BREAKING NEWS

He shot the child in the eye with a pistol, the images of the fight that brought two victims to Kavaja emerge

He shot the child in the eye with a pistol, the images of the fight that brought
x
BREAKING NEWS

Is Alibeaj harming the Democratic Party? The analyst comments on the situation before the elections: Berisha has the upper hand, but he comes out lost because...

Is Alibeaj harming the Democratic Party? The analyst comments on the situation
x
BREAKING NEWS

The well-known analyst shows the "coup" with which he can take the stamp and logo of the DP from Alibeaj: This is who is Berisha's savior

The well-known analyst shows the "coup" with which he can take the
x
BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu makes a strong statement: This is why Berisha will leave the party

Kreshnik Spahiu makes a strong statement: This is why Berisha will leave the
x
BREAKING NEWS

Journalist Hoxha predicts what will happen to the DP candidate, Roland Bejko

Journalist Hoxha predicts what will happen to the DP candidate, Roland Bejko
x
BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu shows the strong reason: This is why candidates leave Alibeaj

Kreshnik Spahiu shows the strong reason: This is why candidates leave Alibeaj
x
BREAKING NEWS

The race for Tirana on May 14, the analyst reveals the secrets of Këlliç's campaign

The race for Tirana on May 14, the analyst reveals the secrets of
x
BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu speaks with names: These two powerful politicians will join a party after May 14

Kreshnik Spahiu speaks with names: These two powerful politicians will join a
x

Gossip

From love to money, get to know the Horoscope prediction

From love to money, get to know the Horoscope prediction

Aries

The Moon is opposite and creates a little love disturbance. As far as work is concerned, it would be better to take a break to de-stress. I'll be better next week. You really need a break.

Taurus

Love is going better on Sunday and you have a really promising weekend ahead. You are full of energy at work. Channel them well to achieve great things.

Gemini

The moon becomes active again and makes emotions even stronger than before. Don't get too tired at work and try to surround yourself with positive people. Only in this way can you achieve significant results and demonstrate what you are made of.

The crab

The moon is dissonant and this weekend it would be better to avoid controversy. New proposals come to work that promise well. Try not to stop even if you are tired. Only with dedication and sacrifice can great things be achieved.

Leo

You are facing some minor love difficulties, but you will soon be able to recover. The news comes to work but the decisions are in your hands. Calmly weigh the pros and cons before accepting any proposal.

Virgo

If you are in love come forward, now is the time to act. At work you are making a big journey that will take you far. It's pointless to stay anchored in the past, move on if someone has made you suffer and be open to new knowledge.

Libra

Ka ardhur koha të hidheni dhe të përfshiheni në dashuri. Në punë është një kohë e mirë për të përfunduar disa projekte të papërfunduara. Rikthejeni jetën tuaj të punës dhe tregoni se nga çfarë jeni krijuar.

Akrepi

Të dielen kujdes nga polemikat në dashuri dhe nëse jeni beqarë, shikoni përreth. Në punë ka paqartësi por tashmë e dini se cilën rrugë doni të ndiqni.

Shigjetari

Ka pasur ditë të vështira në dashuri ndaj tani shijoni qetësinë tuaj të merituar. Në punë mos u shqetësoni, mbani gjërat nën kontroll dhe do e shihni që gjithçka do shkojë mirë.

Bricjapi

Kjo është një ditë shumë e bukur për dashurinë. Nga ana tjetër në punë duhet të keni durim dhe ta lini kohën të kalojë. Kujdes nga shpenzimet. Kohët e fundit keni pasur të tepërta dhe tani gjella po qan, mundohuni t’i kufizoni.

Ujori

The moon is a bit strange, so beware of love discussions. Keep calm and be diplomatic if you don't want to fight with your partner even over small issues. At work, do not put too many irons in the fire, and if you want, go back to the game.

Pisces

A beautiful day to enjoy the emotions of love. At work you are still waiting for changes. Soon come solutions to the discussions of the last days, as well as new contracts and opportunities to change your life once and for all.