BREAKING NEWS

"Meta like an octopus", explodes Frrok Cupi and issues a 'bomb' warning to the President: The gold issue will ...

"Meta like an octopus", explodes Frrok Cupi and issues a
x

Aktualitet

The mother denounces the disappearance of the 15-year-old girl / The police response is shocking: She will be in a nightclub or with some ...

The mother denounces the disappearance of the 15-year-old girl / The police

A woman from Fushë Kruja has expressed concern to the police after denouncing that the 15-year-old girl had been away from home for 9 days and the police had done nothing.

Adriana Pepmarku says that the reason she suspects the girl's departure is that her daughter would be re-educated for 20 days, due to inappropriate behavior. Adriana says that the girl was accompanied by a 24-year-old friend from Kruja, who often took her out of school.

"It has been 9 days since the girl left home, she is 15 years old. She has been in bad company, I wanted to take her to re-education, I did re-education papers because she often left home, disobedience, a lot of noise at home. There have been departures, he has left, he has stayed all night, he has come, he has left during the day, he has also left the class, it has become a problem at school. I used all the possibilities with psychologists, and in the end I managed to be re-educated.

Overall the relationship with him has been good, but has been incredibly aggressive, lately very aggressive. The day he left home, I was not at home, I was in Lezha because I was talking to someone to get a free divorce lawyer because my husband started the divorce and closed it. This suffers this part. When I came home the children also told me my mom that Klara has left, she ran away that night did not come at all. That night I waited until 3 p.m. At 04:00 I made a report to the police in Fushë-Krujë and I have no information.

I went every day, I was interested, nothing. On Friday I saw with my own eyes my daughter, accompanied by two other girls older than her. When it came time to interrogate her, the police did not accompany her to interrogate her, because I saw the girl in question with her, she even ran away, but they went and met her wherever she wanted. I have heard that he talked to Gerta on the phone many times, I am aware that he went and took her during the lesson, he removed her from the lesson. I did not approve of her friendship with him because she is older than my daughter, she is 15 years old, a 15-year-old has nothing to do with a 23-year-old.

Por ajo vazhdon të jetë me të. Mua më bën përshtypje fakti se policia thotë nuk mund të ndërhyjmë. Edhe dje kam pyetur dhe më kanë thënë nuk mund të ndërhyjmë sepse është minorene. Kur në fakt se është minorene dhe kam bërë kallëzim unë që jam mami i asaj, duhet të ndërhyjnë më tepër. Ata s’po më japin asnjë rrugëzgjidhje. Ku di unë tha se çfarë mund të bëhet me vajzën time, me shoqërinë e asaj vajze. E ku di unë se me kë të tjerë mund të shoqërohet. Duhet ta di se ku është? Çfarë bëjnë me të? Pse s’vjen në shtëpi? Unë kërkoj të bëhet çfarë është më e mira për të, asnjë gjë s’dua tjetër. Unë s’e paragjykoj për asnjë gjë. Vetëm të kthehet në shtëpi dhe të bëhet çfarë është më e mira për të”, thotë nëna e vajzës.

Mamaja e vajzës është interesuar në stacionin e Policisë së Fushë-Krujës. Punonjësi që e pret i thotë se të gjithë punonjësit janë nëpër qendrat e numërimit të votave. Madje punonjësi i policisë guxoi t’i thoshte nënës së vajzës se e bija mund të jetë duke punuar në lokale nate, duke u droguar apo prostituuar, e në gjuhën popullore kësaj i thonë “mjerë kujt i bie”.

Denoncimi në emisionin “Stop”: 

Punonjësi: Është shpallur në kërkim.

Nëna: Është shpallur në kërkim, por unë s’kam asnjë lajm tash 9 ditë.

Punonjësi: Janë të gjithë te Kzaz-ja.

Nëna: Po pse nuk ndërhyjnë, kur e dinë që është e shoqërume?

Punonjësi: Ka qëllu periudha e zgjedhjeve. Të gjitha forcat janë në qëndrat e Kzaz. Të qetësohet cikë puna, gjithë agjentët e krimeve atje i ke. Ata janë me tjetër vendim atje. Mbase lirohen mbas 1 dite, 2 ditësh.

Nëna: Po si të pres edhe dy ditë të tjera unë? U bënë 9 ditë sot, mo vlla. Është 15 vjece. Po të ishte vajza jote?

Punonjësi: Tani, goca mbase i ka hyrë një rruge, që nuk na pëlqen, një rruge të keqe. Se kot nuk ka ik nga shpia ajo. Mund të punojë në lokale nate, mund të drogohet. Mund të jetë edhe me një tutor, që e shfrytëzon.

Punonjësi: Ti mund të vish edhe një javë. Këto në gjuhën familjare i thonë “mjerë kujt i bien”… Pa mbaruar Kzaz-ja, vetëm në pastë ndonjë ngjarje kriminale të rëndë, i përkushtohemi. Ka shumë ngjarje, shumë dosje. Ai për një periudhë i ka pezulluar. Të mbarojë ajo, vazhdojmë pastaj. Që të vazhdojë puna normale. Jemi në gjëndje gatishmërie dhe gatishmërinë e kemi për zgjedhje.

Gazetarja e emisionit Stop ka shkuar për t’u interesuar në stacionin policor të Fushë-Krujës.

Gazetarja: Si kaluat? A ndodhet ndonjë inspektor këtu?

Punonjësi: Jo, janë të gjithë tek Kzaz-ja.

Gazetarja: Po në qoftë se unë dua të bëj një kallzim tani, kush ma merr kallzimin?

Punonjësi: Për cfarë kallzimi bëhet fjalë?

Gazetarja: Për cfarëdo lloj gjëje. që më ndodh.Kush më përgjigjet këtu? Nuk do më përgjigjesh?

Punonjësi: Nuk mund të përgjigjem për këtë pyetje, që po bën.

Gazetarja: Është pyetje shumë e thjeshtë. Nëse unë dua të bëj një kallëzim për një gjë, që më ndodh këtu në Fushë-Krujë, kush ma merr kallzimin? Zotëri me ju po flas! Do më kthesh një përgjigje?

Punonjësi: Nuk mundem me të kthy përgjigje.

Gazetarja: Më fal, je këtu për qytetarët. Kush do e marri kallëzimin, që s’qenka asnjë?

Gazetarja: Po ja unë kam një problem tani. Do ma zgjidhësh ti?

Gazetarja: Një vajzë, që po kërkohet. Kush do ta gjejë? Kush po e kërkon? Kush do më përgjigjet, se cfarë po bëhet?

Punonjësi: Me atë punë po merremi. Inspektorin, që po e kërkon ti, e ke në Thumanë. Inspektorin e zonës, që e kërkon zonja. Është në pritje të kryeministrit.

Gazetarja: Dhe cfarë përgjigje ju dha për rastin?

Punonjësi: Po punojnë për ta identifikuar vendodhjen e saj.

Gazetarja: 9 ditë akoma nuk është identifikuar, se ku ndodhet vajza?

Punonjësi: Po ti e di, se ca punësh kemi patur ne nja 5-6 ditë?

Gazetarja: Keni patur zgjedhjet dhe janë më të rëndësishme zgjedhjet, se një fëmijë kur të ikën, apo jo? Kur kthehen zotërinjtë?

Punonjësi: Ata kthehen, kur të mbarojë kryeministri.

Gazetarja: Edhe po punohet me rastin! Faleminderit!

Prej këtej, gazetarja e emisionit Stop iu drejtua Komisariatit të Krujës, ku u vu në dijeni se të gjitha forcat policore janë në qendrat e numërimit të votave.

Employee: I communicated with the hall. The hall communicated with the chief of the police station. "He told me explicitly, we are aware," he said. We have done all the actions, you are in pursuit. There are elections, because the counting process continues and all the forces are there.

At the insistence of the "Stop" journalist, the police set in motion and found the minor girl.

Area inspector: The girl is rehabilitated!

Journalist: Is he at home?

Area inspector: Yes! That day it was found. The officer did our actions.

Journalist: We had to come to do the actions. 10 days had passed and nothing had been done.

Area inspector: No moj, no! We have been looking for time.

The mother of the minor girl thanks our program for finding the daughter.

Mother: The girl was found! It's back. Thank you for your cooperation! It's very good. Thank you very much for your cooperation! 

Most read