BREAKING NEWS

"The attack on Berisha was premeditated", the journalist reveals the details and shows the hard evidence

"The attack on Berisha was premeditated", the journalist reveals the
x
BREAKING NEWS

Will he take the post of deputy mayor of the Municipality of Tirana? This is how Alimehmeti answers

Will he take the post of deputy mayor of the Municipality of Tirana? This is how
x
BREAKING NEWS

"Attack on Berisha was organized", Kelliçi divulges strong details: the perpetrator was an infiltrator, this is what the purpose was

"Attack on Berisha was organized", Kelliçi divulges strong
x
BREAKING NEWS

They announced the departure of Yuri Kim, Jozefina Topalli breaks down the statement of the Ministry of Foreign Affairs and discloses the behind-the-scenes: This is why the American ambassador is leaving

They announced the departure of Yuri Kim, Jozefina Topalli breaks down the
x
BREAKING NEWS

Unsaid details, Klodiana Lala reveals what was found on Gerti Shehu's phone: The event is not accidental

Unsaid details, Klodiana Lala reveals what was found on Gerti Shehu's
x
BREAKING NEWS

"Planned", Artan Hoxha sheds light on the behind-the-scenes of Berisha's attack: It is strange that Gerti Shehu...

"Planned", Artan Hoxha sheds light on the behind-the-scenes of
x
BREAKING NEWS

"Shameful!"/ The departure of American ambassador Yuri Kim, Salianji reveals what Edi Rama is trying to do

"Shameful!"/ The departure of American ambassador Yuri Kim, Salianji
x
BREAKING NEWS

"From tomorrow in these cities will..."/ OSHEE comes out with the important announcement for the citizens

"From tomorrow in these cities will..."/ OSHEE comes out with the
x

Aktualitet

The Prosecutor's Office of Tirana strikes/ Demands the seizure of 6 assets of a person with ties to criminal groups, involved in cocaine trafficking in Germany

The Prosecutor's Office of Tirana strikes/ Demands the seizure of 6 assets

The Prosecutor's Office of Tirana has come out with the latest decision for the seizure of 6 assets of the citizen AG and his family members.

The official reaction

THE PROSECUTOR'S OFFICE NEAR THE COURT OF FIRST INSTANCE, TIRANA

The Tirana Prosecutor's Office requests the sequestration of the assets of the citizen AG and his family members

The Prosecutor's Office of the Tirana Judicial District requests the seizure of real estate for the citizen AG based on articles 3 to 7, 11, 12, 14 and 15 et seq. of law no. 10192 dated 03.12.2009 "On preventing and combating organized crime, trafficking and corruption through preventive measures against wealth", amended.

The Prosecutor's Office of the Judicial District of Tirana has registered the property reference no. 67, year 2021, based on the material received from the Local Police Directorate of Tirana.

The citizen AG was detained and arrested on 27.07.2021 in flagrante delicto by the police officers of the Narcotics Section, near the Local Police Directorate of Tirana, accused of the criminal offense "Production and sale of narcotics", carried out in cooperation, provided by the article 283/2 of the Criminal Code.

There are strong suspicions that this citizen had connections with criminal groups in Tirana, focused mainly on the distribution of drugs and the transportation of goods such as cannabis and cocaine.

Shtetasi A.G., nga informacionet e marra në rrugë operative, e ka ushtruar këtë aktivitet në fushën e shitjes së kokainës, edhe në shtete të tjera jashtë Shqipërisë, si në Itali, Holandë, por më i fokusuar dhe në mënyrë mëintensive në Gjermani.
Paraprakisht nga informacionet e mbledhuranë rrugë operative si dhe pas një pune të gjatë, janë identifikuar pasuritë familjare, të cilat nuk justifikohen nga pikëpamja ekonomike nga shtetasi A.G. dhe dyshohet se lidhen e rrjedhin nga veprimtaria e tij kriminale.

Nga kryerja e veprimeve hetimore e proceduriale për llogari tëhetimit pasuror me nr. 67 të vitit 2021, si dhe bazuar në ekzistencën e informacionit apo dyshimit të arsyeshëm se pasuritë e paluajtshme të vendosura në pronësi të tij dhe pjestarëve të tjerë të familjes, dyshohen se janë si rezultat i akordeve kriminaletë cilët i përmendëm edhe më lart pasi janë të pajustifikuara në raport me të ardhurat dhe fitimet nga veprimtaria e ligjshme.

Duke qenëse pasuritë e evidentuara gjatë hetimit të kryer që janë në pronësi të shtetasit A.G., dhe familjareve të tij, kanë rrezik të tjetërsohen, të asgjësohen, të dëmtohen, të transferohen/ transportohen apo çdo rast tjetër që dyshohet se mund të rrezikohet zbatimi i një mase tëmundshme sekuestroje, është e domosdoshme që pasuritë e identifikuaranë emër të shtetasit të dyshuar: A.G., lindur dhe banues në Tiranë t’i nënshtrohen sekuestros, pasi plotësohen të gjitha kriteret ligjore të analizuara më lart.

Për sa më sipër bazuar në nenet 3 deri në 7, 11, 12, 14 dhe 15 e vijues të ligjit nr. 10192 datë 03.12.2009 “Për parandalimin dhe goditjen e krimit të organizuar, trafikimit dhe korrupsionit nëpërmjet masave parandaluese kundër pasurisë”, i ndryshuar”.

Sekuestrimin e pasurive të paluajtshme si më poshtë vijon:

1. Zona Kadastrale nr 3976, lloji i pasurisë NJËSI me nr Pasurie 52/44+2-N4, me sipërfaqe 465.3 m2, në pronësi të shtetasve G.G. dhe Sh.G;

2. Zona Kadastrale nr 3976, lloji i pasurisë NJËSI me nr Pasurie 52/44+2-N2, me sipërfaqe 149.25 m2, në pronësi të shtetasve G. Gdhe Sh.G;

3. Zona Kadastrale nr 3976, lloji i pasurisë NJËSI me nr Pasurie 52/44+3-N4, me sipërfaqe 659.3 m2, në pronësi të shtetasve G.G dhe Sh.G;

4. Zona Kadastrale nr 3426, lloji i pasurisë ARË me nr Pasurie 76/42, me sipërfaqe 1400 m2, në pronësi të shtetasit G.G., me nr identifikimi numër personal ID G21127076S, e regjistruar në datë në datë 09.12.2020;

5. Zona Kadastrale nr.3426, lloji i pasurisë ARË me nr Pasurie 493/25, me sipërfaqe 1580 m2, në pronësi të shtetasit G. G.; dhe

6. Cadastral area no. 8110, property type TRUALL with property no. 3/455, with an area of ??248.1 m2, owned by citizen GG The property was acquired with legalization permit no. 1230170 dated 27.07.2018 which is a 4-storey residential building with ground floor area 98.2 m2, first floor area 107.3 m2, veranda area 19.4 m2, second floor 89.7m2, veranda area 41.6m2, third floor area 82.5m2 and veranda 48.8m2.

For the Administration and use of movable and immovable assets, the Seized and Confiscated Assets Administration Agency, under the Tirana Ministry of Interior, should be charged.
The judicial police officer should be charged with the execution of this decision.