BREAKING NEWS

Fatos Klosi: Meta is following Berisha's game due to bargaining, they have nothing to lose and they want the leader of the opposition, after December 11 there is a risk of a clash

Fatos Klosi: Meta is following Berisha's game due to bargaining, they have
x
BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu publishes the photo of Lulzim Basha and makes the unexpected comment: In the cemetery with ...

Kreshnik Spahiu publishes the photo of Lulzim Basha and makes the unexpected
x
BREAKING NEWS

Fatos Tarifa detonates the "bomb": Ilir Meta introduced corruption, 40 percent of the budget went to his pocket, he transported the money in bags

Fatos Tarifa detonates the "bomb": Ilir Meta introduced corruption, 40
x
BREAKING NEWS

Prime Minister Rama congratulates November 29 and publishes video with fantastic views from the completion of the giant project: It will become an important connecting corridor East-West

Prime Minister Rama congratulates November 29 and publishes video with fantastic
x
BREAKING NEWS

Who is the Deputy Prime Minister who came out on the wiretapping of Rezart Taçi? Brace explodes in revolt and "throws the ball" to Arben Ahmetaj: I provide the full document and on that date I was only an MP

Who is the Deputy Prime Minister who came out on the wiretapping of Rezart
x

Gossip

“Skuthe! Shut up! ”/ The quarrel between Paloma and Sheila Haxhiraj degrades badly: Skemaxhie, filmmaking is not our job! You sell yourself for ... (FULL DEBATE)

“Skuthe! Shut up! ”/ The quarrel between Paloma and Sheila Haxhiraj

Paloma and Sheila Haxhiraj had a heated debate last night on 'Big Brother Vip', which degraded into serious insults.

According to the singer, Paloma went to eavesdrop on him while talking to Sam and Beniada in the room.

Afterwards, she asked Sheila some questions, but without knowing well the topic of discussion and what was said between the girls. This has irritated Haxhiraj, who called the journalist "filmaxhie", "skemaxhie" and described him as a person who sells himself for five followers.

The debate escalated when the singer told Paloma that the only thing she knows how to do after quarrels is to swear, especially her daughter. This statement caused Paloma to raise her voice to tell Sheila that she and no one else can talk about her little one.

Excerpts from the conversation:

Sheila Haxhiraj: You do not have to ask me questions in a conversation that you are not involved my goc and sit behind the door listening, you were not present at all. I was talking to others.

Paloma: I want to hear from you.

Sheila Haxhiraj: You see what you do, because I was present there.

Paloma: Why did you include Sam and not Beniada?

Sheila Haxhiraj: Because it was a situation between me and her. Normal to hear that you were behind the door.

Paloma: There will be a door behind me.

Sheila Haxhiraj: Be quiet now that you are used to it, say about each other's heads.

Paloma: You see your skuthlliqet.

Sheila Haxhiraj: What do I have to say in my heart.

Paloma: Keep contracting, take and position.

Sheila Haxhiraj: At least I am not a schematician, filmmaker like your job. That sells itself for five follow there.

Paloma: You sell my soul that you are desperate for that job. Congratulations, I have them all.

Sheila Haxhiraj: Remember that idiot people understand you.

Paloma: Who are you?

Sheila Haxhiraj: What I am here, I turn the answer in my eyes.

Paloma: Zysh Sheila!

Sheila Haxhiraj: I am Zysh, I am not a skuthe!

Paloma: Beware of insults, because I am not offending you.

Sheila Haxhiraj: And don't tell me that.

Paloma: It's hard for you to bet!

Sheila Haxhiraj: Shame on you for taking your daughter to be stupid and squeamish.

Paloma: Është pjella ime në fund të ditës.

Sheila Haxhiraj: E ke gjënë më të shenjtë!

Paloma: Ik tregoji fytyrën tate publikut se kush je në të vërtet. Skenariste e frikshme je!

Sheila Haxhiraj: Mos më çaj kokën!

Paloma: Turp të të vijë! E para dhe e fundit herë që të dëgjoj të flasësh për fëmijën tim!

Sheila Haxhiraj: E ke përmendur vetë!

Paloma: Se ça nxjerr unë nga goja është e drejta ime. Ti mbylle gojën! Është territori im, jo i yti. Se çfarë përmend e zë be është e drejta ime. Ti qepe gojën! Mbylle gojën! Për fëmijën time s’të lejoj ty e askënd tjetër.

Sheila Haxhiraj: Për fëmijën dhe familjen tënde kam respekt!

S’kam nevojë të ngelet respekti te ty. Për fëmijën tim mbyll gojën. E kam zënë unë, jam unë e përgjegjshme. Ça ke, e ke ballë për ballë me mua. Kur s’të pëlqen pyetja ime, thuaj s’dua të ma bësh ti.

Sheila Haxhiraj: Po flas për gjërat që ti thua. Fëmija yt ta ka fal Zoti dhe nuk të kam përmendur kurrë ty dhe askënd. Ti e ke përmendur vetë. Në këtë shtëpi unë përmend fjalët që ke thënë ti dhe çdo njeri.

Paloma: I categorically do not allow you with my child. I represent my own character. You did not come to define my character.

Sheila Haxhiraj: You did not come to define my character either. You offend yourself with the behaviors you do, you do not offend me, you are far away, I have not left to offend you.

After this conflict, Paloma went to stay alone in the bedroom, where she also burst into tears.

Most read