BREAKING NEWS

He killed his 19-year-old partner with two bullets, Qamil Taja appears before the prosecution, last minute details

He killed his 19-year-old partner with two bullets, Qamil Taja appears before
x
BREAKING NEWS

Strong accusations crack! He announced his candidacy in the primaries, and suddenly resigned from the Democratic Party

Strong accusations crack! He announced his candidacy in the primaries, and
x
BREAKING NEWS

From jealousy to drugs, the testimony of the Albanian who killed his 19-year-old girlfriend in Greece is clarified

From jealousy to drugs, the testimony of the Albanian who killed his 19-year-old
x
BREAKING NEWS

Reported crime? He killed his 19-year-old girlfriend, what the Albanian wrote on social networks amid his suffering

Reported crime? He killed his 19-year-old girlfriend, what the Albanian wrote on
x
BREAKING NEWS

The primaries for the May 14 race! Berisha 'resigns' from 4 municipalities, the last details from the 'Reestablishment' process

The primaries for the May 14 race! Berisha 'resigns' from 4
x
BREAKING NEWS

COVID in Albania, the Ministry of Health reveals the daily balance

COVID in Albania, the Ministry of Health reveals the daily balance
x
BREAKING NEWS

The EU is coming to Tirana on Tuesday, the agreements that are expected to be signed are revealed

The EU is coming to Tirana on Tuesday, the agreements that are expected to be
x
BREAKING NEWS

The board does not find "calmness", changes the price of oil again less than 24 hours after the previous day's change

The board does not find "calmness", changes the price of oil again
x

Bota

The world is on alert, Putin paves the way for the use of nuclear weapons, officially announces the annexation of 4 independent regions of Ukraine, the US warns of catastrophic consequences

The world is on alert, Putin paves the way for the use of nuclear weapons,

Russian President Vladimir Putin has officially announced yesterday the annexation of 4 independent regions of Ukraine with fake referendums and has strongly attacked the West. Indirect threats, including the use of nuclear weapons, to defend annexed territories, Putin emphasized during his speech at yesterday's Kremlin celebration. "I want the Kiev authorities and their real bosses in the West to listen to me: the people in Donetsk, Luhansk, Kherson and Zaporizhia become our citizens. Forever!" said the Russian president. "Russia will never betray the people of the four regions," Putin continued. "We will defend our land with all the forces and means at our disposal, we will do everything to ensure the safe life of our people. This is the great liberating mission of our people," the Russian president added. He also stated that the United States created "punishment" by using nuclear weapons against Japan at the end of World War II, in a speech full of hostility toward the West. "The United States is the only country in the world to have used nuclear weapons twice, destroying the Japanese cities of Hiroshima and Nagasaki. By the way, they set a precedent," he said, also recalling that the U.S., along with the British, "turned Dresden, Hamburg, Cologne, and many other German cities into ruins during World War II." destroying the Japanese cities of Hiroshima and Nagasaki. By the way, they set a precedent," he said, also recalling that the U.S., along with the British, "turned Dresden, Hamburg, Cologne, and many other German cities into ruins during World War II." destroying the Japanese cities of Hiroshima and Nagasaki. By the way, they set a precedent," he said, also recalling that the U.S., along with the British, "turned Dresden, Hamburg, Cologne, and many other German cities into ruins during World War II."

Putin paves the way for nuclear weapons

With the annexation of 4 independent regions of Ukraine, Vladimir Putin has opened the way for the use of nuclear weapons. If Kiev attacks these countries, the Russian doctrine is automatically activated, where Putin will justify the use of these weapons as a threat to Russian territories. It is the scariest hypothesis. Despite the referendum in the occupied territories, the Ukrainians continue to attack the areas annexed by Russia. At that moment we are witnessing a new escalation, which could culminate in a nuclear conflict. Putin will press the red button, first to demonstrate his intentions. Judging by Joe Biden's statements, the United States and NATO may retaliate with the second strike. And so on, until a point of no return. Diplomacy must do everything to avoid such a scenario.

USA warns Russia

Pasi Putin kërcënoi sërish me armë bërthamore, Shtetet e Bashkuara e paralajmëruan Rusinë se përdorimi i tyre në Ukrainë do të sillte pasoja katastrofike. Presidenti rus Vladimir Putin ka kërcënuar se do t’i mbrojë territoret e reja “me të gjitha mjetet e disponueshme”, duke i alarmuar kështu zyrtarët në Perëndim. Zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, Ned Price, tha këtë javë se nëse Rusia përdor armë bërthamore kundër Ukrainës, pasojat do të ishin të ashpra dhe katastrofike. “Ua kemi shprehur publikisht dhe privatisht rusëve, se pasojat do të ishin reale, dhe do të ishin të jashtëzakonshme”, tha zoti Price. Ai u pyet nëse këto pasoja të ashpra do të vlenin edhe nëse Rusia do të përdorte një armë të vogël bërthamore në Ukrainë. “Përdorimi i armëve bërthamore në këtë konflikt do të shoqërohej nga këto pasoja”, tha zoti Price. Të enjten, Senatori demokrat Richard Blumenthal dhe Senatori republikan Lindsey Graham paraqitën një projekt-ligj që parashikon ndërprerjen e marrëdhënieve me çdo vend që njeh aneksimin e paligjshëm të katër rajoneve të Ukrainës. Senatori Graham foli edhe për kërcënimet bërthamore të Presidentit rus Putin. “Përdorimi i armëve bërthamore nga Rusia në Ukrainë do të ishte një sulm ndaj vetë NATO-s. Radiacioni nuk do të kufizohej vetëm brenda Ukrainës. Rrezatimi do të prekte pjesë të Evropës që janë nën flamurin e NATO-s. Pra, nëse ajo ditë vjen, dhe shpresoj dhe lutem që të mos vijë, kjo duhet të konsiderohet nga e gjithë NATO-ja, nga Shtetet e Bashkuara, si një sulm i Rusisë ndaj vetë NATO-s”, tha Senatori Graham.