BREAKING NEWS

'I will kill my sister's husband and have sex in your presence', as the perpetrator of the cruel crime threatened the 35-year-old

'I will kill my sister's husband and have sex in your presence',
x
BREAKING NEWS

The world of football is 'shocked', Germany bids farewell to the World Cup in Qatar

The world of football is 'shocked', Germany bids farewell to the World
x
BREAKING NEWS

Vu?i? canceled his visit to Tirana, the diplomat reveals the behind-the-scenes of the unexpected decision

Vu?i? canceled his visit to Tirana, the diplomat reveals the behind-the-scenes
x
BREAKING NEWS

The DP primaries, Julian Deda reveals: This is the main reason why I decided to run

The DP primaries, Julian Deda reveals: This is the main reason why I decided to
x
BREAKING NEWS

The murder at 'Kodra e Diellit', the journalist reveals new details: the author went a few days ago to study the place where he was going to execute Briken Sanaj, he was also fined by the police, but...

The murder at 'Kodra e Diellit', the journalist reveals new details:
x
BREAKING NEWS

The Kremlin takes the drastic decision, 'imprisons' Putin's collaborators inside Russia, the strong reason is revealed

The Kremlin takes the drastic decision, 'imprisons' Putin's
x
BREAKING NEWS

"For the first time we have a communication..."/ The journalist divulges details from the meeting in Brussels between the deputies of Albania and those of the EP

"For the first time we have a communication..."/ The journalist
x
BREAKING NEWS

"Two bullets in the chest, one in the head", according to the autopsy of the pregnant woman who was killed by her husband before giving birth

"Two bullets in the chest, one in the head", according to the autopsy
x

Aktualitet

VIDEO is published/ The assassins were ambushed at the entrance of the Fushë-Kruja bridge, the 3D scheme of the murder of Brilant Martinaj is being built. What the security cameras filmed and what the investigators have spotted

VIDEO is published/ The assassins were ambushed at the entrance of the

The investigative show 'On target' has built the 3D scheme that shows the moment of the murder of Brilant Martinaj together with his two friends, Dikloen Vata and Besmir Hoxha. The event in question took place on July 17, while the target of the attack was Brilant Martinaj, the first cousin of Ervis Martinaj.

In the constructed footage, it is specified how the perpetrators ambushed the car where Martinaj was traveling, who were shot with 83 bullets and then the vehicle was set on fire.

According to the ongoing dynamics, built by the investigative group, the assassins are thought to have met their victims at the entrance to the Fushë-Kruja Bridge. Immediately, after they had left the bar 'Brazil', where they had parted with Jeton Lam.

Aty ku thuhet se makina e autorëve, ka qëndruar në pritje për afro 55 minuta. Një tjetër detaj, që përforcon bindjen e grupit hetues, se një grup i gjerë keqbërësish, ishin të angazhuar atë të diel, për të ditur lëvizjet e Martinaj dhe shokëve të tij. Por ndërsa grupi hetues, priste që me posedimin e këtyre pamjeve filmike të zbulonte edhe djallin që fshihet në detaje, duket se autorët kanë qenë shumë të kujdesshëm në lëvizjet e tyre.

Gjatë gjithë pritjes së tyre, ata kanë hapur vetëm një moment derën e automjetit ku qëndronin në pritje. Por, pa dalë asnjëherë nga aty. Çka nuk i ka dhënë asnjë mundësi grupit hetues të kryejë identifikimin e autorëve. Gjithçka tjetër, duket një film horror i xhiruar në rrugë. I denjë për ekzekutimet që mund të kryejnë vetëm kartelet e drogës në Meksikë. Sapo shquajnë për së largu, makinën me të cilën Brilant Martinaj dhe miqtë e tij udhëtonin, makina në pritje lëviz nga vendi ku qëndronte prej kohësh dhe i vihet në ndjekje, objektivit. Pas tyre, po në këtë moment, vihet në ndjekje edhe një tjetër makinë, e cila duket sikur transporton vrasësit.

Ekzekutimi duket të jetë barbar dhe i egër.

Makina me Martinaj dhe shokët e tij në brendësi shpërthen në flakë. I vetmi që mundi t’i shpëtojë fillimisht furisë së pandalur të plumbave, duket se është Dikler Vata, që qëndronte në pjesën e pasme të mjetit. Por edhe ky, duket se i shpëton përkohësisht plumbave të atentatorëve. Pasi në efektin e flakëve dhe tymit që kishte përfshirë ndërkohë automjetin, ai del nga aty, pa e ditur se atentatorët edhe pse në largim e sipër vazhdonin të shikonin nga automjeti i viktimave të tyre. Është ky momenti, kur sipas grupit hetues, ata rikthehen edhe njëherë në vendngjarje dhe ekzekutojnë Dikler Vatën, i cili po përpiqej të mbushej me frymë në anë të rrugës ku digjej automjeti me dy miqtë e tij.

According to the investigative group, immediately after the second car in the crime was found from the footage, they carried out their verification of who this vehicle belonged to. Based on the data provided, it turned out that this vehicle belonged to an immigrant living in Great Britain, who was stopped on the plane while traveling to England. But his strong alibi led the investigative team to quickly clear him of responsibility. As a person who had nothing to do with the event. In parallel with these actions, the police also found a burnt car after the incident. Wolksvagen Passat car with trunk, with rear license plate AA150OR, where two weapons were also found inside the vehicle.