BREAKING NEWS

The Covid-19 pandemic, the latest announcement from the Ministry of Health: Here's what's happening in Albania

The Covid-19 pandemic, the latest announcement from the Ministry of Health:
x
BREAKING NEWS

Britain is "opening its doors"! Liz Truss also makes the Albanians happy, the new immigration plan is revealed

Britain is "opening its doors"! Liz Truss also makes the Albanians
x
BREAKING NEWS

After Deizi Arapi's accusations, the deputy of the Democratic Party reacts

After Deizi Arapi's accusations, the deputy of the Democratic Party reacts
x
BREAKING NEWS

Meta reveals the conversation with Yuri Kim about Berisha 'non grata': Here's what I told the ambassador

Meta reveals the conversation with Yuri Kim about Berisha 'non grata':
x
BREAKING NEWS

The meeting with Ambassador Kim, Meta revealed the details: We had a very open conversation about...

The meeting with Ambassador Kim, Meta revealed the details: We had a very open
x
BREAKING NEWS

They burned his car for the second time/ The shocking testimony of the 'gangster' from Bilishti, Deizi Arapi, is revealed: The state should protect me, they will find me in some channel, this is who I had conflicts with

They burned his car for the second time/ The shocking testimony of the
x
BREAKING NEWS

NAME/ A fight broke out in Dhërmi, the 46-year-old injured the young man with a knife, the first suspicions

NAME/ A fight broke out in Dhërmi, the 46-year-old injured the young man
x
BREAKING NEWS

What is happening? The Tirana police land in the premises of the capital, 3 people are arrested, it is suspected that...

What is happening? The Tirana police land in the premises of the capital, 3
x

Gossip

"I killed my mother"/ He hit his mother in the back of the head to death and conspired to execute the prime minister, the well-known actor is sentenced to life imprisonment

"I killed my mother"/ He hit his mother in the back of the head to

Actor Ryan Grantham has been sentenced to life in prison after pleading guilty to murdering his mother, Barbara Waite, in 2020.

The 24-year-old, who played Jeffery Augustine in the teen drama Riverdale, was sentenced on Wednesday.

He pleaded guilty to second-degree murder. Prosecutors said he also plotted to kill Canadian Prime Minister Justin Trudeau.

Grantham admitted to shooting his mother in the back of the head while she was playing the piano at their home, north of Vancouver.

"I killed my mother"/ He hit his mother in the back of the head to

"I killed my mother"

In a video on his camera after the murder, the Canadian actor filmed his mother's body saying: "I shot her in the back of the head."

Pasi piu birrë dhe tymos marihuanë për orë të tëra pas vrasjes, ai mbushi një makinë me tre armë, municione dhe 12 koktej molotov që i kishte bërë vetë, si edhe udhëzime për në rezidencën Rideau Cottage të Trudeau.

Ai udhëtoi afërsisht 200 kilometra në lindje deri në qytetin Hope, përpara se të kthehej dhe të shkonte në një stacion policie në Vankuver, ku i tha një oficeri: “Unë vrava nënën time”.

Grantham gjithashtu kishte konsideruar kryerjen e një akti masiv dhune në urën Lions Gate të Vankuverit ose në Universitetin Simon Fraser, ku ai kishte qenë student, rrugës përpara se të dorëzohej.

Grantham ka qenë në paraburgim për dy vjet e gjysmë, thanë zyrtarët e zbatimit të ligjit në Vankuver për Deadline, dhe ka marrë pjesë në një program të shëndetit mendor që nga arrestimi i tij.

During the trial, lawyers argued that he had struggled with anxiety and clinical depression and had expressed a desire to kill himself and harm others in the months before his mother's murder.

He will not be eligible for parole for the first 14 years of his life sentence.