BREAKING NEWS

"Concerned about Russian funding in the Balkans", the American senator: Albania must decide for itself

"Concerned about Russian funding in the Balkans", the American
x
BREAKING NEWS

"Europe will have enough gas"/ The Russian "nightmare" ends, Von der Leyen gives the fantastic news

"Europe will have enough gas"/ The Russian "nightmare" ends,
x
BREAKING NEWS

Covid-19 is not over yet, the Ministry of Health reveals what is happening in the country

Covid-19 is not over yet, the Ministry of Health reveals what is happening in
x
BREAKING NEWS

It is known as "gunpowder power"! American experts give the warning, reveal Putin's plans for the Balkans

It is known as "gunpowder power"! American experts give the warning,
x
BREAKING NEWS

The Transparency Board changes the prices again, this is how much oil, gasoline and gas will be sold

The Transparency Board changes the prices again, this is how much oil, gasoline
x
BREAKING NEWS

Montenegrin media shock Albanian politics, Sali Berisha "Moscow's eye" in Tirana, this is who is the Russian oligarch who distributed money in Albania and cooperated with the head of "Foltore"

Montenegrin media shock Albanian politics, Sali Berisha "Moscow's
x
BREAKING NEWS

7 loyalists of Sali Berisha with spy files are expected to be excluded from politics, the head of "Foltore" starts threats against DP MPs who have announced the vote on the decommunization initiative

7 loyalists of Sali Berisha with spy files are expected to be excluded from
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim's message to Rama, states that Albanian institutions are weak and nothing is guaranteed, asks the government to choose which path it will follow, with the West or the East

Yuri Kim's message to Rama, states that Albanian institutions are weak and
x

Bota

Tensions escalate! "Attempt to "destabilize" the world with the visit of the speaker of the American chamber/ After the latest explosion, Putin immediately reacts with a strong message: Washington uses cannon fodder...

Tensions escalate! "Attempt to "destabilize" the world with the

After inviting the Agency to carry out an inspection, blaming the raids on Volodymyr Zelensky's army, today a Federation diplomat, as quoted by the Guardian, explained that no mission should pass through Kiev because it is too dangerous.

"We do not need atomic bombs to achieve our goals in Ukraine," said the Russian military leader.

A new fire, similar to the one just a week ago, caused by a raid in Kiev, broke out at a Russian military base in Crimea, also causing a series of explosions. This was announced by the Russian Ministry of Defense, which, like 7 days ago, did not specify the causes of the flames that spread in a temporary ammunition warehouse in the northern district of Dzhankoy. According to reports from Moscow, two civilians were injured.

A few hours after the news, Vladimir Putin reacted immediately, the latter sent a strong message to Washington. First, while Russian military leaders are keen to point out that Moscow does not need to use nuclear weapons to achieve its goals in Ukraine, the Kremlin chief says the United States "wants to prolong the conflict" by using Ukraine as "Ball food", as well as attempts to "destabilize" the world with the visit of the speaker of the American house, Nancy Pelosi, to Taiwan.

Madje shkon deri aty sa të ftohen palët që të “rikthejnë respektin për të drejtën ndërkombëtare”, për të forcuar pozicionet e OKB-së dhe platformave të tjera të dialogut. Një deklaratë që bie ndesh me vendimet e tij për dosjen e Ukrainës, duke qenë se një pushtim ushtarak në territorin e një shteti sovran është një nga shkeljet më të rënda të së drejtës ndërkombëtare.

Ndërkohë Rusia po vendos kushte për vizitën e inspektorëve të Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike (Aiea) në termocentralin bërthamor të Zaporizhzhisë, i cili është bombarduar ditët e fundit. Pasi ftoi Agjencinë për të kryer një inspektim, duke i vënë fajin për bastisjet ushtrisë së Volodimir Zelenskit, sot një diplomat i Federatës, i cituar nga Guardian, shpjegoi se asnjë mision nuk duhet të kalojë nëpër Kiev, sepse është shumë i rrezikshëm. Kombet e Bashkuara, nga ana e tyre, megjithatë, bëjnë të ditur se kanë kapacitetin logjistik dhe të sigurisë për të ofruar ndihmë për një vizitë nga inspektorët.

Bombardimet ruse në Donbass vazhdojnë dhe dje një civil mbeti i vrarë dhe dy të tjerë u plagosën në Donetsk, këtë e bëri të ditur në Telegram kreu i administratës ushtarake rajonale, Pavlo Kyrylenko.

"On August 15, the Russians killed a civilian in the Donetsk region, in Kostiantynivka. In total, 734 civilians have been killed in the region and 1,905 have been injured since the beginning of the Russian occupation," he wrote, adding that two wounded were reported yesterday. Last night, Russian forces bombed two neighborhoods in the Dnipropetrovsk region.