BREAKING NEWS

Yuri Kim gives the ULTIMATUM for Albanian politics: This should not happen in the elections of April 25, prevent ... (Full message)

Yuri Kim gives the ULTIMATUM for Albanian politics: This should not happen in
x

Gossip

"Uff aman that I lost 5 kilograms", the well-known moderator of 'Top Channel' reveals her exciting project

"Uff aman that I lost 5 kilograms", the well-known moderator of

The well-known moderator of 'Top Channel, Fjoralba Ponari, revealed yesterday the surprise that she had kept secret for a long time.

The charming moderator will appear on screen with a show entirely dedicated to children, which will be directed entirely by Fjoralba. "Tell me a wish" is the title of the show which, as we understood from the published video, will give strong emotions.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fjoralba Ponari (@fjoralba.ponari)

Ndërkohe pas publikimit të promos, moderatorja ka zbuluar disa detaje të veçanta për emisionin. Ajo ka treguar se transmetimi i tij do të nisë në janar 2021 dhe na ka siguruar se të gjithë do të derdhim lot nga emocionet. Fjoralba është shprehur se dhe vetë e ka përjetuar shumë këtë emision gjatë xhirimeve dhe se ka kuptuar disa të vërteta të hidhura.

“Uff aman se kam rënë 5 kilogramë që kur kam filluar xhirimet. Sa më shumë i largoheshim qendrës së kryeqytetit, aq më të thjeshta, të pafajshme e që të thyenin zemrën ishin dëshirat”, shprehet moderatorja.

"Uff aman that I lost 5 kilograms", the well-known moderator of

Ajo ka treguar se ky program do të jetë ndryshe nga të tjerët, sepse mbi të gjitha është shumë real.

“Ka shumë ndryshime që mundeni t’i dëshmoni dhe ju vetë me të filluar transmetimin, por do veçoja mbi të gjitha që është i vërtetë”, ka thënë Fjoralba për ndjekësit.

"Uff aman that I lost 5 kilograms", the well-known moderator of

Meanwhile, we remind that Fjoralba has been part of the screen of "Top Channel" for years, where he has been entrusted with some of the most important shows such as "The Voice", "Procesi sportiv", "Ora e Tiranës" and "E diell".

Most read