BREAKING NEWS

"We will put the bomb wherever you are" / The General Director of Prisons is threatened with life, the Tirana Prosecutor's Office is immediately set in motion, the heavy SMS is revealed

"We will put the bomb wherever you are" / The General Director of
x

Gossip

Lost parents in a short time, sister and brother get the surprise they never expected from Ermal Mamaqi and Amarda Toska

Lost parents in a short time, sister and brother get the surprise they never

The program "I want to make you happy" brought to our screens tonight one of the most touching stories. This was the story of Anita and Ilir, sister and brother, whom life had faced in the face of many great difficulties. Their cousin, Albina, came to the program studio to tell the sad story of the two young men.

The ordeal of suffering for Ilir and Anita had started a few years ago when their father was diagnosed with a tumor. Due to his illness, the father was forced to quit his job and to bring in income and support the family, the young mother had started sewing shoes.

To earn as much money as possible, Anita and Iliri had helped their mother to sew as many shoes as possible, but despite their work, the income was not enough.

As if these problems were not enough, a few months ago their mother had not felt well and had needed to undergo surgery. Unfortunately my mother's illness had worsened and she had passed away. Ilir and Anita's father could not cope with this great pain and had lost the desire to live. Within a very short time, Anita and Iliri had lost their father and were left alone.

In the studio, Albina confessed that her two cousins ??had changed a lot after the loss of their parents and that she wanted to change their lives a little by making them happy through the program "I want to make you happy". "Anita and Ilir I want you to know that I love you very much. I want to ask you to come back as soon as you were before, despite the great pain you have. Know that we will always stand by you and become as strong as possible. ”, - was Albina's message for Anita and Ilir.

Nga ana tjetër, Iliri dhe Anita rrëfyen të përlotur se për ta ka qenë tepër e vështirë humbja e dy prindërve dhe se jeta e tyre ka ndryshuar totalisht. Programi “Dua të të bëj të lumtur” kishte menduar disa surpriza për dy të rinjtë duke i sjellë idhujt e tyre, Ermal Mamaqin dhe Amarda Toskën të cilët iu drejtuan me këto fjalë: “Prania e prindërve është e pazëvëndesueshme, por ju duhet të bëheni të fortë që të përballoni të ardhmen. E shkuara juaj, vuajtjet dhe pengesat që po hasni do ju bëjnë më të fortë. Në jetën tonë do të kemi gjithmonë sfida, por duhet të luftoni sa më shumë, jo vetëm për veten, por edhe për prindërit.”

Ermal Mamaqi dhe Amarda Toska i ftuan të rinjtë në një udhëtim me familjen e tyre për disa ditë dhe i ofruan mundësinë që për 1 vit të plotë, Iliri dhe Anita të bëhen pjesë e trajnimit për t’u bërë të sukseshëm.

Në fund programi “Dua të të bëj të lumtur” në bashkëpunim me fondacionin humanitar “Golden Eagle” i ofruan mundësinë Ilirit dhe Anitës që të punojnë një vit të tërë me pagesë në redaksinë e programit.