BREAKING NEWS

"Avoid movements at night", the snowfall starts, the police appeal to drivers

"Avoid movements at night", the snowfall starts, the police appeal to
x
BREAKING NEWS

The "McGonigal" case/ The PD MP explodes in irony: Rama looks a lot like Lady Gaga! He is a circus man, he makes mistakes because...

The "McGonigal" case/ The PD MP explodes in irony: Rama looks a lot
x
BREAKING NEWS

"Rama is a coward and a coward...", DP MP: The Prime Minister is irresponsible to keep the post

"Rama is a coward and a coward...", DP MP: The Prime Minister is
x
BREAKING NEWS

"The Assembly is controlled by Rama", the former president: The blame is not placed only on the opposition, who are divided, but also...

"The Assembly is controlled by Rama", the former president: The blame
x
BREAKING NEWS

What is happening in Albania? The Ministry of Health issues an important announcement for citizens

What is happening in Albania? The Ministry of Health issues an important
x
BREAKING NEWS

The "McGonigal" case / Bamir Topi comes out with the accusations against the prime minister: Rama sees the institutions as pieces of paper

The "McGonigal" case / Bamir Topi comes out with the accusations
x
BREAKING NEWS

"They asked for 10 million euros to remove them from the blacklist", Milaim Zeka comes out with the surprising statement: Faik Ymeri blackmailed businessmen on behalf of McGonigal

"They asked for 10 million euros to remove them from the blacklist",
x
BREAKING NEWS

The Transparency Board changes the price of fuel, this is how much diesel and gasoline will be sold for

The Transparency Board changes the price of fuel, this is how much diesel and
x

Gossip

The separation and reunion made a lot of noise! "I felt like I was going to die"/ The famous singer reflects on the divorce from her partner: It was painful!

The separation and reunion made a lot of noise! "I felt like I was going to

Jennifer Lopez has confessed that her breakup with Ben Affleck 20 years ago was so painful that she thought she was going to die.

In an interview, the singer talked about her latest album "This Is Me...Now", inspired by Affleck. This album is a follow-up to the 2002 album "This Is Me...Then".

"20 years ago, I fell in love with the love of my life, " Lopez explained. " Now, the most amazing, incredible thing has happened... the reason we're here is because I want to capture this moment in time, because it's even better than the first time."

Affleck and Lopez got married (twice!) over the summer after rekindling their relationship. The actors reunited after calling off their engagement in 2004.

“Ishte kaq e dhimbshme kur u ndamë. Pasi anuluam dasmën 20 vjet më parë, ishte thyerja më e madhe e zemrës sime. Sinqerisht u ndjeva sikur do të vdisja,” kujton aktorja.

Më pas shtoi: “Më dërgoi në një spirale për 18 vitet e ardhshme, ku thjesht nuk mund ta bëja siç duhet. Nuk munda ta bëja siç duhet. Por tani, 20 vjet më vonë, ka një fund të lumtur.”

JLo tha se kur ajo dhe Affleck u bashkuan, ai i kërkoi që të mos performonte këngët që kishin të bënin me të në This Is Me…Then.

“Unë thashë: “Ke të drejtë. Ishte e dhimbshme”. Ishte një pjesë e imja në atë kohë që më duhej ta lija për të vazhduar dhe për të mbijetuar. Ishte një taktikë mbijetese, sigurisht”, kujton Lopez.

” This Is Me…Then me të vërtetë fliste për një moment kur rashë në dashuri me dashurinë e jetës sime. Gjithçka është në procesverbal. As që e kuptoja se çfarë po ndodhte dhe çfarë po bëja”, tregoi ajo. “Çdo këngë e vetme që kemi shkruar, unë kam shkruar ‘I dashur Ben’, ishte një moment kaq i veçantë në kohë për ta kapur.”

Lopez tha se shkrimet në media rreth marrëdhënies së tyre i shkatërroi ata.

“Pjesë e asaj që na shkatërroi ishte energjia e jashtme që po na vinte. Dhe ne e donim njëri-tjetrin, ishte e vështirë,” tha ajo, duke vënë në dukje se ata duhej “të vazhdonin veçmas”.

Lopez la të kuptohet se This Is Me…Noë do të shfaqë tekste të ngjashme si paraardhësi i tij.

"It is the moment when I reunited with the love of my life and we decided that we would be together forever. The whole message of the album is that this love exists. This is a true love. Now think about what the message of the album is if you're wondering if, like me at times, you've lost hope, almost given up, don't. Because true love exists and some things last forever and that's true," JLo emphasized.

The separation and reunion made a lot of noise! "I felt like I was going to