BREAKING NEWS

New cases fall significantly / Ministry of Health publishes COVID balance sheet, here is what has happened in the last 24 hours

New cases fall significantly / Ministry of Health publishes COVID balance sheet,
x

Gossip

"You are accused of immorality, they keep you with money" / The journalist leaves nothing unsaid, Xhensila Pere explodes: Shame on you! I am immoral, you are ... (REPLICATIONS)

"You are accused of immorality, they keep you with money" / The

Model Xhensila Pere, invited to the show 'EXPULS', fell prey to a provocation by the show's journalist.

The interview went well, but to some extent… A question asked by the journalist badly irritated the guest. The debate turned into personal insults, sometimes asking for the interview to be interrupted, and sometimes not. But what happened?

Ronaldo Sharka: Gensila Pere, let's talk a little about a topic that is often discussed in the media! You are often accused of going to Dubai, of keeping money, such news are often opened! So in some form, for immorality!

Gensila Pere: I do not mean to say that it looks ugly, and you just said it?

Ronaldo Sharka: I did not say it in the language they said!

Gensila Pere: I do not believe that there is a big difference, what language you use as you say it!

Ronaldo Sharka: Always referring to public questions!

Gensila Pere: I'm annoyed that you are asking such questions at first, because I did not think you would touch our friendship a little to go beyond the question. I did not think it would surpass it, so in terms of public opinion, they are a bit outdated. Anyone can enter the public opinion. Apparently you got up a little bad today!

Ronaldo Sharka: You are being misunderstood!

Gensila Pere: I am not being misunderstood, because you just called me immoral! So where is the misunderstanding here?

Ronaldo Sharka: I have asked this question in other interviews, and always referring to public comments.

Xhensila Pere: Then your interview did not start from the comments of the public, what the world says. This seems excessive to me! I did not expect it from you! If I explain it, anyone can enter the comments, someone can be included who does not have the opportunity to have you as a girl! Secondly, since you entered the part of public opinion, the whole public must understand that beyond these girls, with these saddles and chests, there is a little head, there is also a brain, which puts them to work! A little while ago I told you that I will experiment in other areas, I am a girl who does not need to be invested by anyone, but I work alone and I am capable enough to fulfill all my desires, without having to I have someone by my side. Otherwise, I would have left millions of characters busy.

Ronaldo Sharka: You are on fire in vain dear! This is not an accusation at all.

Gensila Pere: No isn't it? You call me immoral, what do you call this?

Ronaldo Sharka: Do you read the comments? If we are going to stop the show, we start from the beginning.

Gensila Pere: No joooo, no need! The cuts with me do not exist, Ronaldo please! And even, if you dare to expect even one word from my interview, then yes I will get another connotation this interview!

Ronaldo Sharka: No pressure, because we did not come for pressure!

Xhensila Pere: Ok we leave, we agree! We stand by the comments of the public, Ronaldo Sharka. In public opinion, it is said that you are gay! Is this true?

Ronaldo Sharka: Now, to respond to someone Gensila Pere, that the show is degrading and if we can wait!

Gensila: They call me immoral, they call you gay! Then let's discuss these two terms.

Ronaldo Sharka: Nëse një person qe ke përballë ka folur për bullizmin, ti je e para qe nuk duhet t’a bësh këtë pyetje, dhe mbi të gjitha në 2021 nuk diskutohet seksualiteti! Dhe jo nuk jam, jam straight! Ti nuk je gazetare, dhe nuk mund të vish në emisionin tim dhe të bëjmë gjyq!  Nëse ty të djeg komenti…

Xhensila Pere: Nuk më djeg asnjë gjë, sa që jam e aftë që të vi të jap të gjitha të dhënat e mia personale, të gjitha se çfarë pune bëj!  Dhe ti, i di shumë mirë dhe prandaj t’u kundërpërgjia! Dheeeeee, intervista nuk ndalohet! Do kalojmë pak caqet! Kjo intervistë do qëndrojë kështu.

Ronaldo Sharka: I bie që më kërcënon mua ose televizionin!

Xhensila Pere: Këtu është fjala imë dhe unë mbaj përgjëgjësi, qëndruam tek opinioni publik, më quajte imorale dhe nuk e di ku qëndron imoraliteti! Vi këtu, ti pa pikëm e turpit më thua që ty të thonë imorale, me duket pak… ke kaluar pak caqet, si të miqesia dhe gazetarisë! Jeni shumë të shkathët për t’i drejtuar pyetjen dikujt, sapo t’ a ktheva, u lëndove. Ashtu lëndohem dhe unë. E di pse? Sepse nuk e prisja nga ty.

Ronaldo Sharka: Ramë dakord që intervista do jetë pa filtra?

Xhensila Pere:  Pa filtra t’a bëra. Ti po më akuzon.  Edhe ty të quajnë gay.

Ronaldo Sharka: Është vogëlsi, që kundërpërgjigjesh me këtë, dhe të të vijë turp Xhensila Pere!

Xhensila Pere: Nuk ka pse t’më vijë turp.Vazhdoje!

Ronaldo Sharka: Të të vijë turp!

Xhensila Pere: Nuk më vjen turp fare, këto fjalët të të vijë turp…

Ronaldo Sharka: Kushedi ça paske pirë para se të vijë këtu!

In the end, Xhensila fled in revolt in front of the camera!