BREAKING NEWS

The murder of the two Bilali brothers in Shkodër, "Appeal" sentences Arsen Stojku to 25 years in prison, the author is a friend of the Lice, this is how the event happened

The murder of the two Bilali brothers in Shkodër, "Appeal"
x
BREAKING NEWS

Unbelievable but true! The police arrive with an 'ultimatum' in the apartment of the most wanted man in Durrës, but are 'surprised' by what they find in his father's house

Unbelievable but true! The police arrive with an 'ultimatum' in the
x
BREAKING NEWS

The well-known German media breaks the scandal that is shaking Belgrade: This is how President Vu?i? collaborated with Israeli hackers to eliminate the opposition leader from politics

The well-known German media breaks the scandal that is shaking Belgrade: This is
x
BREAKING NEWS

The alarm sirens go off in Ukraine: the largest nuclear power plant in Europe is at risk of exploding, this is how the "Fukushima" disaster can be repeated

The alarm sirens go off in Ukraine: the largest nuclear power plant in Europe is
x
BREAKING NEWS

The head of Wagner raises the alarm: Ukraine, more powerful than ever, is preparing for three "deadly" attacks against Russia, here is the secret plan to take Crimea

The head of Wagner raises the alarm: Ukraine, more powerful than ever, is
x
BREAKING NEWS

Everything goes through Washington, the USA is too strong even for Xi Jinping, this is how the secret plans of Russia and China for a big war will be disrupted by the Americans

Everything goes through Washington, the USA is too strong even for Xi Jinping,
x
BREAKING NEWS

Today SP officially announces the candidacies for the local race, the surprise of the 'chess stones' that Rama will play in the May 14 elections is revealed

Today SP officially announces the candidacies for the local race, the surprise
x
BREAKING NEWS

Get to know the weather forecast for this weekend, meteorologist Lajda Porja shows when the drastic turn is coming: These are the dates that will have...

Get to know the weather forecast for this weekend, meteorologist Lajda Porja
x

Gossip

What is happening? The story of Luiz and Kiara makes Flori Mumajesi nostalgic, the last photo stirs up an entire audience

What is happening? The story of Luiz and Kiara makes Flori Mumajesi nostalgic,

The well-known singer, Flori Mumajesi is undoubtedly one of the best and most successful songwriters in our country. Over the years, he has created songs that continue to remain in people's memory, from the most rhythmic ones to soulful ballads.

What is happening? The story of Luiz and Kiara makes Flori Mumajesi nostalgic, What is happening? The story of Luiz and Kiara makes Flori Mumajesi nostalgic, 

Ka kaluar pothuajse 1 muaj që nga momenti kur Flori dhe moderatorja e njohur, Liberta Spahiu me anë të postimeve të tyre në Instagram, na lanë të kuptojmë se janë në një lidhje dashurie, gjë e cila u përfol në të gjitha portalet. Ama vetëm pak më parë me anë të postimit të fundit në Instastory, Flori duket se sapo plasi ‘bombën’ e rradhës në rrjet. Këngëtari ka postuar një video, ku ka bashkuar tentativën e puthjes mes dy banorëve shumë të përfolur të “BBV2”, Luizit dhe Kiarës me një nga puthjet më të famshme të tij në skenë me këngëtaren e njohur, Soni Malaj, disa vite më parë. Puthja ka ndodhur pas performancës së bashkëpunimit të tyre muzikor mjaft të suksesshëm, “Fluturimi 3470” në vitin 2007, gjithashtu kujtojmë se Flori dhe Soni Malaj kanë pasur një histori dashurie në atë kohë.

 

Most read