë e dy fëmijëve.

Postimi i plotë i Adriatik Lapajt:

Denisa Daka ishte njeriu i parë që takova kur hodha hapin e parë brenda Gjykatës së Tiranës. Isha i ri shumë. Aq i ri sa kur e mendoj sot më duket çmenduri. U ula te kati i parë vetëm. Nuk njihja askënd aty. Madje nuk e njihja as profesionin sepse vija nga bankat e shkollës. Në krahë mu ul Denisa. Zonjë që ishte e pamundur të mos e shquaje. Pasi e kuptoi sikletin tim dhe këmbyem muhabet më kërkoi t’i kërkoja ndihmë nëse do duhej për profesionin.

Denisa ishte këmba e mbarë e profesionit tim. Njeriu që unë vrapoja ta përqafoja sa herë e shquaja në gjykatë.

Kishte muaj sëmurë Denisa. I kërkova ta bëja publike e të kërkoja ndihmë nga bashkëqytetarët. Nuk më lejoji. Kishte shumë dinjitet ajo zonjë. Kurimin jashtë e pati të pamundur. Ishte i kushtueshëm.

Denisa edhe mund të shpëtonte siç më kofirmuan mjekë të fushës. Nuk i’a doli për 2 arsye:

First, because the Albanian state does not find it reasonable to send 2-3 doctors to the West for specialization to learn the bone marrow transplant procedure.

Second, that the bone marrow transplant procedure abroad costs a lot for a man who works with dignity from Albania.

I will miss Denia very much! God bless you! We will bake one day again! ????????????

Albanian justice in mourning! The well-known lawyer of our country passed away