BREAKING NEWS

About to break out "World War III", Sweden and Finland prepare for conflict with Russia

About to break out "World War III", Sweden and Finland prepare for
x
BREAKING NEWS

Name/ The storm brought down the socks tent in Saranda, the 22-year-old died in the hospital

Name/ The storm brought down the socks tent in Saranda, the 22-year-old died in
x
BREAKING NEWS

Tirana is 'burning' from high temperatures, while in Saranda the rain is making its name, vacationers run away

Tirana is 'burning' from high temperatures, while in Saranda the rain
x
BREAKING NEWS

He was killed with a bullet in the head/ New details are revealed, here's who the decomposed body belonged to on Malin e Gramozi (Name)

He was killed with a bullet in the head/ New details are revealed, here's
x
BREAKING NEWS

The Dutch Prime Minister surprises with the statement: We almost got physical with Rama in Sofia, Albania has problems with...

The Dutch Prime Minister surprises with the statement: We almost got physical
x
BREAKING NEWS

The gun "fires" in Shkodër, the first details are disclosed

The gun "fires" in Shkodër, the first details are disclosed
x
BREAKING NEWS

Journalists' protest starts in front of the Prime Minister's Office

Journalists' protest starts in front of the Prime Minister's Office
x
BREAKING NEWS

Joint conference with Rama, the Prime Minister of the Netherlands: We strongly support Albania for the opening of negotiations, but the problem is that...

Joint conference with Rama, the Prime Minister of the Netherlands: We strongly
x

Lifestyle

Get ready for big changes! Crucial weeks in business… Here's what the stars have in store for you according to astrologer Jorgo Pulla

Get ready for big changes! Crucial weeks in business… Here's what

Astrologer Jorgo Pulla in an interview for the show "Sunbeam" has made the weekly horoscope forecast (from May 23 to May 29) where according to him will have huge impacts in the field of business.

"Crucial week in the field of business. During this week, two signs, Aries and Pisces, will have a positive impact. While more careful should be shown the sign of Taurus, Scorpio and Aquarius. These signs will remind you of the mistakes of the past and you should be careful in solving problems. "For all the signs they will have good chances in the field of travel," he said.

Prediction of stars for each sign:

Aries- Positive impact of the first and third week of birth, in the economic-financial field. The more careful the second week births will be, the secret issues will come to light. Career field will be quite positive, it seems that the sign of Aries was born for career economic stabilization, great opportunities. In the spiritual realm, the connection with Sagittarius is quite ideal.

Taurus- Mercury in your sign will bring its impact. You have to be careful if they start something, you always want to bring it to the end but not always it brings positive consequences, so be careful, Very good opportunity for a meeting this afternoon but also on Thursday morning. For those living abroad it is the ideal moment for change, from one place to another, to do this week. Economic field, stabilizing with the signs Pisces, Aquarius. You may have a change at work or business but do not worry as it is in your favor. 

Gemini- The sign of communication and implementation will be favored on the economic side. If you are planning to make an investment or lending loan, do not rush this is not the time. As for a purchase you have the opportunity to make it after Friday. Friday brings good financial stabilization. In the sentimental realm the connections with Aries and Libra are favored.

Crab- The sign of vicissitudes, lately they have felt tired but do not worry better days are coming, your effort has been worth it in the economic field. The ideal time to make an appointment is today or Wednesday. It will be a good period to solve problems that concern you. If you have a legal issue it is best to postpone it. On the spiritual side, a knowledge of this period can be quite positive.

Luani-  Fokusin më të madh do ta kenë në ekonomi, janë të favorizuar me udhëtime të largëta sidomos Angli, Gjermani. Mërkuri në retrogradë, kujton disa gabime ndaj duhet të keni kujdes sidomos në stabilizim të dokumentacioneve apo çështjeve të ndryshme. Nëse merrni me exchange ose Real Estate do të keni përfitime të mëdha. Në fushën shpirtërore një lidhje me Ujorë është ideale, ndërsa në një lidhje me Binjakë duhet të tregoheni të kujdesshëm.

Virgjëresha-  Baza e kësaj shenje është ekonomia, keni në plan për të bërë ndryshime, blerje, rregullim shtëpie, kjo është një periudhë ideale dhe mjaft vendimtare, ndryshime në favorin tuaj  në fushën ekonomike. Një lidhje me Dem dhe Shigjetarë është e favorizuar, jeni drejt stabilizimit të gjërave të mëdha. Këtë javë mund të merrni një lajm të shumëpritur. Do të jetë një javë e mbarë por kujdes me shpenzimet.

Peshorja- Fokusi më i madh për ju do të jetë dashuria, edhe pse fusha sentimentale do të jetë me probleme edhe kjo për faj të personave të tretë. Duhet t’i jepni më rëndësi personit që keni përballë, në lidhje me Peshore, Gaforre, Bricjap mos u nxitoni mos jini gjaknxehtë. Është një periudhë e mirë për të mbyllur probleme ekonomiko-fianciare, do të keni mundësi përfitimi.

Akrepi- Do të jetë një javë me shumë zhvillim, gjatë kësaj periudhe do të zgjidhen probleme shumë të mëdha që kanë të bëjnë me shtetin, probleme ligjore, ekonomike por edhe vendimarrëse. Në fushën sentimentale një moment ideal është me Binjakë dhe Dash, mërkuri do ndikoj edhe në shenjën tuaj kujdes mos u grindni pa shkak, çdo situatë mund të zgjidhjet duke biseduar.

Shigjetari- Fokusi i kësaj jave është tek ekonomia duhet të mendoheni mirë për çështjet bankare, kreditime etj, nuk është periudha për të investuar. Sa i takon anës së karrierës jeni drejt suksesit, 10-ditëshi i dytë do të jetë i favorizuar në udhëtim ndërsa 10-ditëshi i tretë do të ketë një favorizim më të madh në fushën ekonomike. Në fushën sentimentale lidhjet me Luan, Dash dhe Peshore janë të favorizuara.

Bricjapi- Kanë filluar ndryshimet që në fillim të muajit maj, ndaj tani ka ardhur momenti i stabilizimit, diçka e re do të nis për këtë shenjë. Do të jeni të fokusuar në punë dhe ekonomi por kujdes mos lini pas dore çështjet shpirtërore.

Aquarius- This week will be a week of change for you to be careful with spending even though you know where you want to go. You are a workaholic, but be careful not to overwork, look after yourself especially health. In the economic field, work, business is a good period. In the sentimental realm beware of Gemini and Scorpio especially with the latter, do not rush into decisions that you will regret later. 

Pisces- There is a positive impact this period especially in career, an increase in duty can be profitable but be careful in your decision making as time is worth more than money. However, economic stabilization is a great success. An unexpected journey is in your favor, in spiritual matters the connections with Virgo, Sagittarius, Crab are ideal.