BREAKING NEWS

"Europe will have enough gas"/ The Russian "nightmare" ends, Von der Leyen gives the fantastic news

"Europe will have enough gas"/ The Russian "nightmare" ends,
x
BREAKING NEWS

Covid-19 is not over yet, the Ministry of Health reveals what is happening in the country

Covid-19 is not over yet, the Ministry of Health reveals what is happening in
x
BREAKING NEWS

It is known as "gunpowder power"! American experts give the warning, reveal Putin's plans for the Balkans

It is known as "gunpowder power"! American experts give the warning,
x
BREAKING NEWS

The Transparency Board changes the prices again, this is how much oil, gasoline and gas will be sold

The Transparency Board changes the prices again, this is how much oil, gasoline
x
BREAKING NEWS

Montenegrin media shock Albanian politics, Sali Berisha "Moscow's eye" in Tirana, this is who is the Russian oligarch who distributed money in Albania and cooperated with the head of "Foltore"

Montenegrin media shock Albanian politics, Sali Berisha "Moscow's
x
BREAKING NEWS

7 loyalists of Sali Berisha with spy files are expected to be excluded from politics, the head of "Foltore" starts threats against DP MPs who have announced the vote on the decommunization initiative

7 loyalists of Sali Berisha with spy files are expected to be excluded from
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim's message to Rama, states that Albanian institutions are weak and nothing is guaranteed, asks the government to choose which path it will follow, with the West or the East

Yuri Kim's message to Rama, states that Albanian institutions are weak and
x
BREAKING NEWS

On the brink of war, the "powder keg" is lit that can blow up Europe, Dodik wants to install in the Balkans the scheme that Vladimir Putin is using in Ukraine

On the brink of war, the "powder keg" is lit that can blow up Europe,
x

Aktualitet

Hanging on the rope of the well-known Albanian personality, his brother reveals the shocking facts and makes an urgent request to Edi Rama: This is the signature of death that Kristaq Rama put on him (DOCUMENT)

Hanging on the rope of the well-known Albanian personality, his brother reveals

Democratic Party Dega Kukës commemorated the poet of free speech Hafzi Nela on the 34th anniversary of his hanging by the communist regime.

Citizens and representatives of the DP placed wreaths at the anti-communist hero's monument. The poet's brother, Shukri Nela, asked Edi Rama on this anniversary to at least apologize for the signature his father put on Havzi Nela's hanging.

"At least apologize. He repeatedly said that I do not believe that my father signed for the hanging of Havzi Nela. Here is the signature. This is the firm of Kristaq Rama together with 6 others", said Havzi Nela's brother.

Hanging on the rope of the well-known Albanian personality, his brother reveals

The witness of Havzi Nela's hanging, Samedin ?erkezi, narrated how the event happened.

“Kur është varur Havzi Nela kam qenë këtu. Jam dëshmitar okular. Ai nuk vdiq, ndërroi jetë. Është ne zemrat tona dhe të gjeneratave që vijnë. Urrejtja për vdekjen e Havzi Nelës e tmerrojnë sigurimin e Enver Hoxhës i cili edhe sot ka urrejtje ndaj demokracisë, lirisë dhe së drejtës”, tha Çekrezi.

Hanging on the rope of the well-known Albanian personality, his brother reveals

Kryetari i PD Kukës Admir Sinamati në fjalën e mbajtur pas vendosjes së kurorave me lule para bustit u shpreh se 10 Gushti do të kujtohet si dita e Martirit të Demokracisë Havzi Nela.

Hanging on the rope of the well-known Albanian personality, his brother reveals

Hanging on the rope of the well-known Albanian personality, his brother reveals

“10 Gushti është një ditë solemne. Është ditë solemne se ka të bëjë me përkujtesën.
Ka të bëjë me nderimin për Martirin e Demokracisë Havzi Nela dhe Partia Demokratike do ta shohë 10 Gushtin gjithmonë si të tillë. 34 vjet ma parë regjimi obskurantist ndëshkoi me varje Havzi Nelën, Martirin tonë. Pikërisht në këtë vend ku jemi mbledhë të nderojmë Martirin. Me 22 prill të vitit 1967 në Shishtavec në mbledhjen e arsimtarëve të zonës u rebelua kundër reformave të Partisë – Shtet:
– Prishjen e kishave dhe xhamive
– Futjen në kooperativë
– Heqjen e veshjes së zones
Në fund po përmend fjalët e fundit të Havzi Nelës para litarit:
"I've been bad and that's how I'm going. I took my vices with me. I ask that my relatives are treated well, not taken for granted. I have nine hundred and ten lek and I ask that these be given to my relatives (mother)".