BREAKING NEWS

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja, here is what he says about Nuredin Dumanin

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja,
x
BREAKING NEWS

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan Hoxha reveals details from the SPAK operation: Crime bosses with a large budget, have informants within the system in the police and ...

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan
x
BREAKING NEWS

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may not be seen again after Duman's arrest

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin Dumani the day he was injured: We do not have to keep it a secret

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin
x
BREAKING NEWS

"There was a woman and two small children in the room", Dumani confesses the failed robbery in Talo Çela's house: We went for 500 thousand euros but we only got ...

"There was a woman and two small children in the room", Dumani
x
BREAKING NEWS

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook the criminal world: This is just a starting point

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook
x
BREAKING NEWS

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)
x
BREAKING NEWS

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code name of the operation that destroyed eight criminal groups

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code
x

Bota

The White House is preparing for possible Russian actions in Ukraine

The White House is preparing for possible Russian actions in Ukraine

Washington has put 8,500 troops on standby for possible deployment to Europe and will evacuate some embassy staff from Ukraine as tensions between Russia and NATO countries escalate over the continued mobilization of troops by Russian President Vladimir Putin. near the Ukrainian border. VOA White House Correspondent Anita Powell reports from Washington.

Tensions are rising along Ukraine's barbaric border as Russia deploys more troops in combat positions.

On Monday, Russian President Vladimir Putin ordered the deployment of military vehicles to Belarus' southern border for joint exercises next month, just 75 kilometers from the Ukrainian capital.

The Biden administration is ready to respond along with its NATO partners, says press secretary Jen Psaki.

"We can not read President Putin's mind, but we are seeing the preparations that Russia is making at the border. We have been very clear and the president has been direct that military action by Russia can happen at any moment, at any time. He said this last week. We have been in talks and discussions with the countries of the east wing ", said the press secretary Jen Psaki.

US reactions include putting 8,500 US troops on standby for possible deployment to other NATO countries and evacuating some US embassy staff in Kiev.

President Joe Biden has not spoken on the issue for several days, not answering questions on the subject Monday.

Just yesterday, he had a phone call with Europe's top leaders, the EU and NATO, in which the parties stressed their desire for a diplomatic solution and discussed "their preparations to impose major consequences and heavy costs". for Russia to take such action as well as to strengthen security on NATO's eastern flank. "

Meanwhile, Ukrainian forces are preparing for an invasion by questioning the diplomatic process between the United States and Russia.

“Është gabim kur dy vende (Rusia dhe SHBA) diskutojnë të ardhmen e një vendi tjetër. Edhe ne duhet të jemi pjesë e bisedimeve”, thotë ushtari ukrainas Volodymyr.

Vëzhguesit thonë se Rusia po përpiqet të negociojë të ardhmen e Ukrainës pa përfshirë Ukrainën, e cila nuk ka qenë e pranishme në shumë prej bisedimeve të nivelit të lartë.

Por analistët nuk mendojnë se konflikti është i pashmangshëm, pjesërisht për shkak të përpjekjeve diplomatike të udhëhequra kryesisht nga Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken.

“Ky është ende një konfrontim që nuk ka kaluar në konflikt të hapur. Mendoj se ekziston ende mundësia për të shmangur konfliktin, pavarësisht se sa e largët mund të duket ndonjëherë kjo mundësi. Fakti është se ne ende po flasim për të”, thotë Andrew Lohsen me Qendrën për Studime Strategjike dhe Ndërkombëtare.

Homologu rus i Blinkenit tha javën e kaluar se Moska nuk priste përparim nga raundi i fundit i bisedimeve, por donte një përgjigje me shkrim ndaj propozimeve të saj, të cilat përfshinin kërkesën që NATO-ja të reduktonte një pjesë të pranisë së saj në Evropën Lindore dhe të ndalonte hyrjen e Ukrainës në aleancën e sigurisë.

Disa analistë thonë se Putini po bën një lojë afatgjatë.

"Putin is a fan of judo. And in judo, he rarely wins with a shot, and many times he wins by accumulating points. There are no knockouts. He did not win. But he put NATO to the test. And NATO showed great oscillation and division. Whenever he does or says something, the American president rushes to respond, or to call or plan a summit. And there are many other points he has accumulated in this way. "And there is no doubt that he is winning," said Leon Aron of the American Enterprise Institute.

Meanwhile, on the Russia-Ukraine border, the war seems to be imminent./voa