BREAKING NEWS

How the injury happened in Tirana, the police give details about the incident

How the injury happened in Tirana, the police give details about the incident
x
BREAKING NEWS

Knife wounds in Tirana, the first details emerge

Knife wounds in Tirana, the first details emerge
x
BREAKING NEWS

Andi Bushati returns to Belind Kelliçi: With the last phrase you terrified me

Andi Bushati returns to Belind Kelliçi: With the last phrase you
x
BREAKING NEWS

Andi Bushati has two words for Kelliçi and tells him the "scenario" of the campaign: I find it a tempting measure, because in front of a powerful mediaticish candidate...

Andi Bushati has two words for Kelliçi and tells him the
x
BREAKING NEWS

"He killed him with a knife, he with a pistol", says the witness of the fight with two victims in Kavaja

"He killed him with a knife, he with a pistol", says the witness of
x
BREAKING NEWS

Shooting with two dead in Kavaja, the police release details about their identities: The victims had changed their names

Shooting with two dead in Kavaja, the police release details about their
x
BREAKING NEWS

They had physically clashed days ago, new details emerge from the shooting in Kavaja, where two people lost their lives

They had physically clashed days ago, new details emerge from the shooting in
x
BREAKING NEWS

Albania is shaken/ Two dead in Kavaja, one in Elbasan and one in Mat, what is happening in the country?

Albania is shaken/ Two dead in Kavaja, one in Elbasan and one in Mat, what is
x

Aktualitet

"Historical shame if it happens", lawyer Ngjela comes out with a strong reaction: Albin Kurti will not accept this insult to the Albanian nation

"Historical shame if it happens", lawyer Ngjela comes out with a

"The Community of Serbian Municipalities in Kosovo, if it really happens, will be a historical shame." This is what lawyer Ngjela says in his Facebook post. Njela further adds that he has met some Kosovo Albanians who hide it, but have "love" for the Serbs, but of course, they cannot be a majority in the Parliament of Kosovo.

Spartak Ngjela expresses his belief that Albin Kurti will not accept this insult to the Albanian nation, which is being acted on by the defeated in the war, which is seeking to recover from the lackeys of Serbia in Kosovo.

"Every Albanian of Kosovo and every Albanian of Albania should be proud that, after 200 years, they have defeated Serbia in war, the most cruel conqueror of Northern Albania, and in this war they took Dardania from Serbia", he added. the lawyer.

Full post:

The union of Serbian municipalities in Kosovo, if it really happens, will be a historical shame.

Those who seek it want, with their lackeys, to create social confusion in Kosovo...

I.

If the parliament of Kosovo will agree to form the Union of Serbian Municipalities, and if the government of Kosovo also has this formation, this shows that the Philo-Serbs rule in Kosovo.

What are philoserbs, old agents?

No, that's a ridiculous thought.

But then what are they?

They are the ones who were raped, robbed and mistreated by the Serbs.

History has shown us that, as a psychological rule, some of the individuals abused by foreign conquerors worship their conquerors. There are many individuals from former colonies who, after receiving the independence of their country, say that "we were much better off with the invader" than with the independence of their country.

Kjo është arsyeja që spikat në ish-kolonitë që kanë qenë të pushtuara për një kohë të gjatë.

Koha ka treguar se  viktimat me ngarkesë të caktuar frike, që e kanë vijuar për një kohë të gjatë jetën e tyre nën një sundim kolonial, shpesh adhurojnë keqbërësin kolonialist.

Na duhet të vëmë në dukje se, nëpër kolonitë, represioni i pushtuesit ka pas krijuar te vendasit frikën dhe heroikën, domethënë të tremburit dhe heronjtë.

Unë kam takuar disa shqiptarë të Kosovës që e fshehin, por kanë “dashuri” për serbët.

Sigurisht, këta nuk mund të jenë shumicë në Parlamentin e Kosovës.

Por, fakti që ky është fenomen i psikologjisë njerëzore, dhe që ka ndodhur kudo mes kolonive, do të kalojë. Por, kujdesi duhet të jetë që këta filoserbë të mos jenë ndër krerët e drejtimit të qeverisë së Kosovës.

Jam i sigurt që Albin Kurti nuk do ta pranojë këtë ofendim të kombit shqiptar, i cili po ndërmerret me kast nga i munduri në luftë, që po kërkon të rimarrë veten me lakenjtë e Serbisë në Kosovë.

II.

Çdo shqiptar i Kosovës dhe çdo shqiptar i Shqipërisë duhet të jetë krenar që, pas 200 vjetësh, e ka mundur në luftë Serbinë, pushtuesin më mizor të Shqipërisë së Veriut, dhe, në këtë luftë i kanë marrë Serbisë Dardaninë. Dhe që kjo luftë vijon në favor të shqiptarëve, edhe pse nuk është e dukshme.

Lufta e madhe e shqiptarizmit e zhvilluar në vitin 1999, ka qenë një epope historike për shqiptarët. Pushtimi serb i Shqipërisë së Veriut është dëmi më i madh që i është shkaktuar shqiptarëve si popull dhe historisë së Shqipërisë në funksion të kombit shqiptar.

But every Albanian should remember that 40 percent of Dardania and all of Chameria are still outside of Albania - namely: Janina, Thesprotia and Preveza.

And today it is clearly evident that, from Janina to Preveza, the level of the Albanian language has started and continues to rise, while the Chams displaced by the genocide are waiting to return to their lands, because for Albanian patriotism, but also for in the opinion of American politics, this great injustice against Albania will be fixed, to enter the right historical path and within the Albanian interest.

Time proved that Albania and Kosovo will win historical justice for the union in a single Albanian state called Albania, the six million Albanians today distributed in four different countries, in: Greece, Serbia, Montenegro and Macedonia North.