BREAKING NEWS

The Transparency Board convenes, the price of oil and gasoline is reduced

The Transparency Board convenes, the price of oil and gasoline is reduced
x
BREAKING NEWS

The Prime Minister of Spain boycotts the EU Summit in Tirana, the main reason is revealed, it is suspected that the well-known businessman...

The Prime Minister of Spain boycotts the EU Summit in Tirana, the main reason is
x
BREAKING NEWS

"Let's dance Rugova's dance"/ Borrell films the performance, here's what Vucic does (PHOTO)

"Let's dance Rugova's dance"/ Borrell films the performance,
x
BREAKING NEWS

When will Albania join the EU? Michel gives hope: One should not wait for the end

When will Albania join the EU? Michel gives hope: One should not wait for the
x
BREAKING NEWS

Violence against Berisha, the immediate reaction of the OSCE: Avoid speculations and...

Violence against Berisha, the immediate reaction of the OSCE: Avoid speculations
x
BREAKING NEWS

"85 million euro budget support"/ Von der Leyen gives the good news for Albania

"85 million euro budget support"/ Von der Leyen gives the good news
x
BREAKING NEWS

Why was Tirana chosen for the Summit? The EC President reveals the reason

Why was Tirana chosen for the Summit? The EC President reveals the reason
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha was attacked in the protest, foreign media echo the attack on the DP leader

Sali Berisha was attacked in the protest, foreign media echo the attack on the
x

Gossip

7000 cars, golden plane, 2 million square meter palace and Harem with 100 women! The life of the richest Sultan in the world

7000 cars, golden plane, 2 million square meter palace and Harem with 100 women!

Besides all these amazing things, the sultan is said to have a harem. Rumor has it that the sultan of Brunei together with his brother had his own harem in the palace, where he organized debauched parties, and the media spoke of them as "constant collaborators in hedonism". Geoffrey, the Sultan's brother, had a yacht and two smaller ships named "Bradavica 1" and "Bradavica 2".

Former Miss California and America Shanon Marketi? 1997, revealed that she was a sex slave in court, where she first came to work in promotion and marketing for a salary of 3 thousand dollars a day. It all ended with the fact that she was actually in Geoffrey's service day and night, and she discovered that she had been subjected to humiliating treatment and imprisoned in the Sultan's palace for 32 days. Shannon also tried to sue the sultan and the prince in a US court, but this ended up granting the brothers immunity from prosecution as they are heads of state. The court documents also state that Marketiqi testified that there were 30-100 women in the sultan's harem besides her.

Jillian Loren also wrote the book "My Life in the Harem", where she revealed the truth about her stay in Brunei. She arrived there when she was only 18 years old, and was at the disposal of Prince Geoffrey with about 40 other girls. She said that after a year and after sleeping with her more than a hundred times, he simply "gifted" her to the Sultan who insisted that she please him only orally.

7000 cars, golden plane, 2 million square meter palace and Harem with 100 women!

Sulltani kishte tre gra, e para prej të cilave ishte e afërmja e tij e ngushtë, e cila punonte si stjuardesë dhe prezantuese televizive. Ai ka gjithsej 12 fëmijë dhe stilin e jetës së tij luksoze ua ka përcjellë djemve të tij , të cilët nuk mbesin pas babait në asgjë. Për shembull, Princi Abdul Malika , djali i tij i tretë i lindur, u martua në vitin 2015 dhe “Forbes” e përshkroi këtë martesë si “dasma mbretërore që mundi të gjitha dasmat mbretërore”. Ajo zgjati një javë, dhe në ceremoninë kryesore, të porsamartuarit ishin stolisur me kostume të pazakonta të zbukuruara me bizhuteri, ndërsa nusja në vend të luleve mbante një buqetë me bizhuteri dhe metale të çmuara. Dasma e tij zgjati 7 ditë. Një nga djemtë e Sulltanit, Princit Abdul Matina i pëlqen të ‘lahet’ në lluks dhe ta tregojë atë publikisht. Ai konsiderohet si një sensacion i vërtetë në Instagram me më shumë se një milion njerëz që e ndjekin, dhe ai është i lumtur të ndajë detaje të udhëtimeve të shtrenjta dhe të ngarkojë foto nga jahte, avionë privatë ose duke luajtur polo.

While Prince Azim, the second son of the Sultan, is known for throwing extravagant parties with famous guests, including Pamela Anderson, Janet Jackson and Mariah Carey.