BREAKING NEWS

The sensational file in SPAK, the well-known journalist reveals: This is the mayor who can be "burned" by Rama

The sensational file in SPAK, the well-known journalist reveals: This is the
x
BREAKING NEWS

Monika Kryemadhi ends up in SPAK, that's why they called her

Monika Kryemadhi ends up in SPAK, that's why they called her
x
BREAKING NEWS

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the factor that can overturn the result in Shkodër is revealed

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the
x
BREAKING NEWS

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is the deputy who leaves the mandate to become mayor (Name)

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is
x
BREAKING NEWS

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former deputy cracks the strong statement and makes the sensational denunciation

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former
x
BREAKING NEWS

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the police: Wrong operation, here's what should have been done

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the
x
BREAKING NEWS

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard details of Ylli Brahim's assassination: the assassins blocked the camera waves

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard
x
BREAKING NEWS

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the former agent: There are attempts to smear Edi Rama in the USA

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the
x

Aktualitet

What will be discussed at the Tirana Summit on December 6 that the EU leaders will land? The full agenda is highlighted

What will be discussed at the Tirana Summit on December 6 that the EU leaders

On December 6, the first summit between the leaders of the EU and the Western Balkans will take place in Tirana.

The official website of the Council of the European Union states that the summit is an opportunity to reaffirm the key importance of the strategic partnership between the EU and the Western Balkans, a region with a clear EU perspective.

It is learned that the main topics of discussion will be:

- Advertisement - -

Consequences of Russian aggression against Ukraine

- Intensification of political and political engagement

-Strengthening security and building resilience against foreign interference

- The challenges posed by migration, the fight against terrorism and organized crime

Russia's war against Ukraine

The leaders will discuss cooperation in the face of common challenges stemming from Russia's aggression against Ukraine. They will look more specifically at how to address the negative impacts on energy and food security in the Western Balkans.

Political and political engagement

EU and Western Balkan leaders will discuss ways to deepen political and political engagement, with a particular focus on young people.

The leaders will also assess the progress made towards the integration of the Western Balkans with the EU internal market as well as the modernization of their payment systems in line with EU standards in the digital field.

Security and stability against foreign interference

Samiti do të jetë një mundësi për të diskutuar veprimet e koordinuara për çështjet e sigurisë dhe mbrojtjes, të cilat janë bërë edhe më të rëndësishme në kontekstin e agresionit rus kundër Ukrainës.

Kjo përfshin luftimin e manipulimit të informacionit të huaj dhe përmirësimin e sigurisë kolektive kibernetike.

Menaxhimi i migracionit

Udhëheqësit do të shkëmbejnë pikëpamjet për trajtimin e përbashkët të menaxhimit të migracionit pasi numrat në rrugën migratore të Ballkanit Perëndimor janë rritur ndjeshëm gjatë vitit të kaluar. Kjo përfshin harmonizimin e politikës së vizave të BE-së dhe bashkëpunimin në sistemet e kthimit.

Ata do të diskutojnë gjithashtu se si të forcohet bashkëpunimi kundër-terrorizmit dhe parandalimin e radikalizimit.

Agjenda

Ora 10:15- Mbërritjet dhe mirëpritja zyrtare

Ora 11:00- Shkëmbim pikëpamjesh

12:15 - Plenary session and working lunch

14:30 - press conference.

Most read