BREAKING NEWS

Sad! Valentina Leskaj loses dear man from coronavirus: Today is a very difficult day for me

Sad! Valentina Leskaj loses dear man from coronavirus: Today is a very difficult
x

Aktualitet

The citizen is shocked when she learns the truth, here is what was hidden behind the girl who told her that she worked at SPAK

The citizen is shocked when she learns the truth, here is what was hidden behind

A lady denounced on the show 'Stop' the fraud by a girl named Ilda Kerkapi. In December, Kerkapi, based on a social acquaintance, offered the lady a job as a receptionist at the Tirana Prosecutor's Office. 

The search was introduced as Ilda Kraja and she told him that, through her acquaintances, she would secure her job, asking for 500 Euros for this honor. The complainant met with Kicap and gave him the money. Both women consumed a coffee and Ilda told the tricks, for the new job, which would start in January 2021.

"She approached me to offer me a job at the Tirana prosecutor's office as a receptionist in exchange for a monetary value of 500 Euros. I met her in a bar playing with her son. She told me, Ilda not Search as it really is, but Kraja. There are many well-known people in the Tirana Prosecutor's Office, while her father was also a prosecutor. I should have been hired on January 10, 2021. A day later I handed him the value he asked me in exchange for this job. He told me that he would wait for the money only one day and would pay it from his own because I do not know who he would give it to. I gave a lot to him. It was a very friendly meeting, it was not removed, it was not what it really is in reality. "He behaved like a perfect parent."

The complainant has recorded a part of the conversation with Search, where the latter asks for 500 Euros.

Ilda Kerkapi: The work is, if you have it in mind, below Commissariat No.3.

Whistleblower: What job is it?

Ilda Kerkapi: Down at the reception. At the moment when the lawyer, prosecutors come, we employees "check" with our card… There are officers there. There are 600 employees. There are officers, who leave meetings. There are prosecutors who leave meetings with these people who are under criminal prosecution, someone else will leave a lawsuit, will request a lawsuit-lawsuit. You have a phone, you also have a book ahead. The moment I come, you will take the identification tool, you will register me, so-and-so, you have the serial numbers, it came out at this hour. You have a button inside, with that you will open and close the door. You learn this part of the lesson yourself, because you are really very agile. It's not ordinary work, it's very beautiful work, you will believe it. You will meet new people and if you are a lady, you can climb the stairs slowly. I will teach you who to aim for there, that I myself am at the Serious Crimes Prosecution, I work with those of the SPAK. I will tell you these a little later. I will tell you who you will stand for and who you will aim for. If you really manage to make her a friend, as we drank this coffee together, who knows where we can drink it, we can drink it every day, because I come and audit, I come every day, you will thank me a hundred times in days. If you found any of these people, who are still even higher than us, you were managing to make them friends too, who knows where you might be. God before, we after Him, that we can never come before Him. For me to be inside, I'm telling you on the 10th. who knows where we can drink it, we can drink it every day, that because I come and audit, I come every day, you will thank me a hundred times a day. If you found any of these people, who are still even higher than us, you were managing to make them friends too, who knows where you might be. God before, we after Him, that we can never come before Him. For me to be inside, I'm telling you on the 10th. who knows where we can drink it, we can drink it every day, that because I come and audit, I come every day, you will thank me a hundred times a day. If you found any of these people, who are still even higher than us, you were managing to make them friends too, who knows where you might be. God before, we after Him, that we can never come before Him. For me to be inside, I'm telling you on the 10th.

Denoncuesja: Siguria për atë vend punë, sa është?

Ilda Kërkapi: Kur po të them një mijë për qind, e ke një mijë për qind të sigurtë. “Do kemi punë bashkë pastaj!”, si the dje? U shkriva fare! Ti nuk më njeh mua, do më njohësh avash-avash.

Ilda Kërkapi: 500 euro, siç të thashë.

Denoncuesja: Urdhëro! Numëroji.

Ilda Kërkapi: S’ka gjë, jo.

Denoncuesja: Po jo, ne jemi këtu.

Por zonja nuk u punësua kurrë dhe nuk i mori paratë mbrapsht. Denoncuesja, pasi kishte dhënë lekët, u fut në internet për të parë, se si mund të punësohej një person në prokurori. Aty njihet me disa informacione, se Ilda Kërkapi kishe mashtruar edhe persona të  tjerë, duke u prezantuar si mbesa e ish-kryeprokurorit Llalla.

“U futa në internet për të parë se si mund të aplikoje për një vend pune vakant te Prokuroria e Tiranës. Ndër të tjera që lexoja, mu shfaq edhe emri i Ilda Kërkapit, ku thuhej, se ishte mbesa e ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla. Kishte mashtruar shumë vetë, në këmbim të një vlere monetare. Duke parë, se çfarë shkruhej për zonjën në fjalë, ishte e kotë, që unë t’i drejtohesha organeve kompetente, pasi ato nuk kanë bërë asgjë me rastet e tjera, kështu që, edhe me mua nuk do bënin asgjë.”

Gjatë komunikimeve mes të dyjave janë bërë në WhatsApp Kërkapi i ka thënë se do t’ia kthejë 500 Euroshin dhe duke nxjerrë justifikime. Në disa raste, bisedat mes tyre kalojnë në ofendime dhe mallkime.

Gazetari i “Stop” bisedoi në telefon me Kërkapin.

Gazetari: Andrelin Prifti quhem unë, gazetar i emisionit investigativ “Stop”. Në redaksinë tonë ka mbërritur  një ankesë prej zonjës… Në këmbim të një vendi pune si recepsioniste në prokurori, ti i ke kërkuar asaj 500 euro. Sa e vërtetë është kjo?

Ilda Kërkapi: Këto muhabete nuk bëhen fare në telefon dhe nuk është fare e vërtetë.

Ilda Kërkapi: E para e punës, unë kam djalin sëmurë dhe nuk mund të flas dot tani. Nuk është fare e vërtetë!

Gazetari: Po mesazhet që unë kam lexuar dhe ti thua do të kthesh lekët? Unë kërkoj që ti, një orë e më parë, të bësh shlyerjen e 500 eurove, t’ia kthesh mbrapsht zonjës!

Ilda Kërkapi: Po, të dëgjova.

Gazetari: Duhet t’i kthesh patjetër, paratë, sepse e gjitha kjo do të të kthehet kundra teje! Nëse nuk e bën, ne si “Stop” do bëjmë kallëzimin në organet kompetente, dhe më pas kjo merr formë edhe më ligjore.

Gazetari: Kështu që, të lutem, ti do lidhesh vetë me zonjën, do t’i kthesh asaj 500 euro dhe jemi të gjithë të larë!

Ilda Kërkapi: Ëëë, po mirë, kur të nxjerr djalin unë dy ose tri ditë, do të të marr ty njëherë në telefon të parin. Në rregull?

Ilda Kërkapi: Po dua të takoj edhe ty unë personalisht!

Ilda Kërkapi: Po dua, patjetër!

Gazetari: Personalisht, nuk mundesh të më takosh, vetëm po të vish te Tv Klan, në “Stop”.

Ilda Kërkapi: Po atje do vij, ok!

Gazetari: Vetëm, të lutem, komuniko urgjent me zonjën…!

Ilda Kërkapi: Ke komunikuar ti, ktheji ti përgjigje!

Gazetari: Dëgjo Ilda! Ironitë  me mua nuk mund t’i bësh, sepse nuk të takon të flasësh kështu. Nëse ti ke mashtruar zonjën në fjalë dhe të tjerë persona, këtë nuk mund ta bësh dot me mua!

Ilda Kërkapi: Faleminderit, që më kontaktuat! Uuu!  Faleminderit, gjithë të mirat!

But Kerkapi did not return the money. The host of the show "Stop", Saimir Kodra said that a lawsuit will be filed against the fraudster.

"You have a lawsuit, but you will be held criminally liable for your actions. Even if you did not thank us your case will go to the end. "Let your history of scams with fukarenj be closed once and for all", he said.