BREAKING NEWS

"Zelensky is like Hitler", Dmitry Medvedev comes up with the scary theory, this is how the senior Russian official is preparing the ground to take the place of Vladimir Putin

"Zelensky is like Hitler", Dmitry Medvedev comes up with the scary
x
BREAKING NEWS

The tragic event in Shkodër/ New details come to light, here's who shot the 12-year-old with a firearm

The tragic event in Shkodër/ New details come to light, here's who
x
BREAKING NEWS

Serious/ The 12-year-old is killed in pairs in Shkodër, the first suspicions

Serious/ The 12-year-old is killed in pairs in Shkodër, the first
x
BREAKING NEWS

The actor and his wife fell from the 6th floor of the building in New-York/ New details are revealed, the investigations: There are some signs in the apartment

The actor and his wife fell from the 6th floor of the building in New-York/ New
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela drops the 'bomb', discovers what is keeping Berisha and Meta awake and shows the hard blow they will receive soon: Wait and see...

Spartak Ngjela drops the 'bomb', discovers what is keeping Berisha and
x
BREAKING NEWS

"We are in a battle with this government", Berisha makes a strong statement: A trawler owner smuggles oil, often meets with Rama

"We are in a battle with this government", Berisha makes a strong
x
BREAKING NEWS

The new academic year / University of Tirana gives the important announcement, this is when the high school starts (Document)

The new academic year / University of Tirana gives the important announcement,
x
BREAKING NEWS

Sad/ The well-known Albanian artist passes away

Sad/ The well-known Albanian artist passes away
x

Gossip

Big party at Eni Vasili's house/ The journalist shares the sweet photos: We became...

Big party at Eni Vasili's house/ The journalist shares the sweet photos: We

The well-known journalist, Eni Vasili, celebrated the first anniversary of her twin daughters with a big ceremony. The journalist gave birth to the little girls on July 6 of last year, radically changing her life.

Today, she has published a sweet photo, where she is seen with the girls in her arms while writing: "We became 1".

Big party at Eni Vasili's house/ The journalist shares the sweet photos: We

Disa muaj më parë, duke folur për jetën si një nënë e re. Vasili tha se e priti shtatzëninë si surprizën më të bukur, por me vetëdije të plotë për lumturinë dhe preokupimin që sjell ngjizja dhe krijimi. Duke u ndalur te momenti kur zbuloi gjininë e tyre, ajo tha:

“Nuk do të kisha ndryshuar asgjë nga skenari që universi kish përgatitur për mua. Nikol është një bebe solare, që qesh me të gjithë dhe duket se do të fitojë zemrën e gjithkujt, ndërsa Sofia duket sikur e pretendon këtë vëmendje pa pasur nevojë ta fitojë.

Big party at Eni Vasili's house/ The journalist shares the sweet photos: We

Është shumë dëfryese të mundohesh të kuptosh trajtat e karakterit të tyre mes gugatjeve, ndërrimit të pelenave dhe zhurmës së rraketakeve në shtëpi. Këta pesë muaj kanë kaluar mes preokupimit dhe lumturisë, duke u përqendruar me shumë te vajzat, sesa te njëri-tjetri.

Big party at Eni Vasili's house/ The journalist shares the sweet photos: We

What I see is that Armand is a passionate father and I am a mother in constant worry. Did they drink enough, did they sleep enough, how do they react, how much do they coo and other things like that," said Eni.

Big party at Eni Vasili's house/ The journalist shares the sweet photos: We

Most read