BREAKING NEWS

Spartak Braho slightly measures Meta: What the president is doing has not happened in any country in the world

Spartak Braho slightly measures Meta: What the president is doing has not
x

Gossip

For some good news, and for other disappointments, here is how the astrology Meri Gjini predicts the month of March: This is the most favored sign ...

For some good news, and for other disappointments, here is how the astrology

In an interview on the show "Sunbeam" astrologer Meri Gjini made the prediction of the stars for the month of March.

She said that it is expected to be a good month, which will bring us changes even in perception but especially in the expectations we have and especially in the need we all have to move. This month the signs of fire and air seem to be the most favored but also the signs of earth and water will find plenty of opportunities to succeed.

Horoscope prediction for 12 signs:

Aries- It will be a sign that he will soon have the opportunity to enjoy this beginning of 2021 in terms of practical, economic and professional movements, new initiatives. While in the first part there is little difficulty it will be more emotional and this makes it a little difficult to express exactly the thoughts, the emotions. While will have to show caution with these cooling temperature changes until the 20th.

Taurus- In the discussion will be very persistent about their thoughts and opinions. On the other hand those who face some will endure the pressure some will not. Those who will endure it are on their side while those who do not endure it is time to change.

Gemini- Mars will make the period in this sign very intrusive. They have three years trying to have a second source, have a second job and it becomes tangible despite it will be a burden. In fact it is noisy, it is loaded, it is physically tiring but they will enjoy it a lot because they will have more opportunities to be outdoors than before. The care of the month is only not to overestimate any, the more rational in evaluating the people who will encounter this month or and with those who will work, overestimation brings only disappointment.

Crab- It is eros and love that will dominate the colors of March. While what may make it a little difficult is very little care or what they have to finish or solve with the first and second physics issues they will need to be a little more cool in anything that might happen on the premises Theirs. So, they tend to have surprises or to change or fear that the structures will not change me. So there is an uncertainty in what is happening around the workplace but to be sure that things will continue in the most form possible right.

Luanët- Paqartësia dhe dilemat në fakt, është e sgiurtë që ajo që duan është shtimi I ritmit të punës. Ajo që duan është përmirësimi I mënyrës se si funksion pjesa profesionale e tyre por edhe karriera. Disa mund të marrin shkëlqimin maksimal disa mund të ndjehen që përmriësimi është i vogël akoma.

Virgjëresha- Do të jetë e privilegjuara e muajit përsa i përket vlerësimit që do të marr  dhe mënyrën se si do e shohin. Pra kanë një tendencë shumë të fortë që vetja e tyre qoftë e parë në sytë e tyre, qoftë e para dhe nga sytë e botës do të ketë një pamje shumë të mirë, një vlerësim shumë të drejtë dhe një gjykim më shumë pozitiv si për kohën, si për momentin, që do të thotë ose do të vlerësohen maksmalisht nga njerëzit përsa i përket  asaj që përfaqësojnë, jo vetëm pamja. Pra, deri në datën 19 do të merremi dhe me pjesën që të gjejmë kohë për veten dhe të clodhemi  dhe nga data 19, 20 të marrim shportë të madhe e të fillojmë të ndërtojmë.

Peshorja- Nuk ka më vend për t’u marr me pjesën emocionale. Duhet të dali prioritet pjesa e projektimit profesional dhe disa mund të kenë  edhe përgjegjësira të mira dhe vlerësime të drejta përsa i përket karrierës së tyre, mbas datës 19-20. Do të kenë mundësi të gjykohen shumë më drejtë për atë cfarë përfaqësojnë  profesionalisht. Karriera është prioritet, disa do të buzëqeshin, gjatë 10 ditëshit të parë do të buzëqeshin konketisht, duke nisur nga data 20 dhe në vazhdimësi ndërkohë që pjesa tjetër do të duhet të merret shumë shumë pak dhe me zgjerimin e imazhit të tyre. Ti bëjnë marketing vetes. Pjesa e parë e muajit është shumë e mirë që të arrijnë maksimunin e tyre.

Akrepat- Familja është kryefjala e muajit, dashuria, njerëzit që bashkëpunojnë kjo do të jetë ngjyrosja por edhe e përditshmja nuk është se ka axhenda dicka shumë të rëndësishme në përjashtim të këmbimit ekonomik që duhet të jetë prioritet në pjesën e parë të muajit, deri nga data 19 nëse kanë për të përmbyllur detyrime  ekonomike si për të marrë, si për të dhënë, do të ishte mirë që ti vendosnin prioritet deri nga data 20.

Shigjetari- Nevoja për lëzivje, për ndryshim është shumë e madhe, nuk ka rëndësi se cfarë ndryshimi qoftë looku, arredimi I shtëpisë dicka do të bëjnë do të merren me ndryshime të vogla apo të mëdhaja. Disa nga shigjetarët dhe do të lëvizin, dhe do të udhëtojnë megjithatë do të kenë një shije të lëvizjes të udhëtimit për marsin e këtij viti Optimizëm edhe për xhepin e tyre.

Bricjapët- Duhet të jetë I kujdeshëm me tonacionet, megjithatë Bricjapi ka një periudhë të  paktën 20 ditëshin e parë shumë të mirë, për të treguar dominancën, për të treguar pushtetin, për të treguar edhe pjesën e hierarkisë që zotëron në pjesën e punës. Ndërsa përsa i përket produktivitetit ka mundësira dhe për produkt final, por njëkohësisht edhe për atë produktin e bukur për t’I vendosur pak ngjyrë. Do të merren me gjëra që kanë të bëjnë me largimin  e vetes nga impenjimet dhe detyrimet e të përditshmes.

Ujori- Ky muaj sjell lehtësimin e pjesës ekonomike. Nga ana tjetër do të nxjerrin një tendencë shumë të fortë për të larguar mërzitjen që kanë kaluar, të harxhojë lekë, për argëtim, jo për gjëra që I rezistojnë kohës. Gjeni forma me më pak shpenzime për t’u gëzuar.

Pisces- Those who deal with creativity have a very creative, very productive period while in terms of skin issues there is a form of optimism but I do not know how they will manage it. so on the one hand optimism is present but on the other hand rationality attracts the opposite. Overall the moves for change will be good.

Most read