BREAKING NEWS

January 21 is reopened, investigations against Berisha for the murder of Aleks Nika, Hekuran Deda and 6 injured, here is the shocking evidence of the police in the prosecution

January 21 is reopened, investigations against Berisha for the murder of Aleks
x

Lifestyle

January astrological forecast / Astrology Meri Shehu makes the ranking: Here are the two most favored signs

January astrological forecast / Astrology Meri Shehu makes the ranking: Here are

Astrology Meri Shehu has made the ranking of horoscope signs from the least fortunate to the most favored for the month of January.

12.Dashi

They will want to change their career, home, life, performances, they will start tomorrow with this trend, but they must be careful because not every change or conversation can be safe or can be sustainable for the future. They will be in the storm.

11.Twins

They will have backstage and violence related to work or hostility that they will want to clarify. Mid-January will not be quiet with strong confrontations and resentments. A home or business issue will come up for good during this period, but there are work, career, health issues that need to be looked at a little more carefully. The end of January will be romantic and very erotic

10.Luani

The concern will be seen by the end of January. Until then they have a lot of clarification to do. It's an important job clarification, they can change jobs this week, they can make a business trip, or a work man will come to work who will change the stability they had created and this change will not find them ready.

9.Fish

Summer will be very good for Pisces. Until May Pisces will not be very calm, this period with the New Moon slightly opens their goals, blocked psychology. They open a window, an opportunity, a new cooperation, but security in this is not guaranteed. At the end of January a long-term relationship ends or a very passionate relationship begins, but that is difficult to achieve concretely.

8. The archer

They will have a good change in economic matters and they will have a very good economy despite the confrontations they will have with work, they will have a lot of anxiety, debates, objections, antagonisms and they will not feel safe at least until the 23rd. I demanded a little calm and prudence in economic and labor matters. The end of January will be very erotic so there they will either gain great love or they may lose it. In economic matters they will either gain something very big or risk something very big.

7.Demi

Taurus has Mars in their sign that is not in a good position for Taurus, or Taurus does not welcome Mars because it is the planet of war. They feel like a person or a problem conditions them. Around the period 19-23 to be careful in their decision-making, with work, with various initiatives. Family and legal issues will be settled at the end of the month.

6. Scorpio

This new Moon seems to give it new plans, new opportunities and communication. Rely on the good changes they will make. Watch carefully as the other planets become less antagonistic and they should be careful if they have power or high positions from 19-23 they may have different problems. They will have a very important project economically and personally. Having a career light on the 28th can give it a weird glow, renewal and fame.

5.Ujori

Do kemi situata të paqëndrueshme dhe shpërthyese, por janë në kulmin e shpërthimit të projekteve të tyre. Tashmë do përplasen interesat e tyre çfarë duan ata dhe çfarë duan të tjerët. Duhet të kenë kujdes nga mosmarrëveshjet e familjarëve ose me njerëz të rëndësishëm. Do kenë një bashkëpunim shumë të rëndësishëm në fund të muajit që do i japë një mundësi të madhe.

4.Virgjëresha

Do shijoni jetën, do merrni pak me ndjenjat, me dashuritë, me gjëra pak më të lehta sesa puna, me miqësitë të sqaroni disa situata të paqarta kryesisht në jetën personale. Unë do ta quaja Janarin një muaj personal, por edhe të rishikoni disa çështje pune të cilët i jepet mundësia për t’i parë në mënyrë të mirë. Çështjet ekonomike do i shikoni më me përparësi, por edhe më me kujdes sepse mund të përfitoni, por edhe të humbisni. Do keni një takim shumë të rëndësishëm në fund të muajit Janar.

3.Gaforrja

Kanë filluar të çlirohen disi. Duke qenë se Gaforrja është shenjë uji dhe me një Hënë të Re, unë mendoj se do marrë një lloj fuqizimi, relaksimi ose do zgjedhë disa çështje praktike. Do ketë një mundësi për të rikuperuar disa problematika të çështjeve ekonomike të cilat do vazhdojnë gjatë Janarit.

2.Bricjapi

Sot është Hëna e Re në Bricjap. Bricjapët mund të marrin një energji pozitive në këtë periudhë në çështjet ekonomike dhe personale, por në fund të muajit Janar takimi i Aferdita me Plutonin do i sjellë një marrëdhënie shumë të zjarrtë, shumë pasionante por dhe shumë të rrezikshme, ose iniciativa të rrezikshme në çështjet ekonomike. Gjërat kryesore do i shohim më mirë gjatë fundit të Janarit.

1.Peshorja

Libra will get all the wonderful charm this year, but in January they have to deal more with family matters. They will also see support from family members, they just have to be careful, if they have any debate, quarrel or opposition from a close family member, they should not give much advantage to this debate because they can ruin a lot of work. They will be serious, they will be careful, maybe their charm colors will not unfold much during the middle of January, but at the end of January we will see an explosion like fireworks, of their talents, of opportunities and chances.